Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ozman tekrarrrrrrrrrr hoşgeldinnnnnnnn kilollarından kurtulmana azmini hırsını kutluyorum sen 8 kiloyuda verrirsin ..inşallah yakın zamanda hamiş oludgun güzel haeberleriini alırz

hoşbulduk canım rumeysamustafa inşallaaaahhhh bebiş istiyorum herkes gibi inş. yakın zamanda hemde inş. bu hafta sonu tekrar catlama iğnesi ve sonuc pozitif olması ben için hayal gibi ama yola devam artık ara vermeme kararındayım,

kiz ben sadece onun ustune konustum ,, senle ne alakasi var ,,,,kiz dogru soyluyo sen sana yazdiklarimizi yanitsiz birakiyosun ama uzuluyoruz

bu benim kasti yaptığım bişey değl hatta kac kez yazdım dikkatimi toparlayamıyorum cevap vericem derken unutuyorum bi böyleyken ev hali hepimizin yaşantısı farklı pat diye cekip gitmek hoşuma gitmiyr neyse siz haklısınz

hoşgeldin canım
inşallah gebesindir tatlım hani ilk deneme hamileyim dersin inşallah
ama hamiş değilsende üzülme çünkü vücudun kendini hazırlayacak
inşalllah hamişsindir
Ben cok stres yapıyorum. Bu ay ilk denememiz. İki ayım daha var deneme icin sonra seneye nasipte. İyi dileklerin icin cok teşekkür ederim canım.

bu yolda umarım seni cok üzcek zorlayacak sıkıntılarla karşılaşmassn biranönce bebişini alırsın kucğına ama icimden bebişlerin diyesim geldi acep ikiz mi olcak

hoşgeldin canım
verdiğin kilolar için seni kutlarım inşallah artık hamiş kalmanda çok kolay olur canım
ayrıca benimde 15 ayy oldu inşallah zamanı gelmiştir bizim içinde:26::26:

Ben cok stres yapıyorum. Bu ay ilk denememiz. İki ayım daha var deneme icin sonra seneye nasipte. İyi dileklerin icin cok teşekkür ederim canım.

stresss yaapmaaaaaaaaaa
bilirim ben o girdabı içine çektikçe çeker
özel değilse neden seneye bıraktığına anlam veremedim:44::44:

bu yolda umarım seni cok üzcek zorlayacak sıkıntılarla karşılaşmassn biranönce bebişini alırsın kucğına ama icimden bebişlerin diyesim geldi acep ikiz mi olcak

Kız rumeysamustafa sen beni dellendirecen mı havalara ucarım ikizlere hamile kalırsam bir tanecik evladım olsa diye hasret cekerken ikiz hamile haberi beni şok eder ama bilemeyız rabbım nasıp edecekse olur inş. ikiz ücüz doğururuz artık, bu yolda azığım sabır ve dua ...
Meryem süresinin mealini okuyunca insan çok fazla zorlanmıyo sabr etmeye bende dersimi Mewryem süresinden aldım :))))
Vermek istemeseydi rabbım İstemeyide Öğretmezdi bize düşen bu yolda devam etmek
olumlu bakmak ve stressiz gün saymakkkkkkkk en zor kısım :))))

bercestemmmm varmi sende simdiden belirti felan ,,len bizim carpisma dun bitti hatta ovu testi bugunde positif ,,simdiden icimde sanki biseyler hissediyorumkikikikiiii valla migdem bile bulaniyo ,,basim donuyo,, kafayi siyirdim iyice ,,,ben daha oncede yazdim ,,bu ay olmazsa artik vazgececegim,,cunki artik dayanamiyorummm

bu yoldaki en güzel azıklara sahipsin kızlar akşam namazını kılcam gelcem yine inaşllah kaybolmyn

selam guzellerimnasilsiniz.gecmisi kesinlikle okumaya vakit bulamiyorum.bercetde guzel haberlerini bekliyoruz arkadasim.benim bat 28 hazirandi.kac gundur atesim 36.5 di bu gun 36.4 dusdu.ve az once biraz kirmizi geldi.yarisinida geceye ya da sabaha bekliyorum.bu ay ilk deneme olmadi.ama cok iyiyim cok sukur.moralim yerinde.hiss ediyorumki yakinda ikinci bebegim gelecek.cok umutluyum.sizin icin ve kendim icin dua ediyorum.kizim 18 aylik.bu ayda gecti 1 ay daha buyuk olur kardesi gelene kadar diyorum.onumuzdeki ayda gelemezse yine bir ay buyurdahada hazirlanir.en iyi zamani RABBIM bilir.RABBIMDEN saglikli sihhatli bir evlat daha istiyorum.insallah gelir bir gun annesine

bende dayanamıyorum artık inşallah olacak canım bugün dua ettim
dün kurabiye yaparken margarin kokusu elimi üç kere yıkamama rağmen gitmedi
öğlene kadar midem bulandı ama ben adettede kokuya çok duyarlıyımdır bu benim için çok belirleyici değil
göğüslerim hala şiiişşşşş kasıklarım çok değil ama tatlı talı çekliyor
seğirme var kabızım
ayy birde gereksiz şeylere duygulanıyorum işteeee ama ben kendimi çok etkiliyebiliyorum herşey yarın belli olacakk:18::18:

stresss yaapmaaaaaaaaaa
bilirim ben o girdabı içine çektikçe çeker
özel değilse neden seneye bıraktığına anlam veremedim:44::44:

Tatlım ogretmenim ilk cocuğumda dogum Haziran'a gelmişti 3 ay sonra çalısmaya başlayınca üzüldüm.simdi ikinci biraz büyüsün istiyorum. E aralarında cok açılmasın istiyorum hayirlisi tabi. İkinci icin uğraşıyorum. Allah a şükür elde var tabide. İlkinde stresten biraz geç hamile kalmıştım. Cok rahat kafa ile hamış kalınıyor.tabi bu haliyle beni gören ilk cocuk icin uğraşıyor sanır. Tabi ilk icin uğrasan arkadaslar beni yanlış anlamasınlar. Hakkımızda hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…