Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

bi de ben kpss ile atanmaya çalışırken 10.000 tane ihlas okumuştum Allah dualarımı kabul etti acaba gene mi okusam diyorum

bu kürlerin ayrıntıl şekilde bu sitede bulabilirsin ben kuruincir kürünü yapmadım direk günde 4 tane falan yedim bal cörek otunu kim yapıyordu bilmiyrum ama onuda internette bulursun o cok etkiliymişş

direk yemekse kolaymış ball çörek otu yaptım ama düzensiz ve zormyiyiyorum sende incirin faydası oldumu canım

kızlar ben meryem suresini okumak istiyorum nasıl başlanıyo bilen var mı?
bende başlamak istiyorum cnm ama herhangi bi başlama şekli duymadım

ay harika olurdu cnm valla kaynatırdık azcık bende az önce ayıptır söylemesi poğaca yaptım missss çok güzel olurdu bahçemde otururduk kızlar :)

ne var ne yok hayatım şu son 2 gündür koşuşturmacalı geçiyo o yüzden giremiyorum nasılsın iyisindir inşallah :)

iyyim canımm şükür iyyimm sen nasılsınn..bende girip bakıyorum ne var ne yok sonra cıkıyorum bercesteeme üzüldük sabah kırmızıları gelmiş ama morali şimdi daha iyi o yüzden bizde iyyik

iyyim canımm şükür iyyimm sen nasılsınn..bende girip bakıyorum ne var ne yok sonra cıkıyorum bercesteeme üzüldük sabah kırmızıları gelmiş ama morali şimdi daha iyi o yüzden bizde iyyik

bende iyiyim cnm ne olsun yarın kocişi bırakıp memlekete gidiyorum.. adet yapıcı ilacım bitti bugün aşılama çalışmalarına memlekette başlıcam aşkımı tek bırakıyorum die biraz cnm sıkılıyo daha gitmeden özledim valla keratayı.. bugünde nöbetçi.. işte böyle yuvarlanıp gidiyorum ben inşallah bu sefer aşılamam tutarda ayrı kalmamıza değer.AMİİİİİİİİNNNN

ayyyyy tembel çıktınız çaya maya gelceğiniz yok.... ben yatim iyisimi... yarın uğrayın ok? hem cumaya günüm var tarif alırım sizden haydi ben yine vııınnn sabah görüşmek üzere

Yok tatlım keşke olsam daha bat 8 temmuz migren hastasıyım o yüzden çok bulantı çekiyorum midem yemek de kabul etmiyo artık

o migren çok kötü çok geçmş olsun canım bende de var arada feci tutuyr kafamı kaldıramıyorum allah hamiş bulantıları nasip etsin güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…