canım inşallah güzel haberlerle dönersin kalp atışları için erken keseyi görürsün umarım :26::26:
peşinden de kalp atışlarını
canım inşallah güzel haberlerle dönersin kalp atışları için erken keseyi görürsün umarım :26::26:
peşinden de kalp atışlarını
nerdesin gel artikkkk geelllllllseni merak etmeye basladim cokk,,,pazartesi evine donecegini yazmistinn:26:nerdesin ya 5dk girde bize bi ses ver yahuuu
bat inada 1 gun kaldii ,,iyice bizi merakta birakicaksinnn
canım tam hatırlayamadım emin değilim tüp bebek yapmışmıydın yoksa temmuzda mı denemeyi düşünüyorsun okumuştum ama unuttuminşalllllaaahh gönlünce olur. bu arada benden 4 gün önce evlenmişin. bizde 5 temmuzda 5 yıllık evli olcaz... nice yıllaaaraaaa
canım tüp bebek yaptıran benim..aradığınız kişi işte burdaaaa
hemşommmmmm napıyonnnnnn
iyilik hemsom yaa doktordan geldim dinleniyorum..
güzel haberlerim var
pazar günü yumurta toplama işlemim yapılacakkk
yumurtalar büyüdü çok şükür son iğneyi de yaptıkk 1.işlem tamam
2 embriyo koyacak doktorum sağolasun sansı artıralım dedi..çok heyecanlıyım yaawwwwyüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim bakalıımmm:13::13::13:
hopppaaaaaaa haydi hayırlısı hemşommmmm bu sefer inşallah hayellerin gercek olurrrr tombik tombik bebişleri alırsın kucağına
gecmis olsunben senden umitliydim yaa pis kirmizilar
ben daha regli olmadım ki 26 sında olmam gerekiyodu bugün gecikmenin 3.günü ne ağrım var ne başka bişey adet olmam gereken gün çok sancım olmuştu ama şimdi hiçbişey yok offf kesin ilaçlardan gecikiyo doktorda adet olunca gel dedi ama ne zaman olucak bilemiyorum
hmm ben oldun diye okudum sankim :26: iyi haber bu ,,negatif cikmis ama olsun belki gec dollenmedir ,,bak elabebek hep negatifti adet sokturucu bile icti bebis cikti sonunda ,,,,,bellimi olur:44:
eklemek istiyorum...kloemeni kullandigim ilk ay 3 gun adetlerim gecikti ilk defa
hmm ben oldun diye okudum sankim :26: iyi haber bu ,,negatif cikmis ama olsun belki gec dollenmedir ,,bak elabebek hep negatifti adet sokturucu bile icti bebis cikti sonunda ,,,,,bellimi olur:44:
eklemek istiyorum...kloemeni kullandigim ilk ay 3 gun adetlerim gecikti ilk defa
bende dostenik ardın serophone kullandğım aylar düzenli olmaya başladım ya 12 sinde ya 13 ünde ama tek sorun 2 ay tek gün olduydumhayalimmm şekrimmmm napınnnnn
hoopppppaaa haydii horrooonnnaaaaa
iiinnnnnşşşaaaaallllllllllaaaaaaaahhhhhhhhhh bbaall damlıyo bacım ağzıınndaaannn..
Allah hepimize nasip eder inşallahhh tez zamandaaa
bende dostenik ardın serophone kullandğım aylar düzenli olmaya başladım ya 12 sinde ya 13 ünde ama tek sorun 2 ay tek gün olduydumhayalimmm şekrimmmm napınnnnn
ne yapiyim sekerim ya dun misafirim vardi iste cok gec gittiler´´,,ondan oncede ordan oraya kosturdum kagit kurek pesinde belediyede ,,yeni okula kayit felan ,,,
BU SABAH ta sperm testimizi yaptik ne iskenceylesabahin 7 sinde kikiki onu goturup hastahaneye yetistirdim,,sonuclari pazartesi alacakmisiz kendi doktorumuzdan ..ins iyi cikar
ne yapiyim sekerim ya dun misafirim vardi iste cok gec gittiler´´,,ondan oncede ordan oraya kosturdum kagit kurek pesinde belediyede ,,yeni okula kayit felan ,,,
BU SABAH ta sperm testimizi yaptik ne iskenceylesabahin 7 sinde kikiki onu goturup hastahaneye yetistirdim,,sonuclari pazartesi alacakmisiz kendi doktorumuzdan ..ins iyi cikar
aminn aminn benim cancaığızım yorulmuşmu hemen sana bi türk kahvesi yanında bi lokum ardından güzel bi masaj yapam mı
aminn aminn benim cancaığızım yorulmuşmu hemen sana bi türk kahvesi yanında bi lokum ardından güzel bi masaj yapam mı
AYYY LOKUM DEDIN MIGDEM KALKTI HIC SEVMEM ,,ama turk kahvesi olur bak masajda ohhh kikiki
haaa turk kahvesinin terbiyesini atmayin kizlar elllerinze surun bekletin biraz sonrada yikayin pamuk eller cikiyo ortaya ,,,kk dan okumustum denedim onayladim,,
yuz icinde turk kahvesinin kendisini 2y kasik ((( terviyesi degill)) 1kasik bal 1bucuk kasik limon karistirip haftada 2 sefer yuzunuze uygulayin ,,,ohh pamuk gibi yuz ,,,herkeze tavsiye edecegim bir maske memnun kalacaksiniz
iyilik hemsom yaa doktordan geldim dinleniyorum..
güzel haberlerim var
pazar günü yumurta toplama işlemim yapılacakkk
yumurtalar büyüdü çok şükür son iğneyi de yaptıkk 1.işlem tamam
2 embriyo koyacak doktorum sağolasun sansı artıralım dedi..çok heyecanlıyım yaawwwwyüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim bakalıımmm:13::13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?