Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

nerdesin gel artikkkk geelllllll seni merak etmeye basladim cokk,,,pazartesi evine donecegini yazmistinn:26:nerdesin ya 5dk girde bize bi ses ver yahuuu

bat inada 1 gun kaldii ,,iyice bizi merakta birakicaksinnn

aayynneenn yaaaa peerriiimmmm neerrrrrdeeeeesssssssiiinnnnnnnnn:26::26::26::26:
çookk öözzzzzllleeedddddiiikkk sseeeennnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım tüp bebek yaptıran benim.. aradığınız kişi işte burdaaaa

hemşommmmmm napıyonnnnnn

iyilik hemsom yaa doktordan geldim dinleniyorum..
güzel haberlerim var
pazar günü yumurta toplama işlemim yapılacakkk
yumurtalar büyüdü çok şükür son iğneyi de yaptıkk 1.işlem tamam
2 embriyo koyacak doktorum sağolasun sansı artıralım dedi..çok heyecanlıyım yaawwww yüzdüm yüzdüm kuyruğa geldim bakalıımmm:13::13::13:

hopppaaaaaaa haydi hayırlısı hemşommmmm bu sefer inşallah hayellerin gercek olurrrr tombik tombik bebişleri alırsın kucağına

hopppaaaaaaa haydi hayırlısı hemşommmmm bu sefer inşallah hayellerin gercek olurrrr tombik tombik bebişleri alırsın kucağına

hoopppppaaa haydii horrooonnnaaaaa
iiinnnnnşşşaaaaallllllllllaaaaaaaahhhhhhhhhh bbaall damlıyo bacım ağzıınndaaannn..
Allah hepimize nasip eder inşallahhh tez zamandaaa

ne oluyo kizlar yaa ters bisimi soyledim neden herkezin sesi kesildii kimse beni sevmiyookimse benimle konusmuyoopissss

ohh ohh yandan ne güzel bi haber buuuuuu inşallah bebişin gelir bu ay canım benim belkim ikiz olur keşke benim de ikizim olsaaaaaaa dünyalar ben,m olur ama ben teke de razıyım rabbim bize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…