Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kızlar merhaba
ne var ne yok nasıl gidiyor :) perim hala dönmemiş sanırım.
benim kanama dün bitti. artık denemeye korkuyorum yine kanama olur diye. bugunden itibaren iki günde bir denesek, sizce bir zararı olur mu? ne zaman yumurtlarım onu da bilmiyorum. karıştı birbirine tarihler

kızlar ben geldim yine kocişe süpriz yaptım 1 hafta erken geldim çok sevindi bu ay full çalışma var hergün halvet:92: hakkımızda hayırlısı canlar ben bu ay çok umutluyum olucak gibi hissediyorum bakalım görücez

ben bugun biraz keyifsizim benim kirmizilar geldiiiii
onumuzdeki ayda da olmayacak buyuk ihtimal cunku esim agir antibiyotikler kullaniyor bu ayyyy...
offfff cok gerginimmm karnimda agriyor zatennn artik cok sikildimm hep ayni sey hep ayni seyyy....
gorusuruz kizlarrrr ben duzelince girerim sizlere haber vereyim dedimmm....

sıkma canını pes etmek yok Allah ol dediğini oldurur gönlünü ferah tut dua et bol bol .. inşallah bu ay bebişlerimiz bize gelicek

ALLAH sabır versin üzme kendini pes etmek yok.calışmaya devam,

kizlar bi 5 dk goz atayim dedim ,,gidip kizimi almaliyim kresten ,,,gorusuruz sonra yine ,:)))

bercesteden hala haber yok dimi kizlar ????

perimde gelmemis hala ???

kizlar bi 5 dk goz atayim dedim ,,gidip kizimi almaliyim kresten ,,,gorusuruz sonra yine ,:)))

bercesteden hala haber yok dimi kizlar ????

perimde gelmemis hala ???

hayalimm kaynana gitmiş gözün aydın araba da almışsın hayırlı olsun tatlım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

berceste hamile bence içime öyle doğuyo bekleyelim bakalım :18:

hosgeldin cnm..önemli günleri iyi değerlendir çalışmalara devam

kızlar yaa pazartesi sabahı yapışkan bir akıntım oldu. dedim kesin yumurtam çatladı. o gün öğleden sonra doktora gittim yumoşların boyutuna baktı doktor. biri 21 küsür öteki 17 küsür olmuş. bugün yarın çatlar dedi. bende hala tık yok. kupkuru hiç akıntım yok. çatladığına dair... bugünleri iyi değerlendir dedi doktor. acaba çatlamayacak mı benim yumoş...

catlayıp catlamadğı herkeste aynı belirtiyi vermiyor diye biliyrum sen bu günleri cok iyi değerlendir gerisi allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…