Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

arcadan haberiniz var mı?

canım yumurtalardan biri bugün çatlar bence. diğeri de perşembe cuma gibi çatlar sen cumayı da es geçme sakın. hadi hayırlısı olsun

kızlar merhaba bişey sorum..üstüne görme gibi bi durumum olabilir,peki kanama bitince ne zaman test yapmalıyım sizce??

arcadan haberiniz var mı?

cnm eşim evde olduğu için sürekli giremiyorum bişeye takılıp kalmamı istemiyo illa kendi etrafında dönecem buda böyle bi tip işte anam :) ben adet günü beklemesindeyim adet yapıcı ilaç içiyorum okuduğuma göre ayın 9 unu bekliyormuşsun inşallah hayırlı haberler verirsin cnm dua et ikimiz içinde :)

yaaa canimm inan simdiye kadar o kadar test aldim ki inan hicbirinin adi aklimda yok her seferinde farkli eczaneden aldimmm ben :)))sende al bir tane canimmm senin gunun falan mi gectiii:26::26:

Günüm geçmedi ama yinede alıp eve koyayım istiyorum. Bizim ailenin kadınları hep üstüne görmüş bende kırmızı kart görüp görmediğimden emin olayım diye her ay uygun bir fırsatta test yapayım diyorum. Meraktan ve sabırsızlıktan test yapacağım anlıycanız :)

selam kızlar giremedim bugün arkadaşa gittim
yarında benim misafirim var valla yoğunum ama çarşambaya bitiyor inşallah
bu arada benim kırmızılar gelmediiiiiiiiiiiiiiiii
ve göğüsler hala şiş ve kasıklarımda çekilir gibi bir ağrı var ama çekilmez bir ağrı değil tatlı tatlı
bir de akıntım devam ediyooo çarşambaya kadar test yokkk
inşallah hamişimdir hiç bu kadar kaptırmamıştım:18::18:

bercestem hoş geldinyaşasın kırmızılar gelmemiş. inşallah hamişsindir. benim de yarın misafirim var. çok tembellik yapıyom. kalkıp evi toplamıyom. yarın erken kalkıp toplarım diyom ama inşallah uyanırım. sabah kek de yaparım diyom.

amin inşallah ben yarın evi toplamayı ablama bırakcam
şimdi kedi diliyle pasta yapacam birde kurabiye öğleden sonra gelecekler
poğaçayla (fırından alınmış hamurla ) yoksa yetiştiremem
bide salata garnitürlü makarna salatası
öğleden sonra gelecekleri için başkada bişey yapamam ben okuldan sonra yapcam herşeyi
iyiki ablam burda valla ona güveniyorum
ama hiç gözüm almıyooo

orkidem ben çıkıyım benim yarın misafirler çok
işim çok yarın sizi durumdan haberdar ederim inşallah hamişimdir de adet olmammmmm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…