inşallah inşallahh rabbim gönlümüze göre verir inşallahbende iyiyim cnm ne olsun yarın kocişi bırakıp memlekete gidiyorum.. adet yapıcı ilacım bitti bugün aşılama çalışmalarına memlekette başlıcam aşkımı tek bırakıyorum die biraz cnm sıkılıyo daha gitmeden özledim valla keratayı.. bugünde nöbetçi.. işte böyle yuvarlanıp gidiyorum ben inşallah bu sefer aşılamam tutarda ayrı kalmamıza değer.AMİİİİİİİİNNNN
inşallah inşallahh rabbim gönlümüze göre verir inşallah
amin tatlım inş :) benim migren biraz ilerlemiş durumda beyinde lezyonu var 3 tane
bana müsadeeeeeeee kendinizeeeeeeeeee iyi bakın iyi davranının bebişleriniz inşallah en yakın zamanda gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bunun için tedavi görüyormusun canım
yok tatlım 5 yıl doktorum canıma okudu MS hastasısın diye lezyon başka yerde çıkarsa felç olma riskin var diye tedavi gördüm yıllarca sonra dalga geçer gibi değilsin migren sadece dedi.Bikaç tedavi denedik ama faydası yok durmadan devam ediyor ve şiddetli şekilde görme bozukluğu filan da yapıyor 3.boyutu algılayamıyorum bazenşimdi bebek de denediğimiz için ağrı kesici de alamıyorum idare ediyorum ama alıştım bu ahlde sahneye filan çıakrdım mücadle etmeyi öğrendim :)
canım benim allah acil ş,ifasını versin ben de migrenimde ilaç alamadığım için direk buz jelli pedler resmen başıma bağlıyrm anca öyle geçiyor canım benim zor vallahi
slm kızlar hastaneden geldim akşam iş çıkışı gidicem demiştim ya gittim 1 saat sonra sonuç çıkar dediler hastane çevresinde dolaşa dolaşa bekledim ama o sıra kendikendimle savaşıyorum resmen bi yanım sevinip havalar hoplarken bi yanım dur yapma sonra daha çok üzülürsün diyodu keza sonuç yine hüsran adet olamakla beraber sonucum yine 2.39 yani negatif eve nasıl geldim bilmiyorum eve gelir gelmez duşa girdim sonra mutfakta yemek yapmakla oyalandım eşim gelene kadar kendimle hiç konuşmadım ki zaten o yoldayken aramıştı sonucu biliyodu eşim geldi yüzüme bakıyo nasılım diye gülmek için zorladım kendimi iyiyim ben canım bişey yok dedim ama yemekte hem yemek yiyorum hem ağlıyorum resmen boşaldı gözyaşlarım kocişimle konuştuk bayağı şimdi daha iyiyim ama neden gelmedi benim kırmızılar
adet oldum
gecmis olsunben senden umitliydim yaa pis kirmizilar
ben daha regli olmadım ki 26 sında olmam gerekiyodu bugün gecikmenin 3.günü ne ağrım var ne başka bişey adet olmam gereken gün çok sancım olmuştu ama şimdi hiçbişey yok offf kesin ilaçlardan gecikiyo doktorda adet olunca gel dedi ama ne zaman olucak bilemiyorum
haber vereyim bu sabah itibariyle adet olddum
kendimi hiç iyi hissetmiyorum artık
belki düzelirim bir iki güne ama şuan hiiçç iyi değilim
biraz dinlenmem lazım kızlar üzgünümmmm çok hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?