Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kısır, poaca,meyveli kek

ben meyveli kekleri pek beceremiyom ama poğaca iyi olur. pandispanya kekini geniş bir tepside pişiririm, ince olur, üzerine muhallebi onun da üzerine marmelat döksem nasıl olur ? çok mu uyduruk olur?:44::44::44: ayyy bilemedim şimdi. bi de bizim hattunlar 4 çeşit hazırlıyorlar başka ne eklesem acep?

Kısır, poaca,meyveli kek

Veya çeşit yaziym ne istersen onu yap pizza,krepli garniturlu börek,sigara böreği,Gül böreği,makarna salatası ,patates salatası, pancar salatası, mercimekli köfte, içli köfte,kozlenmis patlıcan salatası,yaprak sarma,kedi dilli pasta,cevizi tatlı,karışık meyveli kek,ağlayan kek,vs net tende bakabilirsin daha bol çeşit icin

Bolca çeşit yazdım bende pasta pek beceremem ama benim fırından kaynaklı yaparım çöpe gider genelde

kizlar gunaydin hepinizebartek nasilsin kac zamandir kanusamiyoruz

kizlar gunaydin hepinizebartek nasilsin kac zamandir kanusamiyoruz

İyiyim canım gecmis olsun kırmızı kart yemissin bende 1 temmuzu bekliyorum sabahları uyandığımda belim ağrıyor adet olacakmışım gibi ya ben kendimi çok kaptırdım 2 gunden beri midem bulanıyor 1 Temmuz evlilik yıl dönümümüz ins hediyelerin en güzelini Rabbim bize verir

ohhhh iştahım açıldı valla ( gerçi hep açık ama) mis gibi şeyler yazmışsın. bizim günümüz öyle aman aman bi para birikmiyo o yüzden çok masraflı olmasını istemiyom. hafif ve lezzetli olması yeterli. ben içli köfte felan yapacak olsam akşama kadar onla uğraşırım maşşallah 14 hatun + 8 çocuk olcak pratik bişiler yaparım. patlıcan salatası da hoşuma gitti süpersin sağol. sahi sen patlıcan salatanın tarifini yazsana, benim bildiğim var ama görüntüsü bulamaç gibi oluyo..

evet canim.bu ay olmadi bizde.kismet degilmis.zaten folik asit yeni kullaniyuordum.1 aydir.gebelikden 3 ay once diyor doktorlar.demekki var bir hayir.artik kafama takmiycam insallah.bu ay arka arkaya oldu iliskikizima gun asiri deneyerek kalmisdim.insallah bu ay oyle yapicazgelir herhalde ablasinin kuzusu:44::44::44:canim insallah seninki tutmusdur.ama lutfen kendini cok kaptirma.ben bu ay butun gebelik belirtilerini yasamisdim.ama olmadi.daha cok etkileniyor insaninsallah bu ay size hediye olarak gonderilmisdir bebegin

kizlar afiyet olsun.sabah sabah istahimi acdiniz.geliyorum size yemege.

evet akşam yemeğine gelicekler acaba tavuklu bişey mi yapsam kıymalı bişey mi yapsam bilemedim:26:

Tavuklu yaparsan eğer güzel bir tarif vereyim 1 kg patates ,6 but,4 domates,3 kırmızı veya yeşil biber ikiside olabilir varsa ,3 sogan ,3 4 dış sarımsak, Yapılışı :önce butları sosla sosuna pul biber,tavuk baharatı,kara biber ,tuz ,salça,sarımsağı ekle iyice karıştır bütün sebzeleri küp küp dogra hepsini fırın tepsisine veya borcama koy fırına sür 1 saat 15 dk kadar fırında pişir 220 derecede

canım tam hatırlayamadım emin değilim tüp bebek yapmışmıydın yoksa temmuzda mı denemeyi düşünüyorsun okumuştum ama unuttum inşalllllaaahh gönlünce olur. bu arada benden 4 gün önce evlenmişin. bizde 5 temmuzda 5 yıllık evli olcaz... nice yıllaaaraaaa

ıımmmmm bu tarifi biliyorum şahane oluyo gerçekten ben üzerine birazda salçalı sos çeviriyorum... işte budur bartek sen çok hamaratsın oğlum olursa kapını çalacam, kızını oğluma isterim ohhh miissss.... kızım olursa da oğluna itelerim

Canım benim bu salatayı genelde çok beğenirler 4 5 patlıcan kozlenmis 1 veya 2 sogan büyüklüğüne göre 2 adet biber sogan ve biberi julian dogra biber ve soğanı birlikte kavur icine 1 kasık salça biber salçası biraz kavrulsun salçada onun üzerine 3 4 adet julian doğranmis domates ekle 2 dis sarimsak baharatını ekle ne atmak istiyorsan baharat en son kozlenmis patlicanini aynı sekilde doğrayip uzerine ekle 10 dk kadar pişir ama çok karıştırma yoksa ezilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…