bi yandan da aklım sizlerde kalıyooooooooo amaaaa
Bende cok seviyorum ve bana cocuklugumu hatirlatiyor. Ozaman kardesimin sutunude icerdim.bakalim gobuste bebis varmi persembe oogrenicez insallah. Ben ciftlikten aliyorum cok iyi oluyor hemde daha saglikli katki maddesi yok.
doğrudur şekerimm ama bu akıntı 3 gun sürer diyorlarda benim 4. gün catlaya catlaya bitmedi
ben hayatımda ağzıma süt sürmeyi bırak kokusuna dayanamayan insandım ama nasıl dadandım bu ballı süte bende kendime hayret ediyom valla :) bebiş için olsa gerek :) ay hadi hayırlısı haberini 4 gözle bekliyorum cnm :)
bende de bir sürü yumoş oluşmuşakıntının alası bendee
ben hayatımda ağzıma süt sürmeyi bırak kokusuna dayanamayan insandım ama nasıl dadandım bu ballı süte bende kendime hayret ediyom valla :) bebiş için olsa gerek :) ay hadi hayırlısı haberini 4 gözle bekliyorum cnm :)
bende de bir sürü yumoş oluşmuşakıntının alası bendee
maşallh maşallah nazar değmesin bende öyle günde bi kez geliyr öyle sürüylen gelmiyrbu ballı sütün faydası neyyyn söyleyin bakam bana
kızlar ben iğne tedavisi gördüğüm zaman 20 den fazla yumoşum oluyodu çatlatma iğnesinden sonra hiç akıntım olmuyodu ama dr çatlamış diyodu neden acaba bilen varmı aranızda :s
kizlarrrrr oncelikle burdan kucaklar dolusu opuyorum hepinizi ,,bugun cok yogundum butun gun kk ya girmeye vakit bulamadimm
okulda kutlamamiz vardi diplomalari aldik,,sonra kaynana yarin ucuyo turkiyeye onunla vedalasmaya gittik derken saat bu saat oldu
veee bugun ovu testim yine positif,positif olmasina positifte cooookkk sancim var kizlar yaaa,,sol dan catladigini bile hissediyorum ,,nedir benim bu her ay cektigim yaaaa sonra carpisma var yine ama carpismalarda zor geciyo aci yoobenim gibi olan varmi aranizda
bende hiç süt içemem ballı süt iyiyse bi denesemmi acaba:26: annem çok kızıyor bu yaşlarda içmen lazım ilerde sorun yaşamamk için diyor ama nerddeeeee
20den fazla yumoş olup bir de çatlatma iğnesi mi yapılıyodu:26:hepsi istenen boyutta değildir herhalde....
ben tüp bebek tedavisi görüyorum su anda.
cnm çogu istenen boyuta geliyodu bende pko var yani yumurtalığımda çok fazla yumurta var en düşük dozda yani 37,5 iğnede bile vurunca hepsi coşuyordu düşük şekilde ohss bile geçirdim yumurtalıklarım okadar büyüyoduki dışardan ellediğimde hissedebiliyordum dr hızlı hareket etmeyi yasaklamıştı ağrım olur die ve oluyoduda..ben tüp bebek tedavisi görsem biraz dozunu yükseltse iğnenin heralde 40 tane felan yumurta toplanır..dr sadece bir yumurtalığında bile bir sınıfı dolduracak kadar çocuk olur diyodu :):):) ama ben herşeyi göze almıştım
Vallahi canim ben ne yumurtadigimi anladim ne catladigini akintim geliuordu gelmesinede neden geldigini bile burda okuduktan sonra yeni anladim vallahi kendimden hic haberim yokmus gercekten.
bende pcoluyum masallah senin bünye iyiymiş baya iiii üretiyobende o kadar olmadı hiç
e2 değerim iii geldi çok sükür inşallah böyle devam ederr
kiz bende 1 sene onceye kadar ne anlardim nede hissederdim ,,bu bende son 1 senedir oluyo ,,resmen kivraniyorum ,,doktora basvurduktan 4-5 ay sonra ovulasyon agrisi oldugunu anladik ,,,,, neden boyle oluyo dedim ,,doktor yumurtan catlarken rahimine dokulen sivi sanci yapiyo dedi ,,peki neden simdiye kadar yoktu dedim,,yas gectikce bunyen vucuddun degisiyo demmeki bundan sonra boyle olucaksin dedi ,,spiral takinca gecer ama sen cocuk istedigin icin bisey yapamam simdi dedi ,,,ve aslinda cok sanslisin ,,dedi bana,,, gununu anliyabiliyorsun dedi
ufff boyle sansmi olur bi ay sonunda adet sanci yetmezmis gibi bide ay ortasinda buu
neyse cok konustum sen nasilsin ???
kizlarrrrr oncelikle burdan kucaklar dolusu opuyorum hepinizi ,,bugun cok yogundum butun gun kk ya girmeye vakit bulamadimm
okulda kutlamamiz vardi diplomalari aldik,,sonra kaynana yarin ucuyo turkiyeye onunla vedalasmaya gittik derken saat bu saat oldu
veee bugun ovu testim yine positif,positif olmasina positifte cooookkk sancim var kizlar yaaa,,sol dan catladigini bile hissediyorum ,,nedir benim bu her ay cektigim yaaaa sonra carpisma var yine ama carpismalarda zor geciyo aci yoobenim gibi olan varmi aranizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?