kızlar hsg yaptıran varmı bilgisi olan cvp yazınnnnnnnnnn
tamam canim ,,,ee daha daha nasilsin batina kac gun kalmisti senin :26: hep unutuyorum yawkiki
arada bi hafif bas donmemde oluyo ama ben artik hicbir belirtiye inanmak istemiyorumbide manyak gibi hala cikolata tatli gibi seyler yiyorum ,,,psikolojik oluyo sanirim hersey ,,,,,kizimda ben hic asermedimki,,ne bulanti ne belirti hicbisi yoktu yani
kızında öyle oldun diye bu hamişinde öyle olcaksın diye kanun ykkiiii.....
evet her hamislik degisik olurmus derler ama ne biliyim iste yaa bu umitsizligi atamiyorum nedense icimden
kac ğun geciktiki hadi hayırlısıyla hamişsindir inşallhHaber kızlar nasılsiniz bakayımbenim adet bı türlü gelmedi. Ağrı var ama gelen yok. Sanki ilkime hamile kalmak istiyor gibi heyecan ve stres yasıyorum niyeyse
Haber kızlar nasılsiniz bakayımbenim adet bı türlü gelmedi. Ağrı var ama gelen yok. Sanki ilkime hamile kalmak istiyor gibi heyecan ve stres yasıyorum niyeyse
atman mümkün değil zaten bişeyler icin ugraşıyrsun sonucunu beklerkende ister istermez kapılıyrsun olcak mı olmaycakmı yüce rabbim yardımcın olsun
kac ğun geciktiki hadi hayırlısıyla hamişsindir inşallh
iyiyiz canim belirti ariyoruz yinesen nasilsin ??? sen kanda baktirmistin dimi ?? yanlis hatirlamiyorsam :26:
kızlar ben topiğinizi takip etmiyordum ama şuan yardıma ihtiyacım var kafam karıştıı çokkk29 haziranda adet görmem lazımdı yani dün ben bazı belirtilerden şüphelenip 28inde test yaptımnegatifti yok demekki dedim. üzüldümadette olmadım 2 gün oluyo normalde düzenlidir sekmez pek yada geri atar. bugün sabah kalktım adet olmuşum bigi bi his ve kasıklarda şişkinlik baktım olmamışım şaşırdım bi testim daha vardı bunuda sabah idrarıyla yapim dedim yaptım negatifti. aradan bikaç saat geçti annem geldi dur testi atayım dedim baktım silik çizgi kendime inanmadım :) anneme gösterdim evet dedi pembe silik çizgi var fazla belirgin değil. eee tabi analı kızlı gittik geldik baktık silik çizgi. sonra 3 4 saat geçti bidaha baktım çizgi artık yok gibi eskisi gibi pembe değil.. eee bu ne şimdi umutlanmıştım böle bişi yaşayan varmı acaba
kızlar ben topiğinizi takip etmiyordum ama şuan yardıma ihtiyacım var kafam karıştıı çokkk29 haziranda adet görmem lazımdı yani dün ben bazı belirtilerden şüphelenip 28inde test yaptımnegatifti yok demekki dedim. üzüldümadette olmadım 2 gün oluyo normalde düzenlidir sekmez pek yada geri atar. bugün sabah kalktım adet olmuşum bigi bi his ve kasıklarda şişkinlik baktım olmamışım şaşırdım bi testim daha vardı bunuda sabah idrarıyla yapim dedim yaptım negatifti. aradan bikaç saat geçti annem geldi dur testi atayım dedim baktım silik çizgi kendime inanmadım :) anneme gösterdim evet dedi pembe silik çizgi var fazla belirgin değil. eee tabi analı kızlı gittik geldik baktık silik çizgi. sonra 3 4 saat geçti bidaha baktım çizgi artık yok gibi eskisi gibi pembe değil.. eee bu ne şimdi umutlanmıştım böle bişi yaşayan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?