iyi ,hos, yedigin ictigin sana kalsin yarasindaaa
test yapmicanmi yahuu catlicaz heee meraktan ?????
hamilelik duygusallığı mı acaba bence sen hamilesin ne zaman test yapıcaksın canım
bu arada benim yeni bat 17 temmuz bercestem listeye ekler misin?
hogeldinnnnnnnn gelmeyen şeylerin icin cok sevindimmmmmm inşallah güzel hayırlı haberlerini alırızz
hala gelen giden yokksaaa yuuuuuppppppppppiiiiiiiiiiii süper bi haber buuu...
amaa kikinin de dediği gibi test yapmıcanmıı yaaaaaaaaa:44:
hoşgeldinnnn cancağımızzzzzımmmm
Rumeysa sen çok tuhaf kızsın Slmmmm veriyorsun geri bı şey demeden kayboluyorsun ben sana küstüm ucundan gösterip kayboluyorsun
Rumeysa sen çok tuhaf kızsın Slmmmm veriyorsun geri bı şey demeden kayboluyorsun ben sana küstüm ucundan gösterip kayboluyorsun
Kizlar ben şimdi cikiym dün misafir vardı ,bügünde ben arkadastaydim meryem süresini okuyamadım 2 tane okumam lazım sonra yine gelirim kiki gece vardiyasına gelicekmisin
haydaaaaa kız diycek bişey bulamadım saedce hoşgeldin yazdımm anam bu topikkte gelen giden bana vuruyorr
sende ucundan gösterip gidiorsunnn hayır iziin verimyorum gidemessin
Ne vurması sen bize Slmmmm verip sonra konuşmuyorsun mesela dün gece yaptığın gibi
şartlar anam şartllarrr bizim herif bişey istiyorr kapat pc yi diyor o an kapatmam şart anam yoksa ben keyif mi alıyorum sizi kızdırmaktan
Tamam sonrada yazdığımız yazıya Cvp vermiyorsun tekrar girdiğinde Cvp verme zahmetine katlanabilirsin neyse ben kaçtım sonra görüşürüz
Kizlar ben şimdi cikiym dün misafir vardı ,bügünde ben arkadastaydim meryem süresini okuyamadım 2 tane okumam lazım sonra yine gelirim kiki gece vardiyasına gelicekmisin
Kikiki soru sordummmm gece vardiyasına gelicekmisin dedim:26:
catlayıp catlamadğı herkeste aynı belirtiyi vermiyor diye biliyrum sen bu günleri cok iyi değerlendir gerisi allah kerim
Tamam sonrada yazdığımız yazıya Cvp vermiyorsun tekrar girdiğinde Cvp verme zahmetine katlanabilirsin neyse ben kaçtım sonra görüşürüz
tamam canim ,,evet herzamanki gibi gece vardiyasinin basiyim ,,ama cok kalirmiyim bilmiyorum bugun sabah erken kalkip ordan oraya kagit kurek pesinde kosturdum..
aferin kiz bartek bugun harbi ligin ustunde
Merhaba kızlar. Benimde bat 30 Haziran meraktan çıldırmak uzereyim. İdrar testi yapıyorum ama daha vakit olduğu icin çıkmıyor. bu ay ilk denememizdi hadi hayirlisi bakalım.
onun harbilği üstündeyse benim neyim üstümde loluyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?