Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

hayirdir cnm neyin var

etodolac bir ağrı kesicidir ve kullanımı sakıncalıdır. diğeri bir antibiyotikdir. sakıncalı değildir. geçmiş olsun

çok teşekkür ederim ben sonucun pozitif olacağını düşünmüyorum ama tedbiri de elden bırakmamk lazım.sadece antibiyotiği kullanayım o zaman ben.Çok ağrısı var ama kulağımın onun için parolmu kullansam

insallah gelir canim.bende istiyorum.gec olur diye simdiden basladik calismalara.kizim 18 aylik.gecen aydan basladik olmadi.temmuzu bekliyorum:26::26::26:

çok iyi yapmışsınız bu işler nasip ile ama biz de keşke oğlumuz küçükken başlasaymışız ikinciyi düşnmeye diyoruz.Allah hepimizin gönlüne göre versin inşllah adetim 6 gün gecikti ama bir daha test bile yapmak gelmiyor içimden :

Benimde aynilari oldu. Su dort gundurde vakit buldukca gunduzleri uyuyorum bir iki saat. Hemde bir kac kez. Halada karin agrilarim var ozellikle sabahlari oluyor bende korkudan kalkip hemen bakiyorum camasirima bisey mi geliyo diye.

valla benimde karin agrisi demiyelimde batmalar var bazende basinc oluyo adet olucakmisim gibi :26: umitlenmekte istemiyorum ,,hos her ay oluyo ya,,
okadar cok calismama ragmen yine negatif olucak diye dusunuyorum nedense:26: negatif bana bende negatife cok alistik birbirimize nede olsa

Vallahi o negatif bizide bir turlu birakmiyordu. 😃 neyseki artik oda pes etti sahayi pozitide birakti cok sukur 😊benimde karin agrim keesik kesiikgeldiginden anladim biseylerin oldugunu.hayirlisi insalah canim sabirsizlikla beklemekteyim burda alicagim hamile haberlerini😍😍

arada bi hafif bas donmemde oluyo ama ben artik hicbir belirtiye inanmak istemiyorum bide manyak gibi hala cikolata tatli gibi seyler yiyorum ,,,psikolojik oluyo sanirim hersey ,,,,,kizimda ben hic asermedimki,,ne bulanti ne belirti hicbisi yoktu yani

sennasılsın iyimisn nasıl gidiyr hamişlikk başladın mı naz yapmaya kocana

Ben bugunleri bekliyordum yaww yapmazmiyim 😊 dunde beni cok korkuttu supurge yaparken girdi iceri camdanda gormemisim geldigini hallo diye bi bagirdi butun vucudum titredi resmen. Uykumda bile kara kediler gordum ezan sesleri falan uyandim. Babamin olumunden sonra boyle iyicene odlek oldum ya herseyden cok cabuk korkuyorum ne olucak benim hu halim😱

kızında öyle oldun diye bu hamişinde öyle olcaksın diye kanun ykkiiii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…