evet canim.bu ay olmadi bizde.kismet degilmis.zaten folik asit yeni kullaniyuordum.1 aydir.gebelikden 3 ay once diyor doktorlar.demekki var bir hayir.artik kafama takmiycam insallah.bu ay arka arkaya oldu iliski kizima gun asiri deneyerek kalmisdim. insallah bu ay oyle yapicaz gelir herhalde ablasinin kuzusu:44::44::44: canim insallah seninki tutmusdur. ama lutfen kendini cok kaptirma. ben bu ay butun gebelik belirtilerini yasamisdim.ama olmadi.daha cok etkileniyor insan insallah bu ay size hediye olarak gonderilmisdir bebegin
canım tam hatırlayamadım emin değilim tüp bebek yapmışmıydın yoksa temmuzda mı denemeyi düşünüyorsun okumuştum ama unuttuminşalllllaaahh gönlünce olur. bu arada benden 4 gün önce evlenmişin. bizde 5 temmuzda 5 yıllık evli olcaz... nice yıllaaaraaaa
ıımmmmm bu tarifi biliyorum şahane oluyo gerçekten ben üzerine birazda salçalı sos çeviriyorum... işte budur bartek sen çok hamaratsın oğlum olursa kapını çalacam, kızını oğluma isterim ohhh miissss.... kızım olursa da oğluna itelerim
Canım benim bu salatayı genelde çok beğenirler4 5 patlıcan kozlenmis 1 veya 2 sogan büyüklüğüne göre 2 adet biber sogan ve biberi julian dogra biber ve soğanı birlikte kavur icine 1 kasık salça biber salçası biraz kavrulsun salçada onun üzerine 3 4 adet julian doğranmis domates ekle 2 dis sarimsak baharatını ekle ne atmak istiyorsan baharat en son kozlenmis patlicanini aynı sekilde doğrayip uzerine ekle 10 dk kadar pişir ama çok karıştırma yoksa ezilir
tatlım fırınlamıyorum dimi, tüpte azcık bişiririm ok? benim bildiğim tarifte patlıcan , kırmızı salçalık biber, domates közleniyo doğranıp sarmısakla karıştırılıyo, üzerine de pulbiber ve hilal şeklinde doğranmış soğanlar.... o da lezzetli oluyo ama ben seninkinden yapacam. hem bütün malzemeler de var evde, bi daha markete gitmemem gerek. kalmayacak öptüm çok.
Yok sadece patlıcan kozleniyo pisirken Ocakta pişiriyorsun afiyet olsun
valla iki gündür bangır bangı gelin çay koyim diyom,,,, balkonda ne kaynatırız belli değil... gellll valllaaa
Hangi sehirdesin veya ulkedesin
canım ben türkiyedeyim, sakarya .... sen? ya bi tahminim var ama karıştırdım diye utanırımpolonya bi arkadaş vardı senmiydin uzattım galiba sen nerdesin yakın mısın bana ?
Gunaydin kizlar , cok heyecanliyim bugun. Doktora gidicegiz insallah olumlu seyler duyariz.bize dua edin kizlar. Randovum saat ikide saatler gecmiyor sanki ya simdi okula gidicem ordanda doktora. 
Evetttttt dogru hatırladın ayağını kaldır ezilmesin bartek
Ben çıkıyorum kizlar hepinizi
İnşallah canım hadi hayırlısı Allah kucağına almayı nasip etsin ins
selam kızlarr nasılsınız
sinir adet inadıma inadıma nasıl yoğunum
gerçi yoğun olmasam duvarım kalınlaşıyo
yatıp dinleneyim doktora gidecem birazdan
Amin insallah canim. Allah herkese nasi etsin
hoşgeldin canım. bia eşimle karar aldık o önce ameliyat olacak ondan sonra tam gazzz pıııttt pıtttartık 6 ay kadar kafam rahatlayacak
inşallah hayırlısı canım
eşin ne ameliyatı olacak yoksa varikosel mi
inşallah planladığındanda önce hamiş kalırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?