Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hepte böyle zamanlarda kaçıştalar hepsi çarpışmayamı gitti nedir herkesin yumurtlama zamanı aynı günemi denk geldi :):):):) sende gitseydin biyerlere tek kalmasaydın :)

Cok yoruldum ben bugun ya direksiyon dersim vardi alir veris esimin arkadasina ugradik kahve ictik yemektir sonra sut almaya gittik yogurt mayaladim sutlac yaptim balli sutumude ictim esneyip duruyorum suanda

hepte böyle zamanlarda kaçıştalar hepsi çarpışmayamı gitti nedir herkesin yumurtlama zamanı aynı günemi denk geldi :):):):) sende gitseydin biyerlere tek kalmasaydın :)

Cok yoruldum ben bugun ya direksiyon dersim vardi alir veris esimin arkadasina ugradik kahve ictik yemektir sonra sut almaya gittik yogurt mayaladim sutlac yaptim balli sutumude ictim esneyip duruyorum suanda

ay bayılırım ballı süte...afiyet bal şeker olsun göbüşler bebiş dolsun inşaallllaaaahhh :) bende ne zamandır süt alacam yoğurt için izinden döndüm döneli sallıyom valla :)

bugün benim için de çok yorucuydu aynen sabah 7de evden çıktım doktora gittim 1.30 du ilçeye döndüm arkadasa oturmaya gittim.aksam eve geldim okuldan arkadaslar son kez görüşelim diye bana geldiler yoğun bi gündü ooofffff

hoşgeldin topiğin gülü..günün ne zamandı hayatım senin :)

teeşekkür ederimmm topiğin cıtırı bu iltifat iiyi geldi misafirlerim gideli bi saat oldu kafam kazan gibi oldu ama iyi gecti günümüz..günüm derken 4 gundür akıntım var günleri değerlendiryirum temmuzun 13 ünde adet tarihim bakalım olcakmı olmayacakmı

ay inşallah ikiz olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr....iyi cm değerlendir bakalım yataktan hemen kalkma ama yat ayakları dik biraz yada yastık koy altına :)

ay bayılırım ballı süte...afiyet bal şeker olsun göbüşler bebiş dolsun inşaallllaaaahhh :) bende ne zamandır süt alacam yoğurt için izinden döndüm döneli sallıyom valla :)

Bende cok seviyorum ve bana cocuklugumu hatirlatiyor. Ozaman kardesimin sutunude icerdim.bakalim gobuste bebis varmi persembe oogrenicez insallah. Ben ciftlikten aliyorum cok iyi oluyor hemde daha saglikli katki maddesi yok.

Bende cok seviyorum ve bana cocuklugumu hatirlatiyor. Ozaman kardesimin sutunude icerdim.bakalim gobuste bebis varmi persembe oogrenicez insallah. Ben ciftlikten aliyorum cok iyi oluyor hemde daha saglikli katki maddesi yok.

şu inek sütünde demir oranı devam sütüne oranla düşük diye reklam yapan adamlara siz sütü nerden alıyorsunz diey sorasım geliyr

Artik uyku zamani gelmis bayagi yorulmussun dinlen sen en iyisi. Bende yaticamda yatsi namazini bekliyorum bayagi gec oluyor. Gemde daha havada kararmadi. Saat 23 oldu aydinlik burasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…