Benim koçişte pek öpücüğe gerek kalmıyo1 ayda 2 kez yumurtlama olur mu ki tatlım çözemedim ki
30 mayis canım. Ama mayis 31 çekiyor. Ve ben hapi bırakına 30 günde adet oldum en son ve ilk.30 gün sayarsak 29 cuma adet olmam gerekir.bu aralar biraz kafam karisikhadi hayırlısı canım son adet tarihin heydi canım:44:
akrabalarsa zor bea
vardır büyük ihtmal araştırmadım ama ben burdaki arkdaşlara cok ısındımm o yüzden burdan devam etcem isterse ocak ayında olalım
Soğan kürü yapan varmı
yada başka bir kür fayda gören varmı
Soğan kürü yapan varmı
yada başka bir kür fayda gören varmı
slm kızlaaaarrr ben geldimherkesciklerde burdaymış anam bi ben eksikmişim kııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzz
ben kuruincir yedim kürleri cünkü bende yumurta tembelliğ vardı yumurtalıklar yumurta üretmiyrdu senin neyin var
hoşgledinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn toipiğimizinnnnnnnnnnnn gülüüüüüüüüüüü
canım benim yumurtalrım büyümüyor mesela 16. Günde 10mm ben onun için yapıyrm çörek otu bal var ama düzenli yapamıyrm soğan yapsammı diyrm birde incir var agnucastonu düzenli kullanıyrm ama
cnm kürler bünyeye ve soruna göre değişiyor senin sorun neydi cnm :)
ozman kuruincir yada cörekotu bal karışımın dene derim hem daha yenir şekilde onlar
hoşbuldum cnm ama topiğimizin gülü sendin hatırlarsan ama İKİMİZ BİR FİDANIN GÜLLER AÇAN DALIYIZ hopppaaaa haydin elleeeeeeerr... hadi lililililililililillili ellleeeerrr :)
sen benimleeeeeeeeeee ben seninlee buuuuuuu hayatı yaşamalıyzzzzzzzzzzzzzz. :78:
kuru incir nasıl yapıyor canım birkaç tarif var sence hangisi
oplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)
cemremmm21,
mesum,
arca01,
rumeysamustafa,
chlaak,
aysemm061,
ıntromtrack
kızlar bi çay koyim gelin valla stres mıtres kalmazTek tkta hamiş oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?