Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

inşallah inşallahh rabbim gönlümüze göre verir inşallah

bunun için tedavi görüyormusun canım

yok tatlım 5 yıl doktorum canıma okudu MS hastasısın diye lezyon başka yerde çıkarsa felç olma riskin var diye tedavi gördüm yıllarca sonra dalga geçer gibi değilsin migren sadece dedi.Bikaç tedavi denedik ama faydası yok durmadan devam ediyor ve şiddetli şekilde görme bozukluğu filan da yapıyor 3.boyutu algılayamıyorum bazen şimdi bebek de denediğimiz için ağrı kesici de alamıyorum idare ediyorum ama alıştım bu ahlde sahneye filan çıakrdım mücadle etmeyi öğrendim :)

canım benim allah acil ş,ifasını versin ben de migrenimde ilaç alamadığım için direk buz jelli pedler resmen başıma bağlıyrm anca öyle geçiyor canım benim zor vallahi

canım benim allah acil ş,ifasını versin ben de migrenimde ilaç alamadığım için direk buz jelli pedler resmen başıma bağlıyrm anca öyle geçiyor canım benim zor vallahi

sağol tatlım sana da çok geçmiş olsun aynı dertten muzdaribiz bana onlar fayda etmiyor ağrı kesiciler de 3-4 tane alırsam anca artık bünyem iyice alıştı ağrı kesicilere.

gecmis olsun ben senden umitliydim yaa pis kirmizilar

gecmis olsun ben temuza geceli cok olduu, sende hosgeldin,,,

kendini kisa zamanda toparlanama sevindim,,,sende temuza hosgeldin canim,,,yanliz degilsin temuz cok kalabalik ,,hepberaber devam artik

Son düzenleme:
nerdesin gel artikkkk geelllllll seni merak etmeye basladim cokk,,,pazartesi evine donecegini yazmistinn:26:nerdesin ya 5dk girde bize bi ses ver yahuuu

bat inada 1 gun kaldii ,,iyice bizi merakta birakicaksinnn

Kiki den ....misafirlerim cok gec gittiler size katilamadim bugun,,ama aklimda hep sizlerdeydi,,aliskanlik oldunuz bana ,herkezi cok seviyorum

simdi yatmaliyim sabahin korunde sperm testimiz varr ,,sabahin 7 sinde yapip yarim saat icerisinde laberatuara yetistirmeliyiz ins iyi cikarr:18: :18: :18:

mucuk mucukk

günaydınnnnnnnnn

dün kocişle limonata yaptık ev limonatası müthiş olmuşşş :126:

sonra uyuya kalmışız gelemedim gece..

bugün de abim eşi ve oğlu geliyor misafirlerim var anlıcanız 4 gün kalıcaklar arada girip bakarım size canlar öpüyoruum hepiniziiiiii

haber vereyim bu sabah itibariyle adet olddum
kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık
belki düzelirim bir iki güne ama şuan hiiçç iyi değilim
biraz dinlenmem lazım kızlar üzgünümmmm çok hemde

Canım ne yazacağımı bilemedim üzülme hayırlısı budur hepimiz Temmuz'u bekliyoruz hayırlısı olsun benimde kırmızılar gelince kendimi çok kötü hissedeceğim icin seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…