haydiiii bastir kikiki ,,,,mahidevranimmm boooo
ozman tekrarrrrrrrrrr hoşgeldinnnnnnnnkilollarından kurtulmana azmini hırsını kutluyorum sen 8 kiloyuda verrirsin ..inşallah yakın zamanda hamiş oludgun güzel haeberleriini alırz
haydiiii bastir kikiki ,,,,mahidevranimmm boooo
onun harbilği üstündeyse benim neyim üstümde loluyr
kiz ben sadece onun ustune konustum ,,senle ne alakasi var ,,,,kiz dogru soyluyo sen sana yazdiklarimizi yanitsiz birakiyosun ama uzuluyoruz
Ben cok stres yapıyorum. Bu ay ilk denememiz. İki ayım daha var deneme icin sonra seneye nasipte. İyi dileklerin icin cok teşekkür ederim canım.hoşgeldin canım
inşallah gebesindir tatlım hani ilk deneme hamileyim dersin inşallah
ama hamiş değilsende üzülme çünkü vücudun kendini hazırlayacak
inşalllah hamişsindir
şu anda gercek anlamda üzüldümm
hoşbulduk canım rumeysamustafa inşallaaaahhhh bebiş istiyorum herkes gibi inş. yakın zamanda hemde inş. bu hafta sonu tekrar catlama iğnesi ve sonuc pozitif olması ben için hayal gibi ama yola devam artık ara vermeme kararındayım,
kiz takiliyoruz be nevar sen demedinmi senle atismalari ozledim diyeee ,,,
yok bercestem ya ne atisacaz koca insanlariz olurmu oyle sey
aylardır yazmıyorum topiklere yenilerde başladım yıne dolaşıyorum topik topik,
15 ay oldu korunmasıs hamile kalamadım ama nerdeyse her ay tüm belirtileri yaşamıştım bende bu yuzden uzak durmaya karar verdim topıklerden.
tejkrar dönmemdeki neden kendime geldim bu arada 10 kilo verdim spora gidiyorum madem hamile kalamıyosam fazla olan kilolarla savaşmayı sectim ve kendıme geldim harıka görünümüm oldu:))):)))) ama daha var 8 kilom şimdi tekrar başladım KLOMEN hapına bu ikinci olucak aravermeden önce klomen ve catlama iğnesi olmuştum şimdi tekrar baştan başladım hem kilolarımla savaşıcam hemde bebek için uğraşıcam perşembe Dr. gidecem çatlama iğnesi olucam bu aydan umutluyum eee kilolardan kurtuldum tedavide de sorun yok Rabbım bu ay hepimizi güldürür inş.
bu arada hamile olan arkadaşlarıda tebrik Allah kucaklarınıza almayı nasıp etsin sağlıklı ve uzun uzun yaşayın bebişlerinizle inş.
bizlerede dua edin .
ben şöyle koca göbüşlüüüüüüüüüüü insan olmakkkk istiyrum 9 ay 10 gun kadar
Ben cok stres yapıyorum. Bu ay ilk denememiz. İki ayım daha var deneme icin sonra seneye nasipte. İyi dileklerin icin cok teşekkür ederim canım.
bu yolda umarım seni cok üzcek zorlayacak sıkıntılarla karşılaşmassn biranönce bebişini alırsın kucğına ama icimden bebişlerin diyesim geldi acep ikiz mi olcak
ben daha buyuuuuuukkk istiyorummmm icinde 2 tane olanindan pehhhh hemde 8 ay 10 gun pehhkikikikikiikii
rümeysaaaa kusura bakmazsan bende bundan alıyımm
sende buraya gelll ikiz olsun kızzzzz
Kız rumeysamustafa sen beni dellendirecen mı havalara ucarım ikizlere hamile kalırsam bir tanecik evladım olsa diye hasret cekerken ikiz hamile haberi beni şok eder ama bilemeyız rabbım nasıp edecekse olur inş. ikiz ücüz doğururuz artık, bu yolda azığım sabır ve dua ...
Meryem süresinin mealini okuyunca insan çok fazla zorlanmıyo sabr etmeye bende dersimi Mewryem süresinden aldım :))))
Vermek istemeseydi rabbım İstemeyide Öğretmezdi bize düşen bu yolda devam etmek
olumlu bakmak ve stressiz gün saymakkkkkkkk en zor kısım :))))
bercestemmmm varmi sende simdiden belirti felan ,,len bizim carpisma dun bitti hatta ovu testi bugunde positif ,,simdiden icimde sanki biseyler hissediyorumkikikikiiii valla migdem bile bulaniyo ,,basim donuyo,, kafayi siyirdim iyice ,,,ben daha oncede yazdim ,,bu ay olmazsa artik vazgececegim,,cunki artik dayanamiyorummm
stresss yaapmaaaaaaaaaa
bilirim ben o girdabı içine çektikçe çeker
özel değilse neden seneye bıraktığına anlam veremedim:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?