hosgeldincok bekledim uykum geldi
Kız o kadar bekledin hemen gitmek için mi
kikikiki yok yok kalirim daha aglama,,,arca ---jiya felanda gelmedi bugun vardiyeye nerdeler acaba:44: :44:
Şimşek çakıyı gök gürlüyor bu polonyaninda ne havasına ne karısına güven olmaz diyolarda haklılar anacim bugün süperdi hava bide şimdiye bakiyorumda haklılar dogru söze ne hacet[/QUOT
buraninda ygmuru hic dinmezki anam oyle bir yerdeyim ki sanki dunyanin icinde degilde bi kenara atilmisim kucucuk bir ada ,,,hertarafi suyla kapli ,,yazin neredeyse hic yaz yasamadigimiz ,,gunesin bir gun kizgin ve kizginligin ortasinda gok gurlemesi ,,,,sacma sapan bir yerdeyim iste...
kiz sen hangi cesaretle kocisini alip polon karilarin icine goturdun.....polon kizlari cok guzel olurlar kiz
Şimşek çakıyı gök gürlüyor bu polonyaninda ne havasına ne karısına güven olmaz diyolarda haklılar anacim bugün süperdi hava bide şimdiye bakiyorumda haklılar dogru söze ne hacet[/QUOT
buraninda ygmuru hic dinmezki anam oyle bir yerdeyim ki sanki dunyanin icinde degilde bi kenara atilmisim kucucuk bir ada ,,,hertarafi suyla kapli ,,yazin neredeyse hic yaz yasamadigimiz ,,gunesin bir gun kizgin ve kizginligin ortasinda gok gurlemesi ,,,,sacma sapan bir yerdeyim iste...
kiz sen hangi cesaretle kocisini alip polon karilarin icine goturdun.....polon kizlari cok guzel olurlar kiz
Ayy ben mı getirdim o beni getirdi 6 sene oncesine kadar böyle bir ülke olduğunu bilmezdim zamanında çok arkadaşı olmuş artık gözü benden baskasını görmüyorumreye gidip geldikten sonra çok değişmiş
Ayy ben mı getirdim o beni getirdi 6 sene oncesine kadar böyle bir ülke olduğunu bilmezdim zamanında çok arkadaşı olmuş artık gözü benden baskasını görmüyorumreye gidip geldikten sonra çok değişmiş
iyi bari ,,,,neysem canim ben cok yoruldum cikacam iyigeceler sana kikik
iyi bari ,,,,neysem canim ben cok yoruldum cikacam iyigeceler sana kikik
Kız adasim kalp kalbe karşıymış ikimizde iyi geceler yazdık
Neyse hadi uyuyalım swet gorevi devralır birazdan berceste bize emanet etti topigi bizde sweet e edelim iyi geceler caniskom muck
canimmm benimm moralini bomak istemem ama bende bundan 3 4 ay oncesinde senin ayni durumu yasadim test pozitifti kan verdim geldim daha sonucu alamadan adetim geldiii bu testlere cok guvenmemek gerek canimm sen en iyisi en kisa zamanda kan testi yaptir direkt kesin sonuc alirsin canimmmgünaydın kızlar,
dün burda da yazdım. dün öğleden sonra iki tane test yaptım. ikisindede çok silik ikinci çizgi belirdi. gece eşim bir iş için dışarı çıkmıştı. bende test istedim nöbetçi eczaneden. bir tane idrara batırılandan bir tanede önceki yaptıklarıma benzer farklı marka test almış. ikisinde de çizginin ç si bile çıkmadı. aslında bugün kan verecektim ama o testler moralimi bozdu. neydi şimdi bu.
canimmm zaten sen zamaninda iliskiye girmissin hem spermin yasama suresi 24 saatten fazla o yuzden sikinti olmazz sen yine devam et bence hadi rast geleeekızlaaar 2 gün aradan sonra yine döndüm:))) durumu özetleyeyim şimdi size... cts günü ovulasyon testi yaptım 2 çizgi de kopkoyu çıktı. hemen akşamına ilişkiye girdik. pazar günü de misafirlerimiz vardı, çok geç gittiler, etrafı topla bulaşıları makineye diz derken saat çok geç oldu ve inanılmaz yoruldum dolayısıyla herhangi bişey yapamadıkbazı doktorların da gün aşırı önermeleri biraz tesellim oluyor ama hamilelik şansını kaybetmiş değilim değil mi?
mesela bugün denesek çok mu geç sizce?
Kızlar ben ilk defa gebelik testi alicam. Bana marka model ne tavsiye edersiniz?
hakli tabi bu ay cok calistik hic bisi kacirmadik ,,,,,son 4 -5 aydir hep kaciriyorduk hep bi aksilik cikiyodu ve calissak bile az calisiyorduk ,,busefer boyle denedim tabloya bak olmusmukikikikiki
BAT 12 hazirandi -SAT 14 haziran
carpismalar:::::::::::::::::::::::15 haziran---17 haziran--19 haziran--21haziran--23 haziran-24 haziran-bide yarin var iste
ulan on gun icinde 7 sefer ohaatabi bikar kikikikikikikiki bari bos cikmasa
günaydın kızlar,
dün burda da yazdım. dün öğleden sonra iki tane test yaptım. ikisindede çok silik ikinci çizgi belirdi. gece eşim bir iş için dışarı çıkmıştı. bende test istedim nöbetçi eczaneden. bir tane idrara batırılandan bir tanede önceki yaptıklarıma benzer farklı marka test almış. ikisinde de çizginin ç si bile çıkmadı. aslında bugün kan verecektim ama o testler moralimi bozdu. neydi şimdi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?