Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Benim kedi fobim var yanına yaklasamam 10 mt ötede olsa korkudan kalbim duracak gibi olurum

burda en iyi marka, kalite ve guvenilir test CLEARBLUE canim turkiyedede var sanirim,,,bat an 4 gun onceden gosteren hassas olanida var ve CLEARBLUE nun digital ovulasyon testleride var icinde 7 tane olmak uzre

uykumu kacti kiz ???? ben yine ayaklar havada bekliyorum,,neolucak benim bu halim bilmiyorum

yatsammı yatmasammı bilemedim anam kociş gelecek saat 4 te anahtarı yok..uyumamla kalkmam bir oluyo zaten sonrada geri yatamıyom geç kalmışsın bugün çarpışma için :)

yatsammı yatmasammı bilemedim anam kociş gelecek saat 4 te anahtarı yok..uyumamla kalkmam bir oluyo zaten sonrada geri yatamıyom geç kalmışsın bugün çarpışma için :)

kocisi anca ayaklandirabildim ne yapiyim,,,,,hasadimiz cikti bu ay ,,,bugun son dedik artik

Son düzenleme:
kocisi anca ayaklandirabildim ne yapiyim,,,,,hasadimiz cikti bu ay ,,,bugun son dedik artik

İyi hadi hayırlısı olsun bakalım..inşallah yorgunluğa deger :) bizim daha zamanımız gelmedi ama kociş icin farketmiyor adam sabahın 4unde bile ayaklanıyor :):):)

İyi hadi hayırlısı olsun bakalım..inşallah yorgunluğa deger :) bizim daha zamanımız gelmedi ama kociş icin farketmiyor adam sabahın 4unde bile ayaklanıyor :):):)

benimkide oyle hava atti ama battan sonra gun asiri gittik ,su son 3 gun hergun carpistik pes ettik iste ufff can mi dayanir

neysem ben 1 saatir uzaniyorum banyoya kaciyorum canim sana iyi geceler topik sana emanet

benimkide oyle hava atti ama battan sonra gun asiri gittik ,su son 3 gun hergun carpistik pes ettik iste ufff can mi dayanir

neysem ben 1 saatir uzaniyorum banyoya kaciyorum canim sana iyi geceler topik sana emanet

Bende kaçtım cnm sanada ii geceler öpuldün byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…