cok misafirim vardi bugun esim icin gecmis olsuna geliyorlar heppp cok yoruldummm soyle sizze bir bakimm dedimm herkese iyi geceler arkadaslarr...yarinn gorusuruzzzz....
kaç çıkıyo cnm değerin????????????
bugün ilk defa bakıldı laboratuvarda çalısan kişi yakın arkadasım değerin çok iii dedi kağıdı istemedim direkt hemşire baktı o da aynen çok güzel gidiyor dedii.
kızlar ben kaçar kociş bekliyo iiiii gecelleeerrrr
hoşgeldinnnnnnnnnnnn topiğimizin sultanııııııııııııııııııııııııııı....
cok misafirim vardi bugun esim icin gecmis olsuna geliyorlar heppp cok yoruldummm soyle sizze bir bakimm dedimm herkese iyi geceler arkadaslarr...yarinn gorusuruzzzz....
kızlar bende kaçtım ii geceler tatlı rüyalarrr uykum kaçarsa belki sonra gelirim[/QUOT
nereye beee ben geldim millet kaciyooo pehhhiyi geceler
RUMEYSAAAA HADI CEVAP VER YARDIMCI OL BIRAZ YAWWWW NEVAR
canlar sizi bulmusken birakmak zor ama daha hic halim kalmadi. Sizleri en kocamanindan opuyorum. Hepinizi allaga emanet ediyorum. Gorusmek uzere
kızlar bende kaçtım ii geceler tatlı rüyalarrr uykum kaçarsa belki sonra gelirim[/QUOT
nereye beee ben geldim millet kaciyooo pehhhiyi geceler
RUMEYSAAAA HADI CEVAP VER YARDIMCI OL BIRAZ YAWWWW NEVAR
Slm canim bence dinlenin zaten spermler 24 saat canlı kalıyormuş kac gündür çalışıyorsun bırak derim ben
Slm canim bence dinlenin zaten spermler 24 saat canlı kalıyormuş kac gündür çalışıyorsun bırak derim ben
hosgeldin canim kimse cevap vermedi bana herkez kacti goruyonmu
kiz positif ama bugun cift koyu cizgi nasil bos geceyim
hosgeldin canim kimse cevap vermedi bana herkez kacti goruyonmu
kiz positif ama bugun cift koyu cizgi nasil bos geceyim
Aldırma giden gitsin aldırma kiki kiki canım pozitif olsun biliyosundur mutlaka yine hatırlatayım sperm 24 saat canlı kalır + sık sık iliski önerilmiyor 48 saat gerekiyo spermin toplanip canlanması için yine sen bilirsin ama kac günden beri çarpışıyorsun bırak spermler kendine gelsin yarın gun asırı yap
Aldırma giden gitsin aldırma kiki kiki canım pozitif olsun biliyosundur mutlaka yine hatırlatayım sperm 24 saat canlı kalır + sık sık iliski önerilmiyor 48 saat gerekiyo spermin toplanip canlanması için yine sen bilirsin ama kac günden beri çarpışıyorsun bırak spermler kendine gelsin yarın gun asırı yap
yok banane banane ben inanmiyorum iste o seylere ,,,carpismam lazimhem yumurta bikere 24 saat yasiyooo sperm 3 gun diyolar ama bazi sayfalarda 3-4 saat diyo..sperm icin
sana ozelden mesaj atmaya calisiyorum gitmiyooo
yok banane banane ben inanmiyorum iste o seylere ,,,carpismam lazimhem yumurta bikere 24 saat yasiyooo sperm 3 gun diyolar ama bazi sayfalarda 3-4 saat diyo..sperm icin
sana ozelden mesaj atmaya calisiyorum gitmiyooo
İyi o zaman git çarpış ne diymniye gelmiyor aceba
Sabah 9:30 ta uyandım aksam 23:30 a kadar ayaktaydim yemek saati 15 20 dk kadar otturabildim misafirim vardı ya çok yoruldum çok ayaklarımın altı yanıyor kalçamdan başlayıp ayaklarıma dogru inen çekilme hissediyorum Ayy diyorum ki misafir benim neyime ama olmuyo iste sürekli misafirim oluyor
hmmm ustelik polonyadaorda cok tuk varmiymis kendini cok yorma bacim
hem madem oyle sperm dinlenecekmismis ,dogru sayfalar yaziyo ama madem oylee,,,benim doktor neden bana ,o cift cizgi cikan 2 gun, yapabilrsen, bi sabah erken bi aksam diyo he ??????????
Başka ülkelere göre az ama sırf benim oturduğum semtte 25 ten fazla aile var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?