Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hoşgeldinnnnnnnnnnnn topiğimizin sultanııııııııııııııııııııııııııı....

oooo rumeysaa hanim sen benle konusurmuydun yaa uzun zaman oldu bu tarafa yuz vermeyeli sen he zilli nasilsin ??? kac kere yazdim cevap yoktu ne iskikiki

cok misafirim vardi bugun esim icin gecmis olsuna geliyorlar heppp cok yoruldummm soyle sizze bir bakimm dedimm herkese iyi geceler arkadaslarr...yarinn gorusuruzzzz....

iyi geceler canim tatli ruyalar

Canlar sizi bulmusken birakmak zor ama daha hic halim kalmadi. Sizleri en kocamanindan opuyorum. Hepinizi allaga emanet ediyorum. Gorusmek uzere

kizlar son bi soruu ,,bu bebek isi beni iyiden iyiye pinpirikli etti ha

simdi dun positifti ,,bugunde positif ,,birazdan carpiscaz yine ama kocis dur yorgunum biraz dinleneyim yatayim diyor sabahtan berii ,,onun keyfini bekliyorum

simdi aklimda hep 24 saat yasar yumurta hii olecek hii olecek yetismicek diye endise var ,,,sizce ben kafayimi siyirdim ??? bu bebis isi benim psikoljiyi herhalde alt ust etti ne dersiniz ????

Sabah 9:30 ta uyandım aksam 23:30 a kadar ayaktaydim yemek saati 15 20 dk kadar otturabildim misafirim vardı ya çok yoruldum çok ayaklarımın altı yanıyor kalçamdan başlayıp ayaklarıma dogru inen çekilme hissediyorum Ayy diyorum ki misafir benim neyime ama olmuyo iste sürekli misafirim oluyor

hmmm ustelik polonyada orda cok turk varmiymis kendini cok yorma bacim

Son düzenleme:
hem madem oyle sperm dinlenecekmismis ,dogru sayfalar yaziyo ama madem oylee,,,benim doktor neden bana ,o cift cizgi cikan 2 gun, yapabilrsen, bi sabah erken bi aksam diyo he ??????????

hem madem oyle sperm dinlenecekmismis ,dogru sayfalar yaziyo ama madem oylee,,,benim doktor neden bana ,o cift cizgi cikan 2 gun, yapabilrsen, bi sabah erken bi aksam diyo he ??????????

Canım Dr un söylediği dogru ama sen kac günden beri dogru dürüst ara vermedin ne azgın karisin sen ala alaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…