arcadan haberiniz var mı?
kızlaaaaarrrrrrrrr...... benim yumurta hala çatlamadı. doktora gittim 21 küsür olmuş boyutu hala çatlamamış.. diğeride 17 küsür olmuş. nolacak bakalım. pazartesi,salı,çarşamba çarpış dedi.. :) dua edin... sonrada reglini bekle dedi. temmuz 9 kim bekleyecek yaa. sabırsızlanıyorum..
herkese selam nasılsınız?
ben uyumuşum hemde öyle çok uyumuşum ki başım ağrımış
oooh yarasın kuzum. ben de yemek yapıyorum. bir yandan da internete bakıyorum işte:))
canım senin adet tarihin ne ?
şubat topiğine bekliyorum en azından sen gel de kaynatalım..
laf aramızda pek sıkıcı o taraf
canım yumurtalardan biri bugün çatlar bence. diğeri de perşembe cuma gibi çatlar sen cumayı da es geçme sakın. hadi hayırlısı olsun
yaaa canimm inan simdiye kadar o kadar test aldim ki inan hicbirinin adi aklimda yok her seferinde farkli eczaneden aldimmm ben :)))sende al bir tane canimmm senin gunun falan mi gectiii:26::26:
kızlar merhaba bişey sorum..üstüne görme gibi bi durumum olabilir,peki kanama bitince ne zaman test yapmalıyım sizce??
bercestem hoş geldinselam kızlar giremedim bugün arkadaşa gittim
yarında benim misafirim var valla yoğunum ama çarşambaya bitiyor inşallah
bu arada benim kırmızılar gelmediiiiiiiiiiiiiiiii
ve göğüsler hala şiş ve kasıklarımda çekilir gibi bir ağrı var ama çekilmez bir ağrı değil tatlı tatlı
bir de akıntım devam ediyooo çarşambaya kadar test yokkk
inşallah hamişimdir hiç bu kadar kaptırmamıştım:18::18:
bercestem hoş geldinyaşasın kırmızılar gelmemiş. inşallah hamişsindir. benim de yarın misafirim var. çok tembellik yapıyom. kalkıp evi toplamıyom. yarın erken kalkıp toplarım diyom ama inşallah uyanırım. sabah kek de yaparım diyom.
Kizlar nasilsiniz ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?