Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kac ğun gecikmişti seninki

haydiiiiiiiiiiii lilili llli yarr haydiiiii lillil lilyarr yüzüm güldü sayendeeeeeeeeee icim huzurla dolduuuuuuuuuuu ha uşakk ha uşakk hahhhh haydin horono kızlarr ben geldimm nazlıma özendim şöyle bi giriş yapam dedim iyi etmişmiyim

Son düzenleme:
canım ya inanki aklım hep sendeydi msjlarını okudukça öyle rahatladımkiii çok çok çookk seviyoruuuzz senniiii
canımsın iyiyim ben canımıniçi
sizi üzdüğüm için üzgünümm
ama geçecek bugünler ve biz böyle olacağız
bnde hamileyimm bende:))) yuppiiiiiiiiiiiii
çok sevindim canımmmm
inşallah hemen kalp atışlarınıda duyarsın

uzun zamandır giremedim hamiş olanlara tber,kler allah tamamını erdirsin umudu temmuza kalanlar kimler buarada ben çörek otu bal tarçını yiyemyorum taaaaaaaaa

bugün adet olma günü galiba canım çok üzüldüm:26:
benimde bugün geldii
ama sağlık olsun dimi listeyi düzenlerim artık temmuzzzzzzzzzzz bekle bizi geliyoruuuuzzzzzz

offff çok yoruldum ben ama, içim daraldı artık... ya ayıptır demesi şu işkence bitse de ben sağlığıma kavuşsam, her ay her akıntı için ilaç kullanmaktan bi hal oldum, cinsel hayat başladı başlayalı bir ayağım doktorda. eş tedavisi de oluyoruz ama heriflerin temizlikten haberi yok valla soğudum bu işlerden.

kızlar ya bişey sorcam benim bat 8 temmuz yumurtlama zamanım geçti kasılmalar filan oluyordu hala ara ara kasılmalar diz bacak bel ağrısı filan oluyor yumurtlama bitmesine rağmen ama bugün yumurtlama zamanından daha çok beyaz akıntı geldi yine mi yumurtluyorum

bendede o akıntı 6 ğun sürdü 6,gün sürünce adetin ilk gününden saydım 15,gune denk geliyr yani ortalama söylenen yumurtalama gününe sende sayy bakalım kacıncı gune geliyr belki gec yumurtamışda olabilirsn ne olur ne olmaz dğerlendir bence

Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. Adet olan arkadaslar yola devam üzülmek yok. Hakkımızda hayirlisi. Allah sağlıklı ve hayırlı bebisler versin.

Bu Arda benim bat cuma gunu imiş.tam 30 gun o zamn doluyor. Yanlış hesaplamisim.
Ahhhh ahhhhh tatilede çıkacağız. Adet olduktan sonra tamda yumurtlama dönemine geliyor tatil.:26:hakkimizda hayirlisi artık.

tatilde daha güzel olur bence bebek düşünmessin rahat rahat carpışırsnn stres olmazz bence cok iyi olur tatilde olmakk yani carpışmak icin kendini zorlamak zorunda kalmassın kendilğindeng elir öyle ortamlarda bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…