merhaba arkadaşlar gittiğim bir kadın doğumcu benden hsg istedi ama pahalı bir işlem yaptıranlar varmı istanbulda nerde nekadara yaptırdınız
ben bugun iyi değilim kızlarr...akşam üzeri böyle kendimden gectim başım döner gibi oldu sonra ağlama krizi vurduuuuu,,,ağlamamaya calıştıkca gögsüme sancı vuruyrdu..ama şimdi iyyim uyumak istiyrum ama vucudumun dedğinide yapmak istemyrumm .....
4 5 sene önce ağır depresif bozukluk gecirmiştim ondan artı kalanlar dyebilirm arada vuruyor böylehayirdir cnm neyin var
o ne kız rahim film mi
4 5 sene önce ağır depresif bozukluk gecirmiştim ondan artı kalanlar dyebilirm arada vuruyor böyle
etodolac bir ağrı kesicidir ve kullanımı sakıncalıdır. diğeri bir antibiyotikdir. sakıncalı değildir. geçmiş olsun
insallah gelir canim.bende istiyorum.gec olur diye simdiden basladik calismalara.kizim 18 aylik.gecen aydan basladik olmadi.temmuzu bekliyorum:26::26::26:
Canim oyle sıkınti geldiginde kura oku bildigin dualari oku rahatlarsin.
Benimde aynilari oldu. Su dort gundurde vakit buldukca gunduzleri uyuyorum bir iki saat. Hemde bir kac kez. Halada karin agrilarim var ozellikle sabahlari oluyor bende korkudan kalkip hemen bakiyorum camasirima bisey mi geliyo diye.
ben sadece namaz dualarını biliyrum olurmu onlar
sen
valla benimde karin agrisi demiyelimde batmalar var bazende basinc oluyo adet olucakmisim gibi :26: umitlenmekte istemiyorum ,,hos her ay oluyo ya,,
okadar cok calismama ragmen yine negatif olucak diye dusunuyorum nedense:26: negatif bana bende negatife cok alistik birbirimize nede olsa
ben sadece namaz dualarını biliyrum olurmu onlar
sen
olur canim bildiklerinde olur,,bence sen bedenini dinle ve biraz uyumaya calis mahidevranim
sizinle konuşmak daha iyi gelir zaten biraz daha iyiym
Kulhuvallahu yu felak ila nasi okuya bilirsin
Vallahi o negatif bizide bir turlu birakmiyordu.  neyseki artik oda pes etti sahayi pozitide birakti cok sukur benimde karin agrim keesik kesiikgeldiginden anladim biseylerin oldugunu.hayirlisi insalah canim sabirsizlikla beklemekteyim burda alicagim hamile haberlerini
sizinle konuşmak daha iyi gelir zaten biraz daha iyiym
sennasılsın iyimisn nasıl gidiyr hamişlikk başladın mı naz yapmaya kocana
arada bi hafif bas donmemde oluyo ama ben artik hicbir belirtiye inanmak istemiyorumbide manyak gibi hala cikolata tatli gibi seyler yiyorum ,,,psikolojik oluyo sanirim hersey ,,,,,kizimda ben hic asermedimki,,ne bulanti ne belirti hicbisi yoktu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?