Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

orkidem ben çıkıyım benim yarın misafirler çok
işim çok yarın sizi durumdan haberdar ederim inşallah hamişimdir de adet olmammmmm:26:
iyi madem çık o zaman

ohhh valla hayat sana güzel bercestem o zaman. benim ablam yokher şeyi ben yapıyom. işten gelince bi tencere sarma sardım. benden bu kadar dedim.

nasılsın orkide

iyidir canım ne olsun. yine her zamanki gibi adete 7-8 gün kaldıkça sıkılmaya başlıyom. inşallah bu sefer hamişimdirvalla ümitsiz olmak istemiyorum ama bazen hayal gibi geliyor. sanki benim çocuğum olmayacak da boşa çabalıyorum gibi geliyor. off yine saçmalıyorum işte. sen nasılsın?

bende çok halsizim bugün.sabahtan beri dökülüyorum böyle.adet tarihimde yakın.ister istemez onun streside var.olacam mı yoksa hamile kaldım mı(bu ay zor bi ihtimal).öyle işte

iyilik canım ne olsun sen nasılsın
orkideyle benim misafir varda kaygının gelmesini bekliyoz
sana selamvermeden çıkmak istemedim öptümmmm

Canim ya size kolay gelsin bende ciftlikten sut aldim onunla ugrasiyordum ya ha tasti ha tasicak derken burdanda atili duruyorum. Sutlac yaptim yogurt yaptim kendimede bi balli sut ayirdim simcik hic atilmam burda.

Arkadaşlar selamlar. Ben uzun bir tatilden döndüm ve meraktan ölüyorum. Lütfen güzel haberler var diyinnnnn

bende çok halsizim bugün.sabahtan beri dökülüyorum böyle.adet tarihimde yakın.ister istemez onun streside var.olacam mı yoksa hamile kaldım mı(bu ay zor bi ihtimal).öyle işte

Havalardan mi acaba dikkat et kendine canim. Allahtanda hayirlisi fazla takma kafana uzme kendini bol bol dua ediyoruz allahim kabul eder insallah sizlerdende hayirli haberleri aliriz.

Canım geciktin mi yoksa? Ay inşallah hamilesindir!

hosgeldiniz kızlarrr:))) yeni haber yok henüz..seldacım nerelerdesin yoksun hayırdırrr
arcacım ben iyiyim valla sen nasılsın

Bu ne guzel bi iltifattir boylee iyiz canim sen nasilsin ?

iyidir kızlar benim kociş yine yok girim bi bakim neler kaynatıyosunuz die ama takım yine eksik..ay ne iltifatı cnm gerçekleri yazdım :)

Bende yanliz oturuyorum benim
Kociste arkadaslarini gormeye gitti birakti beni gerci yanliz degili
Ya sizler varsiniz ama dedigin gibi takim eksik yaww.

Bende yanliz oturuyorum benim
Kociste arkadaslarini gormeye gitti birakti beni gerci yanliz degili
Ya sizler varsiniz ama dedigin gibi takim eksik yaww.

hepte böyle zamanlarda kaçıştalar hepsi çarpışmayamı gitti nedir herkesin yumurtlama zamanı aynı günemi denk geldi :):):):) sende gitseydin biyerlere tek kalmasaydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…