Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yav hergun halvet mi olur kız sen burdan hic bişey öğrenmidin yahuuu gün aşırı dinlene dinlene yapcaksınz

merhaba kızlar ben geldim tekrar bugün benim adet günümdü ama olmadım yarında bi geçsin bakalım çünkü dün evde test yaptım negatif çıktı sadece sağ kasığımda ağrı oluyo arada bide göğüslerim şiş ve uçları acıyo ama yinede umutlanıp daha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bu ay klomen kullanmıştım belki ondan da gecikebilir demi

canım inşallah hamişsindirr :emirbebek: tahlil icin bi iki gün daha bekle eer imkanın varsa kan tahilli yaptır derim idararda bazen cıkmayabiliyr..klomen kullandğım ay ben 1 gun adet olmuştum bende kiste dönmüştü yumurtalar catlamağı icin..hadi hayırlı haberlerini alabilirz

hayalimm kaynana gitmiş gözün aydın araba da almışsın hayırlı olsun tatlım Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

berceste hamile bence içime öyle doğuyo bekleyelim bakalım :18:

tesekurederim canim benim,,guzel dileklerin icin,,,,evet yaaa ins hamistir bizim topik basi insallah:)))))

özledim kız seninle atışmayıııııııııııııııı

geeell hodri meydannn ben burdayimmm kikikikikikiii

kiz yeminlen ,bende bugun giriyimde kizlara gonncayi sorim dedim bat in gelip catigini gormustum dun listeden merak etmistim,,,,,insallah kirmizilar yerine bebisin gelir ins,,,

ama bende gecen ay ilk defa klomen kullandim adetlerim 3 gun ilk defa gec geldi,,,ben klomenden kaynaklandigini dusunuyorum cunki benim cok duzenlidir kirmizilar hic sasmazdi,, yinede fazla kaptirma kendini ,,,dualarim sizinle

bende kistten korkuyorum çatlatma iğnesi vermedi doktorum çatlamayınca kiste dönüşebiliyomuş aman inşallah bebişim benimledir bekleyen isteyen herkesin rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm accccccccccccc kollarınıııııııı bakammmmmmmmmmmmm :76:

actim actim gelllllllllllllllll :76::76::76:

kiz rumeysaa sen bu animasyonu cok kullaniyorsun ,,,,farketim ,,,acaba hangi anlamda kullaniyorsun onu anlamadim kikikikikikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sağol canım benim yazmasamda arada girip bende sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi almak için ayy canım inşallah geliceksede gecikmeden gelsin zaten stress tavan yaptı bendeofff allahım sen yardım et bu yolda yürüyen herkesin yar ve yardımcısı ol gerçekten çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun canım berceste geçen ay benden bir günönce adet olmuştu bu ay naptı onu göremedim listede sizin haberiniz varmı

aylardır yazmıyorum topiklere yenilerde başladım yıne dolaşıyorum topik topik,
15 ay oldu korunmasıs hamile kalamadım ama nerdeyse her ay tüm belirtileri yaşamıştım bende bu yuzden uzak durmaya karar verdim topıklerden.
tejkrar dönmemdeki neden kendime geldim bu arada 10 kilo verdim spora gidiyorum madem hamile kalamıyosam fazla olan kilolarla savaşmayı sectim ve kendıme geldim harıka görünümüm oldu:))):)))) ama daha var 8 kilom şimdi tekrar başladım KLOMEN hapına bu ikinci olucak aravermeden önce klomen ve catlama iğnesi olmuştum şimdi tekrar baştan başladım hem kilolarımla savaşıcam hemde bebek için uğraşıcam perşembe Dr. gidecem çatlama iğnesi olucam bu aydan umutluyum eee kilolardan kurtuldum tedavide de sorun yok Rabbım bu ay hepimizi güldürür inş.
bu arada hamile olan arkadaşlarıda tebrik Allah kucaklarınıza almayı nasıp etsin sağlıklı ve uzun uzun yaşayın bebişlerinizle inş.
bizlerede dua edin .

bide sana sorum olucak klomenden sonra progestan hapı ve crınone jel verdimi doktorum yani bana verdi doktora sormuştum neden diye eğer hamile kalırsan bebeğin tutunması içinmiş yok eğer olmazsada adeti geciktirmemek içinmiş sen kullanmışmıydın

ins bebisin seninledir caanimm....kiz oyle arada felan takip etme cok ara koyuyorsun ozluyoruz bercestenin kirmizilari henuz tesrif etmemisler ins bebis gelir

ozman tekrarrrrrrrrrr hoşgeldinnnnnnnn kilollarından kurtulmana azmini hırsını kutluyorum sen 8 kiloyuda verrirsin ..inşallah yakın zamanda hamiş oludgun güzel haeberleriini alırz

Son düzenleme:

yok anam yanlis kapiya sordun ,,kiki ben yurtdisinda yasiyorum ve progestan mestan nedir bilmiyorum ama klomen disinda hic bir sey verilmedi bana ,,ignede yapilmiyor..kendimi allaha emanet etmisim ben

bu soru orkide ye gitmeli bence klomen doktoru oo orkideeeeeeeeeeeemm kikikiki

kalp kalbe karşıymış bende de o his uyandırıyor munzurluk olsun diye yapıyrum rahatsız oluyrsan koymam kuzum

ne alaka canim istedigini koy koyda benim artik migdem bulaniyoda bu animasyonu bile kaldiramaz oldum :120::120::120:,,kikiki sadece merak ettim sen ne anlamda koyuyorsun diye kiki

kız bacım yorulmadın mı hala o hissi uyandırabiliyo ne enerji kikikii buuuu

he valla yoruldumm cok calistik ,,,,,inanki ayaktayken bile bacaklarim heryerim sanki carpisiyo hala,,,,,hani insan cok bisiklet surdukten sonra hala ayaklari pedal ceviriyo hisseder ya oyle bisi iste ayyy:120::120::120::120:

KIZ BUGUN YINE POSITIF HA OVU ,,UFFFFF ACABA:26: AYYY YOK BEAA :120::120:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…