Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

tatlı şüpheleniyorsan bence gidip hemen kocişine iki öpücük ver

Hesaplama yaptım yumurtlama dönemim geçeli 2 gün oluyor çok kötü ağrılar çekmiştim o günlerde hala ara ara artçı ağrılar yaşıyorum ama beni şaşırtan yumurtlama zamanımdan daha çok akıntı geldi ayıptır söylemesi siyah iç çamaşırım bi baktım beyaz olmuş :44: ama dikkatli baktım tam beyaz değil çok açık fosforlu mavi gibi

Canım ben adet bittikten 3-4gun sonra lekelenmem başladı sonra doktora gittim ve yumurtlamış olabileceğimi söyledi. Tabi o gun denmem olmuştu esimle. Hamile bile olabileceğimi söyledi doktor. Muhtemelen seninde öyledir. Tabi bu yüzdende biraz umutlu ve heyecanlıyım.

Maalesef tatil akrabalar canım ya :26:Ramazandan önce bekliyorlar gitmezsek olmaz.1 senedir gormedilerde.

slm kızlar.. yaa ben pazartesi sabahı yapışkan bir akıntım geldi. öğleden sonra doktora gittim. yumoşları ölçtü. 21 küsür biri diğeri 17 küsür olmuş.bugün yarın çatlar dedi. çarşambaya kadar çarpış dedi. ama benim hiç akıntım yok. kupkuru. neyapim ben çatlamayacak mı yoksa. anlamadım gitti.. cumaya kadar çatladı çatladı. cumartesi yolculuk var gidiyorum regle kadar yokum..

hadi hayırlısı canım son adet tarihin heydi canım:44:

onlar çatlamıştır da bitmiştir bile 21 zaten çatlama ölçüsü sen dr dediği gün çalıştınmı
gerisini düşünme artık git tatiline

herkeste aynı belirtiyi vermeye bilir sen doktor nedediyse onu yap takma kafana catlalyacakmı catlamayacak mı diye

bi doğsun pataklamazmıyım seni karizma kalmadı, yok nalları havaya dik, yok bi yerine yastık koy...... offfff ne bu ya çin işkencesi. ben istifa ediyorum yaaaa

iyi geceler öptüm yarın uzun bir gün beni bekliyorrr
yarın görüşürüz adet olmayın inşallah hamile olunnnnnnnnnnnnn

herkeste aynı belirtiyi vermeye bilir sen doktor nedediyse onu yap takma kafana catlalyacakmı catlamayacak mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…