Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Bi kan testi taptirsan yarin onda cikar. Benimde gecen ay cok silikti esim ben bisry gormuyorum desede 45dak. Sonra ikinci testi yapti oda silikti ama digerine gore cok az bi farkla belirgindi. Ama tam tututamadi benimki. Neyseki bu ay guzel bur golle kazandik sanirim insallah sende hamilesindir kan testi yaptir en kisa zamanda. Burda bi arkadas adet sokturucu bile icti hep megatifti sonuclari ama sonunda kendini gosterdi veled pozitif cikti

bende onları okuduğum için umutlandım zaten :) adetimde düzenlidir ne bilim hala adet olcakmışım havası yok bende normalde anlarım bigün önceden ama sadece bazı belirtiler var kafam allak bullak olduuu

Rumeysacim ben degildim😉 ben bir gun gecikmeyle idrar testi yaptim pozitif cikmisti. Kan isteseydi doktor yaptirmiyacaktik.

bende bi kez kan testi yaptım idrar yapmadan negatif çıkınca çok üzüldüm şimdi korkuyorum yapmaya pazartesiye kadarda gelmesse soluğu hastanede alıcam sanırım hatta yok dese negatif dese bile inanmayasım varrr .. hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

selammmmm nazlimammmhosgeldinn

Yok tatlım ben kanda baktirmadim. Ona cesaretim yok. İdrarda çıkmayınca. Beklemeyeyim sekerim.

Senin gunüne varmı canım?

benim 10 temuz ,10 gun var olme esegim yaz gelsinn ohoo kikikiki[/QUOTE]

selam canim.nasilsin.insallah bu ay sende tutar kiki.zira cok calistinben daha baslamdim calismara.ayin 7 sabah erkenden namazdan sonra basliycam insallah.gun asiri.umarim o zaman diliminde kizim misil misil uyur.

Kizlar aksam namazim kaciyy kosup yakalamam lazim donc ben size hemen. Kismecikler. Bir yere ayrilmasin 💐🌷🌹

inşallah canımm isteyen herkese nasip etsin allahım banada ... ben ilaç falan kullanmadım tatlım zaten eğer olursa bi kaza kurşunu olucak eşim için ama benim için hayatımın en güzel kazasıııı

evet canim.nasilsim.gecikmissin qaliba.insallah hamilelige bagli gecikmedir.surmelide hamile,qaliba ogulbalida.insallah hamis haberleri cogalir canim

Sagol iyim tatlım. Hamile olmayı umuyorum ama .bu ağrılardan sonrada adet olacakmışım gibi geliyor. İdrar testindede bisey çıkmıyor . Diğer kizlar adına sevindim.

benim 10 temuz ,10 gun var olme esegim yaz gelsinn ohoo kikikiki

Ooo cok var tatlım . Yani ben stresten kaylarım. Bence biseylerle meşgul ol. Bak bana 1 gun bile geçmiyor. Günde 3 tane test yapıyordum

benimde 13 gunn hey gidim heyyyyyyyyyyyyyyyy tey teyy gecermi kız bu vakitler[/QUOTE]

valla ne bileeemmmm:18: bana 10 sene gibi geliyo be

Son düzenleme:

dua et canim.insallah RABBIM yetirir minigini.
evet canim gunler bekliyince uzuyor sanki.ben her zaman maksimum 2 gun gecikirim.ilk defa bu ay 2 gun erken oldum.sagol kirmizim geldi.test yapmadim

valla ne bileeemmmm:18: bana 10 sene gibi geliyo be

ne güner geçti kızlar buda geçer merak etmeyin sonu güzel olsun[/QUOTE]

haklisin canim.iyiki bura var.dusunsenize.kendimiz dusune dusune kafayi yerdik yoksa

buda gelirrrrrrr buda gecerrrrrrrrrrrr alışmalıyyyyzzzzzzzzz dayanmalıyzzzzzzzzzzz diye bi şarkı vardı bize güzel gider güzelbi kitap bulup onunla ilgilenmek lazım aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…