kız bacım yorulmadın mı hala o hissi uyandırabiliyo ne enerji kikikii buuuu
yanlış hatırlamıyorsam elabebekte ovi testi poziitif cıkmıştı hic beklemedği zamanda sonra gidip idrar testi yaptıydı ve pozitif cıkmıştı acappp sana da mı olur aynısıne alaka canim istedigini koy koyda benim artik migdem bulaniyoda bu animasyonu bile kaldiramaz oldum :120::120::120:,,kikiki sadece merak ettim sen ne anlamda koyuyorsun diyekiki
he valla yoruldumm cok calistik ,,,,,inanki ayaktayken bile bacaklarim heryerim sanki carpisiyo hala,,,,,hani insan cok bisiklet surdukten sonra hala ayaklari pedal ceviriyo hisseder ya oyle bisi iste ayyy:120::120::120::120:
KIZ BUGUN YINE POSITIF HA OVU ,,UFFFFF ACABA:26: AYYY YOK BEAA :120::120:
he valla yoruldumm cok calistik ,,,,,inanki ayaktayken bile bacaklarim heryerim sanki carpisiyo hala,,,,,hani insan cok bisiklet surdukten sonra hala ayaklari pedal ceviriyo hisseder ya oyle bisi iste ayyy:120::120::120::120:
KIZ BUGUN YINE POSITIF HA OVU ,,UFFFFF ACABA:26: AYYY YOK BEAA :120::120:
tahmin edebiliyorummmya ben hiç kullanmadığım için bilemiyorum tatlım.ama çatladıysa hadi dün çatlamıs olsun sen çarpıstın sonuçta içerdekiler görevini yerine getirsin yorma kendini artıkk
sen çok erken basladın ama çarpısmaya kız kikii çatlamaya yakın baslasaydın bu kadar yorulmazdınn
yav hergun halvet mi olur kız sen burdan hic bişey öğrenmidin yahuuugün aşırı dinlene dinlene yapcaksınz
yanlış hatırlamıyorsam elabebekte ovi testi poziitif cıkmıştı hic beklemedği zamanda sonra gidip idrar testi yaptıydı ve pozitif cıkmıştı acappp sana da mı olur aynısı
tahmin edebiliyorummmya ben hiç kullanmadığım için bilemiyorum tatlım.ama çatladıysa hadi dün çatlamıs olsun sen çarpıstın sonuçta içerdekiler görevini yerine getirsin yorma kendini artıkk
sen çok erken basladın ama çarpısmaya kız kikii çatlamaya yakın baslasaydın bu kadar yorulmazdınn
hiccccccccc sönmesinn bu enerjimizz bu aralar cokkk ihtiyacımız var
benimde bugun yine akıntım geldi 5,gun de karnım bu akıntıların başladğı günden beri ağrıyorr
selam kızlar ben geldim
misafirlerim geldiler yedik içtik çok eğlendim
sevdiğim arkadaşlarımdı iyi geldiler
bu arada bende gelen giden yokkkkkkkkkkk
bugün komik şeyler yapıyorum
eşim kızlar geliyo diye ben artık gidiyorum dedi işleri yetiştiremediydim
eşime gitme diye ağladımvalla kocamda tuhaf oldu geliyo gidiyo valla neyse bendeki haberler bu kadar
canım kaç aydan sonra anca buluştuk kocişimle hergün olmazsa olmazöyle de tutar tutmaz mı ki :18:
ins canim yaaadegdimi acep ??
evet sorma bu ay oyle bi dingilik ettimpis azgin kiki
selam kızlar ben geldim
eşime gitme diye ağladımvalla kocamda tuhaf oldu geliyo gidiyo valla neyse bendeki haberler bu kadar
selam kızlar ben geldim
selam kızlar ben geldim
bacım neler oluyo sana böyle 5 gündür akıntı:26: bi türlü çatlayamadı yumoşunn bi el mi atsak ne
Slmmmm ben geldim arkadastaydim bugün sonrada alış verise gittim gitmişken 2 tane test aldım Pazartesi yı bekliycem artık test icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?