Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bir öğretmen daha kızlar
canım bende öğretmenim bizim topikte öğretmen çok
Allah çocuğunu sana bağışlasın inşallah hemen hamiş kalırsın canım
bizim topikte kimse yanlış anlamaz çok pozitiftir bizim kızlar

huuuuu kimse cevap yazmiyor muuu
ne o beni artik bu topikten saymiyor musunuz yoksa temmuza kaldim diyeeee

hogşeldinnn seninde alınğanlığın üzerinde sanırsam bende temmuza kaldım beraber gine giderikk calışmalar nasıl gidiyr keyfin nasıl

heeeeeee sanirsam oyle biraz ama bu geceyi de atlatirim yarinnn:)))
ayyy temmuza kaldik kizzz bizzz yaa....ne vakit gelecek buuu cocuklarrr yavvvv

bilmim kız ama hepimiz aynı sıkıntı yaşadğımız icin birbirimzin halinden anlamamız lazım nazımızı cekmemiz lazım dimi kız :2:

tabikidee canimmm yaaa zaten burada bunun icin varizz birbirimizin sikintisini sevincini paylasmak icin...
benim bu ayyy klomen falan kullanmayacam akisina birakacam zaten esim de ameliyat olduyaa antibiyotik falan kullaniyorr bende bosuna ilac almayim dedimm olmama ihtimali yuksek cunkuu..sonraki ayda da doktorumm tatilde olacakk iki ay kendimiz idare edecez artikk
sabahtann beri bunlari dusunuyirumm biraz gerildimm yanii

anladğım kadarıyyla yumurtalık takibi yaptırıyrsn eğer öyleyse 2,ayda kuruincir kürünü yap ben kuruincirini yedim 5 gundür aknıtım var yumurtalar catlıyor sanrısam bide bugünleri değerlendirdik hayrılısayla inşallahhh güzel hayırlı haberi alabilirm

evettt canimmm yaaa ben incir yiyeyim bariii ilaccc yerineeevett yumurtalari buyutup catlatiyordukkk 2ayyy denedikkk isteee
insallh ise yaramistir sende de canimm yaaa hadii bakalim hayirliii haberler ver bize insalllhhh kisa zmandaaa

evettt canimmm yaaa ben incir yiyeyim bariii ilaccc yerineeevett yumurtalari buyutup catlatiyordukkk 2ayyy denedikkk isteee
insallh ise yaramistir sende de canimm yaaa hadii bakalim hayirliii haberler ver bize insalllhhh kisa zmandaaa
inşallah hepimizin güzel haberlerini alabiliriz.doktorlar sana ne söyledide yumrtalık takibine başladıydınz

inşallah hepimizin güzel haberlerini alabiliriz.doktorlar sana ne söyledide yumrtalık takibine başladıydınz

canimmm 1 senedir deniyoruzzz 1 sene once dusuk yaptimm((hormonlari yaptirdik esimmm de yaptirdi tahlillerin hepsini hersey yolunda..
2ay once doktorum yumurtaliklarima bakti gelismis yumurta goremedimmm dedi boylece klomene baslattti onunlaa yumurtam guzel gelisti catladi ama olmadi isteee..
birdahaki gittigimde iste artik bir sonraki asama neyse ona baslayacazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…