massallah massallah ,,,,,kiz ben cikiyorum kocis benle ilgilenmiyorsun diyoo ,,sunu bi yumusatayim gelirim,,,,bisey ler atistiracakmis
Canım Dr un söylediği dogru ama sen kac günden beri dogru dürüst ara vermedin ne azgın karisin sen ala alaa
rlankızlar bende kaçtım ii geceler tatlı rüyalarrr uykum kaçarsa belki sonra gelirim[/QUOT
nereye beee ben geldim millet kaciyooo pehhhiyi geceler
RUMEYSAAAA HiümömrVAP VER YARDIMCI OL BIRAZ YAWWWW NEVAR
ömrümü yedin ömrümü yedin ömrümü :2: kuzum bnsiz sensiz nefes almakta zorlanıyrum bu aralar yoğunum bi grip bakıyrum sonra cıkıyrum
evet bebiş olayı seni iyice pinpirikli yapmış yaklaşık 3 gün sonra bitcek sonra acab ahamilemiyim stresi başlıyacak
Rumeysa hangi alemlerdesin kikiye cvp vermedin kız kaçtı
kacmadım ya kedim yanıma gledi biraz oynadım onunla rahat bıarkmadı yazıyı yazamadım eın soununda kocişten yardım istedim kediyi aldıdai yaazabildiem cumartesindesindn beri yoğunum gelemedim pek bi bakıp cıktım hep
bartekimmm nasılsn iyimsinnkeyfin nasılll
rlan
ömrümü yedin ömrümü yedin ömrümü :2: kuzum bnsiz sensiz nefes almakta zorlanıyrum bu aralar yoğunum bi grip bakıyrum sonra cıkıyrum
evet bebiş olayı seni iyice pinpirikli yapmış yaklaşık 3 gün sonra bitcek sonra acab ahamilemiyim stresi başlıyacak
evet yaaa buseferde o acap stresidonemi baslicakk.....yok yok ben bu ayda tuturamazsam,,bu isi hepten birakacagim,,bebis mebis yok artik,,kafayi siyiracam degilse
:26:cidden bak
Günüm geçmedi ama yinede alıp eve koyayım istiyorum. Bizim ailenin kadınları hep üstüne görmüş bende kırmızı kart görüp görmediğimden emin olayım diye her ay uygun bir fırsatta test yapayım diyorum. Meraktan ve sabırsızlıktan test yapacağım anlıycanız :)
uykumu kacti kiz ???? ben yine ayaklar havada bekliyorum,,neolucak benim bu halim bilmiyorum
yatsammı yatmasammı bilemedim anam kociş gelecek saat 4 te anahtarı yok..uyumamla kalkmam bir oluyo zaten sonrada geri yatamıyom geç kalmışsın bugün çarpışma için :)
kocisi anca ayaklandirabildim ne yapiyim,,,,,hasadimiz cikti bu ay,,,bugun son dedik artik
İyi hadi hayırlısı olsun bakalım..inşallah yorgunluğa deger :) bizim daha zamanımız gelmedi ama kociş icin farketmiyor adam sabahın 4unde bile ayaklanıyor :):):)
benimkide oyle hava atti ama battan sonra gun asiri gittik ,su son 3 gun hergun carpistik pes ettik iste ufff can mi dayanir
neysem ben 1 saatir uzaniyorum banyoya kaciyorum canim sana iyi geceler topik sana emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?