Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

İnşallah canım yaa umut iste hayırlısı suan olumsuz düşünemiyorum

Yok canım tüp bebek değil suan normal deniyoruz kısmet bakalım ne olacak gecen yıl aşılama yaptırmıştım tutmadı

İnşallah olsunlarda hayirlisiyla evlendirirmiyim bilmiyorum beni çok beklettiler bende onların burnundan getiririm yok yok kiyamam

tatlım fırınlamıyorum dimi, tüpte azcık bişiririm ok? benim bildiğim tarifte patlıcan , kırmızı salçalık biber, domates közleniyo doğranıp sarmısakla karıştırılıyo, üzerine de pulbiber ve hilal şeklinde doğranmış soğanlar.... o da lezzetli oluyo ama ben seninkinden yapacam. hem bütün malzemeler de var evde, bi daha markete gitmemem gerek. kalmayacak öptüm çok.

Yok sadece patlıcan kozleniyo pisirken Ocakta pişiriyorsun afiyet olsun

Gunaydin kizlar , cok heyecanliyim😰 bugun. Doktora gidicegiz insallah olumlu seyler duyariz.bize dua edin kizlar. Randovum saat ikide saatler gecmiyor sanki ya simdi okula gidicem ordanda doktora. 🌺

Gunaydin kizlar , cok heyecanliyim bugun. Doktora gidicegiz insallah olumlu seyler duyariz.bize dua edin kizlar. Randovum saat ikide saatler gecmiyor sanki ya simdi okula gidicem ordanda doktora. 

İnşallah canım hadi hayırlısı Allah kucağına almayı nasip etsin ins

selam kızlarr nasılsınız
sinir adet inadıma inadıma nasıl yoğunum
gerçi yoğun olmasam duvarım kalınlaşıyo
yatıp dinleneyim doktora gidecem birazdan

hoşgeldin canım. bia eşimle karar aldık o önce ameliyat olacak ondan sonra tam gazzz pıııttt pıttt artık 6 ay kadar kafam rahatlayacak

inşallah hayırlısı canım
eşin ne ameliyatı olacak yoksa varikosel mi
inşallah planladığındanda önce hamiş kalırsın canım

inşallah hayırlısı canım
eşin ne ameliyatı olacak yoksa varikosel mi
inşallah planladığındanda önce hamiş kalırsın canım

aynen öyle canım varikosel hayırlısı olsun artık. ama hala di doktor bulamadık karar veremiyoz.devlette randevu teee 2 ay sonraya, iyileşmesi de 6 ay al sana kafadan bi yıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…