bnde hamileyimm bende:))) yuppiiiiiiiiiiiii
kızlar ben çıkıyorum kocişle gezelim dedik
hava alalım diyo sabah havamızı aldık yaageç gelmezsek girerim
sizi çok seviyorummm
kac ğun gecikmişti seninkislm kızlar hastaneden geldim akşam iş çıkışı gidicem demiştim ya gittim 1 saat sonra sonuç çıkar dediler hastane çevresinde dolaşa dolaşa bekledim ama o sıra kendikendimle savaşıyorum resmen bi yanım sevinip havalar hoplarken bi yanım dur yapma sonra daha çok üzülürsün diyodu keza sonuç yine hüsran adet olamakla beraber sonucum yine 2.39 yani negatif eve nasıl geldim bilmiyorum eve gelir gelmez duşa girdim sonra mutfakta yemek yapmakla oyalandım eşim gelene kadar kendimle hiç konuşmadım ki zaten o yoldayken aramıştı sonucu biliyodu eşim geldi yüzüme bakıyo nasılım diye gülmek için zorladım kendimi iyiyim ben canım bişey yok dedim ama yemekte hem yemek yiyorum hem ağlıyorum resmen boşaldı gözyaşlarım kocişimle konuştuk bayağı şimdi daha iyiyim ama neden gelmedi benim kırmızılar
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ozmannnnnnnnnnnnnn tebriklllerrrr canım allah hayırlısıyla kucağına almak nasip eder inşallahhbnde hamileyimm bende:))) yuppiiiiiiiiiiiii
bnde hamileyimm bende:))) yuppiiiiiiiiiiiii
canımsın iyiyim ben canımıniçicanım ya inanki aklım hep sendeydi msjlarını okudukça öyle rahatladımkiii çok çok çookk seviyoruuuzz senniiii
çok sevindim canımmmmbnde hamileyimm bende:))) yuppiiiiiiiiiiiii
adet oldum
bugün adet olma günü galiba canımçok üzüldüm:26:
benimde bugün geldii
ama sağlık olsun dimi listeyi düzenlerim artık temmuzzzzzzzzzzz bekle bizi geliyoruuuuzzzzzz
bugün adet olma günü galiba canımçok üzüldüm:26:
benimde bugün geldii
ama sağlık olsun dimi listeyi düzenlerim artık temmuzzzzzzzzzzz bekle bizi geliyoruuuuzzzzzz
hayırlı olsun
uzun zamandır giremedim hamiş olanlara tber,kler allah tamamını erdirsin umudu temmuza kalanlar kimler buarada ben çörek otu bal tarçını yiyemyorum taaaaaaaaa
kızlar ya bişey sorcam benim bat 8 temmuz yumurtlama zamanım geçti kasılmalar filan oluyordu hala ara ara kasılmalar diz bacak bel ağrısı filan oluyor yumurtlama bitmesine rağmen ama bugün yumurtlama zamanından daha çok beyaz akıntı geldi yine mi yumurtluyorum
Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. Adet olan arkadaslar yola devam üzülmek yok. Hakkımızda hayirlisi. Allah sağlıklı ve hayırlı bebisler versin.
Bu Arda benim bat cuma gunu imiş.tam 30 gun o zamn doluyor. Yanlış hesaplamisim.
Ahhhh ahhhhh tatilede çıkacağız. Adet olduktan sonra tamda yumurtlama dönemine geliyor tatil.:26:hakkimizda hayirlisi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?