bercesteden haber var mi ya merak ettim? ona bakim demistim. iyi geceler herkese ciktim
ben bugun biraz keyifsizim benim kirmizilar geldiiiii
onumuzdeki ayda da olmayacak buyuk ihtimal cunku esim agir antibiyotikler kullaniyor bu ayyyy...
offfff cok gerginimmm karnimda agriyor zatennn artik cok sikildimm hep ayni sey hep ayni seyyy....
gorusuruz kizlarrrr ben duzelince girerim sizlere haber vereyim dedimmm....
ben bugun biraz keyifsizim benim kirmizilar geldiiiii
onumuzdeki ayda da olmayacak buyuk ihtimal cunku esim agir antibiyotikler kullaniyor bu ayyyy...
offfff cok gerginimmm karnimda agriyor zatennn artik cok sikildimm hep ayni sey hep ayni seyyy....
gorusuruz kizlarrrr ben duzelince girerim sizlere haber vereyim dedimmm....
bugun rüyamda bebiş gördüm iki tane birisi benim kızımmış digeri başka bi ailenincok tatlılardı yaaaaaa
bu ay full mesai yapmamız gereken tarihlerde eşim göreve gidiyo:) eşim gidene kadar çalışmalı
kizlar bi 5 dk goz atayim dedim ,,gidip kizimi almaliyim kresten ,,,gorusuruz sonra yine ,:)))
bercesteden hala haber yok dimi kizlar ????
perimde gelmemis hala ???
kızlar ben geldim yinekocişe süpriz yaptım 1 hafta erken geldim çok sevindi bu ay full çalışma var hergün halvet:92: hakkımızda hayırlısı canlar ben bu ay çok umutluyum olucak gibi hissediyorum bakalım görücez
Hadi ins gerceklesir bu ay
kızlar yaa pazartesi sabahı yapışkan bir akıntım oldu. dedim kesin yumurtam çatladı. o gün öğleden sonra doktora gittim yumoşların boyutuna baktı doktor. biri 21 küsür öteki 17 küsür olmuş. bugün yarın çatlar dedi. bende hala tık yok. kupkuru hiç akıntım yok. çatladığına dair...bugünleri iyi değerlendir dedi doktor. acaba çatlamayacak mı benim yumoş...
özledim kız seninle atışmayııııııııııııııııkizlar bi 5 dk goz atayim dedim ,,gidip kizimi almaliyim kresten ,,,gorusuruz sonra yine ,:)))
bercesteden hala haber yok dimi kizlar ????
perimde gelmemis hala ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?