Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
cemremmm21
geliiinnn hadiiiiii
Geldimmmmm dün yoktum hazırlık ne yapacaksın misafirlerine
hoşgeldin canımayyyy hiiiççç bilmiyorum. kısır yapabilirim ama tatlıya tuzluya felan karar veremiyorum:44::44::44: fikrin var mı :26: ne yapsam aceba
benim de yemek yapmam lazım bana da yardım edin kızlar ne yapayım misafirlerime?
Kısır, poaca,meyveli kek
benim de yemek yapmam lazım bana da yardım edin kızlar ne yapayım misafirlerime?
Kısır, poaca,meyveli kek
ben meyveli kekleri pek beceremiyom ama poğaca iyi olur. pandispanya kekini geniş bir tepside pişiririm, ince olur, üzerine muhallebi onun da üzerine marmelat döksem nasıl olur ? çok mu uyduruk olur?:44::44::44: ayyy bilemedim şimdi. bi de bizim hattunlar 4 çeşit hazırlıyorlar başka ne eklesem acep?
kizlar gunaydin hepinizebartek nasilsin kac zamandir kanusamiyoruz
Aksam yemeğine mı gelicek misafirin
Veya çeşit yaziym ne istersen onu yap pizza,krepli garniturlu börek,sigara böreği,Gül böreği,makarna salatası ,patates salatası, pancar salatası, mercimekli köfte, içli köfte,kozlenmis patlıcan salatası,yaprak sarma,kedi dilli pasta,cevizi tatlı,karışık meyveli kek,ağlayan kek,vs net tende bakabilirsin daha bol çeşit icin
İyiyim canım gecmis olsun kırmızı kart yemissin bende 1 temmuzu bekliyorum sabahları uyandığımda belim ağrıyor adet olacakmışım gibi ya ben kendimi çok kaptırdım 2 gunden beri midem bulanıyor 1 Temmuz evlilik yıl dönümümüz ins hediyelerin en güzelini Rabbim bize verir
evet akşam yemeğine gelicekler acaba tavuklu bişey mi yapsam kıymalı bişey mi yapsam bilemedim:26:
İyiyim canım gecmis olsun kırmızı kart yemissin bende 1 temmuzu bekliyorum sabahları uyandığımda belim ağrıyor adet olacakmışım gibi ya ben kendimi çok kaptırdım 2 gunden beri midem bulanıyor 1 Temmuz evlilik yıl dönümümüz ins hediyelerin en güzelini Rabbim bize verir
Tavuklu yaparsan eğer güzel bir tarif vereyim 1 kg patates ,6 but,4 domates,3 kırmızı veya yeşil biber ikiside olabilir varsa ,3 sogan ,3 4 dış sarımsak, Yapılışı :önce butları sosla sosuna pul biber,tavuk baharatı,kara biber ,tuz ,salça,sarımsağı ekle iyice karıştır bütün sebzeleri küp küp dogra hepsini fırın tepsisine veya borcama koy fırına sür 1 saat 15 dk kadar fırında pişir 220 derecede
ohhhh iştahım açıldı valla ( gerçi hep açık ama) mis gibi şeyler yazmışsın. bizim günümüz öyle aman aman bi para birikmiyo o yüzden çok masraflı olmasını istemiyom. hafif ve lezzetli olması yeterli. ben içli köfte felan yapacak olsam akşama kadar onla uğraşırım maşşallah 14 hatun + 8 çocuk olcak pratik bişiler yaparım. patlıcan salatası da hoşuma gitti süpersin sağol. sahi sen patlıcan salatanın tarifini yazsana, benim bildiğim var ama görüntüsü bulamaç gibi oluyo..
kizlar afiyet olsun.sabah sabah istahimi acdiniz.geliyorum size yemege.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?