Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Şimşek çakıyı gök gürlüyor bu polonyaninda ne havasına ne karısına güven olmaz diyolarda haklılar anacim bugün süperdi hava bide şimdiye bakiyorumda haklılar dogru söze ne hacet

Neyse hadi uyuyalım swet gorevi devralır birazdan berceste bize emanet etti topigi bizde sweet e edelim iyi geceler caniskom muck

günaydın kızlar,

dün burda da yazdım. dün öğleden sonra iki tane test yaptım. ikisindede çok silik ikinci çizgi belirdi. gece eşim bir iş için dışarı çıkmıştı. bende test istedim nöbetçi eczaneden. bir tane idrara batırılandan bir tanede önceki yaptıklarıma benzer farklı marka test almış. ikisinde de çizginin ç si bile çıkmadı. aslında bugün kan verecektim ama o testler moralimi bozdu. neydi şimdi bu.

kızlaaar 2 gün aradan sonra yine döndüm:))) durumu özetleyeyim şimdi size... cts günü ovulasyon testi yaptım 2 çizgi de kopkoyu çıktı. hemen akşamına ilişkiye girdik. pazar günü de misafirlerimiz vardı, çok geç gittiler, etrafı topla bulaşıları makineye diz derken saat çok geç oldu ve inanılmaz yoruldum dolayısıyla herhangi bişey yapamadık bazı doktorların da gün aşırı önermeleri biraz tesellim oluyor ama hamilelik şansını kaybetmiş değilim değil mi?
mesela bugün denesek çok mu geç sizce?

canimmm benimm moralini bomak istemem ama bende bundan 3 4 ay oncesinde senin ayni durumu yasadim test pozitifti kan verdim geldim daha sonucu alamadan adetim geldiii bu testlere cok guvenmemek gerek canimm sen en iyisi en kisa zamanda kan testi yaptir direkt kesin sonuc alirsin canimmm
canimmm zaten sen zamaninda iliskiye girmissin hem spermin yasama suresi 24 saatten fazla o yuzden sikinti olmazz sen yine devam et bence hadi rast geleee
Kızlar ben ilk defa gebelik testi alicam. Bana marka model ne tavsiye edersiniz?

yaaa canimm inan simdiye kadar o kadar test aldim ki inan hicbirinin adi aklimda yok her seferinde farkli eczaneden aldimmm ben :)))sende al bir tane canimmm senin gunun falan mi gectiii:26::26:

ayy Allahım nasıl sevimlisiniz. keşkeeee kapı komsum olaydınız, valla yakınlardaysanız çay koyim gelin balkonda kaynatalım sakaryadayım

kızlaaaaarrrrrrrrr...... benim yumurta hala çatlamadı. doktora gittim 21 küsür olmuş boyutu hala çatlamamış.. diğeride 17 küsür olmuş. nolacak bakalım. pazartesi,salı,çarşamba çarpış dedi.. :) dua edin... sonrada reglini bekle dedi. temmuz 9 kim bekleyecek yaa. sabırsızlanıyorum..

canım benim bozma moralini. testler yanıltabiliyor. en güzeli adetin geçince kan testi yaptırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…