Tatlım ogretmenim ilk cocuğumda dogum Haziran'a gelmişti 3 ay sonra çalısmaya başlayınca üzüldüm.simdi ikinci biraz büyüsün istiyorum. E aralarında cok açılmasın istiyorum hayirlisi tabi. İkinci icin uğraşıyorum. Allah a şükür elde var tabide. İlkinde stresten biraz geç hamile kalmıştım. Cok rahat kafa ile hamış kalınıyor.tabi bu haliyle beni gören ilk cocuk icin uğraşıyor sanır. Tabi ilk icin uğrasan arkadaslar beni yanlış anlamasınlar. Hakkımızda hayirlisi.
duaya karar verip başlasak nasıl olur
bence yine tefriciye okuyalım istersen okumak isteyenler ismini yazdırsın paylaşalım bence
slm kızlar ben geldim nasılsınız bakim
tamam ozman bana yaz kactane paylaştırıcaksak
tamam canım isteyen arkadşlar başlarız ama cuma vakti başlayıp niyetlenecem inşallah perşembe günü
dualıycam öyle yapılıyormuş gerçi önemli olan niyetler
slm kizlarr nasilsinizzz
hogşeldinnn seninde alınğanlığın üzerinde sanırsambende temmuza kaldım beraber gine giderikk calışmalar nasıl gidiyr keyfin nasıl
heeeeeee sanirsam oyle biraz ama bu geceyi de atlatirim yarinnn:)))
ayyy temmuza kaldik kizzz bizzz yaa....ne vakit gelecek buuu cocuklarrr yavvvv
bilmim kızama hepimiz aynı sıkıntı yaşadğımız icin birbirimzin halinden anlamamız lazım nazımızı cekmemiz lazım dimi kız :2:
tabikidee canimmm yaaa zaten burada bunun icin varizz birbirimizin sikintisini sevincini paylasmak icin...
benim bu ayyy klomen falan kullanmayacam akisina birakacam zaten esim de ameliyat olduyaa antibiyotik falan kullaniyorr bende bosuna ilac almayim dedimm olmama ihtimali yuksek cunkuu..sonraki ayda da doktorumm tatilde olacakk iki ay kendimiz idare edecez artikk
sabahtann beri bunlari dusunuyirumm biraz gerildimm yanii
anladğım kadarıyyla yumurtalık takibi yaptırıyrsn eğer öyleyse 2,ayda kuruincir kürünü yap ben kuruincirini yedim 5 gundür aknıtım var yumurtalar catlıyor sanrısam bide bugünleri değerlendirdik hayrılısayla inşallahhh güzel hayırlı haberi alabilirm
inşallah hepimizin güzel haberlerini alabiliriz.doktorlar sana ne söyledide yumrtalık takibine başladıydınzevettt canimmm yaaa ben incir yiyeyim bariii ilaccc yerineeevett yumurtalari buyutup catlatiyordukkk 2ayyy denedikkk isteee
insallh ise yaramistir sende de canimm yaaa hadii bakalim hayirliii haberler ver bize insalllhhh kisa zmandaaa
inşallah hepimizin güzel haberlerini alabiliriz.doktorlar sana ne söyledide yumrtalık takibine başladıydınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?