Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

yanlış hatırlamıyorsam elabebekte ovi testi poziitif cıkmıştı hic beklemedği zamanda sonra gidip idrar testi yaptıydı ve pozitif cıkmıştı acappp sana da mı olur aynısı

tahmin edebiliyorummm ya ben hiç kullanmadığım için bilemiyorum tatlım.ama çatladıysa hadi dün çatlamıs olsun sen çarpıstın sonuçta içerdekiler görevini yerine getirsin yorma kendini artıkk
sen çok erken basladın ama çarpısmaya kız kikii çatlamaya yakın baslasaydın bu kadar yorulmazdınn

benimde bugun yine akıntım geldi 5,gun de karnım bu akıntıların başladğı günden beri ağrıyorr

yanlış hatırlamıyorsam elabebekte ovi testi poziitif cıkmıştı hic beklemedği zamanda sonra gidip idrar testi yaptıydı ve pozitif cıkmıştı acappp sana da mı olur aynısı

ins canim yaaa degdimi acep ??

evet sorma bu ay oyle bi dingilik ettim pis azgin kiki

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim
misafirlerim geldiler yedik içtik çok eğlendim
sevdiğim arkadaşlarımdı iyi geldiler
bu arada bende gelen giden yokkkkkkkkkkk
bugün komik şeyler yapıyorum
eşim kızlar geliyo diye ben artık gidiyorum dedi işleri yetiştiremediydim
eşime gitme diye ağladım valla kocamda tuhaf oldu geliyo gidiyo valla neyse bendeki haberler bu kadar

iyi ,hos, yedigin ictigin sana kalsin yarasindaaa

test yapmicanmi yahuu catlicaz heee meraktan ?????

hamilelik duygusallığı mı acaba bence sen hamilesin ne zaman test yapıcaksın canım

bu arada benim yeni bat 17 temmuz bercestem listeye ekler misin?

hogeldinnnnnnnn gelmeyen şeylerin icin cok sevindimmmmmm inşallah güzel hayırlı haberlerini alırızz

hala gelen giden yokksaaa yuuuuuppppppppppiiiiiiiiiiii süper bi haber buuu...
amaa kikinin de dediği gibi test yapmıcanmıı yaaaaaaaaa:44:

Slmmmm ben geldim arkadastaydim bugün sonrada alış verise gittim gitmişken 2 tane test aldım Pazartesi yı bekliycem artık test icin

Berceste bı test yap ya ben senden umitliyim ins onde sen ayağını surukleyerek gidersin bizde ardından geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…