Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Hepsi ayni olmaz ki benim ilkinde ne tursular yemistim o bir haftada yedigimi dha bu yasima kadar oyle tursu yememistim o neydi ya. Psikolojikte olabilir ama insallah hepsi gercektir yaa💙🌷

Haber kızlar nasılsiniz bakayım benim adet bı türlü gelmedi. Ağrı var ama gelen yok. Sanki ilkime hamile kalmak istiyor gibi heyecan ve stres yasıyorum niyeyse

Haber kızlar nasılsiniz bakayım benim adet bı türlü gelmedi. Ağrı var ama gelen yok. Sanki ilkime hamile kalmak istiyor gibi heyecan ve stres yasıyorum niyeyse

iyiyiz canim belirti ariyoruz yine sen nasilsin ??? sen kanda baktirmistin dimi ?? yanlis hatirlamiyorsam :26:

kızlar ben topiğinizi takip etmiyordum ama şuan yardıma ihtiyacım var kafam karıştıı çokkk29 haziranda adet görmem lazımdı yani dün ben bazı belirtilerden şüphelenip 28inde test yaptımnegatifti yok demekki dedim. üzüldümadette olmadım 2 gün oluyo normalde düzenlidir sekmez pek yada geri atar. bugün sabah kalktım adet olmuşum bigi bi his ve kasıklarda şişkinlik baktım olmamışım şaşırdım bi testim daha vardı bunuda sabah idrarıyla yapim dedim yaptım negatifti. aradan bikaç saat geçti annem geldi dur testi atayım dedim baktım silik çizgi kendime inanmadım :) anneme gösterdim evet dedi pembe silik çizgi var fazla belirgin değil. eee tabi analı kızlı gittik geldik baktık silik çizgi. sonra 3 4 saat geçti bidaha baktım çizgi artık yok gibi eskisi gibi pembe değil.. eee bu ne şimdi umutlanmıştım böle bişi yaşayan varmı acaba

biraz daha bekle idrar testini yenile derim maddi imkanın varsa direk kanda baktır derim ama bikac gun daha bekle istersen daynablrsen yanlışhatırlamrsam hortensia kan testi yaptırmş sonuc 0 cıkmıştı sonra tekrar baktırmş ve hamiş olduunu öğrenmişti az sabır derim

Tatlım seni cok umutlandirmak istemem ama okuduğum diğer topiklerde senin gibi yaşayanlar vardı. Yani hamislermis.bence hamile olabilirsin. Bence testi yarın tekrarla. Benimde bat dündü bende adet olmadım. Ağrılarım var. Hadi hakkimizda hayirlisi

canim benim bildigim ve duydugum idrar testinde 1ilk 15 dakika gecerli sonrasi yanilticiymis felan ,,heleki araya 1 saat girerse,,,,

peki sen herhangi bi hormon ilaci kullandinmi klomen gibi ??:26: onlarda bazen gecikme yapabiliyormus ,,klomen bende gecen ay 3 gun gecikme yapmisti ,

sabah bi test daha yap bakalim ,,insallah bebisin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…