oplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)
cemremmm21,
mesum,
arca01,
rumeysamustafa,
chlaak,
aysemm061,
IntromTrack
kızlar bi çay koyim gelin valla stres mıtres kalmaztek tkta hamiş oluruz
bu kürlerin ayrıntıl şekilde bu sitede bulabilirsin ben kuruincir kürünü yapmadım direk günde 4 tane falan yedim bal cörek otunu kim yapıyordu bilmiyrum ama onuda internette bulursun o cok etkiliymişş
kızlar ben meryem suresini okumak istiyorum nasıl başlanıyo bilen var mı?
bende başlamak istiyorum cnm ama herhangi bi başlama şekli duymadımkızlar ben meryem suresini okumak istiyorum nasıl başlanıyo bilen var mı?
oplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 3 ziyaretçi)
cemremmm21,
mesum,
arca01,
rumeysamustafa,
chlaak,
aysemm061,
IntromTrack
kızlar bi çay koyim gelin valla stres mıtres kalmaztek tkta hamiş oluruz
direk yemekse kolaymış ball çörek otu yaptım ama düzensiz ve zormyiyiyorum sende incirin faydası oldumu canım
ne var ne yok hayatım şu son 2 gündür koşuşturmacalı geçiyo o yüzden giremiyorum nasılsın iyisindir inşallah :)
bi de ben kpss ile atanmaya çalışırken 10.000 tane ihlas okumuştum Allah dualarımı kabul etti acaba gene mi okusam diyorum
harika vallahi hemen gegelelim
bende başlamak istiyorum cnm ama herhangi bi başlama şekli duymadım
ay harika olurdu cnm valla kaynatırdık azcık bende az önce ayıptır söylemesi poğaca yaptım missss çok güzel olurdu bahçemde otururduk kızlar :)
bu ay yedim doktora gitmedim sonuc ancak temuz ayında belli olur ama bu ay uzayan beyaz akntım 6 gun sürdü herhalde bu iyiye işaret sanırsam
mide bulantısından çay bile içemiyorum
iyyim canımm şükür iyyimm sen nasılsınn..bende girip bakıyorum ne var ne yok sonra cıkıyorum bercesteeme üzüldük sabah kırmızıları gelmiş ama morali şimdi daha iyi o yüzden bizde iyyik
sen hamilemisin tatlım takip edemedim kaç gündür hamişsen kaçırmış olabilirim
Yok tatlım keşke olsam daha bat 8 temmuzmigren hastasıyım o yüzden çok bulantı çekiyorum midem yemek de kabul etmiyo artık
o migren çok kötü çok geçmş olsun canım bende de var arada feci tutuyr kafamı kaldıramıyorum allah hamiş bulantıları nasip etsin güzelim
yemeye başlym bari saol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?