kızlar ben topiğinizi takip etmiyordum ama şuan yardıma ihtiyacım var kafam karıştıı çokkk29 haziranda adet görmem lazımdı yani dün ben bazı belirtilerden şüphelenip 28inde test yaptımnegatifti yok demekki dedim. üzüldümadette olmadım 2 gün oluyo normalde düzenlidir sekmez pek yada geri atar. bugün sabah kalktım adet olmuşum bigi bi his ve kasıklarda şişkinlik baktım olmamışım şaşırdım bi testim daha vardı bunuda sabah idrarıyla yapim dedim yaptım negatifti. aradan bikaç saat geçti annem geldi dur testi atayım dedim baktım silik çizgi kendime inanmadım :) anneme gösterdim evet dedi pembe silik çizgi var fazla belirgin değil. eee tabi analı kızlı gittik geldik baktık silik çizgi. sonra 3 4 saat geçti bidaha baktım çizgi artık yok gibi eskisi gibi pembe değil.. eee bu ne şimdi umutlanmıştım böle bişi yaşayan varmı acaba
Tatlım seni cok umutlandirmak istemem ama okuduğum diğer topiklerde senin gibi yaşayanlar vardı. Yani hamislermis.bence hamile olabilirsin. Bence testi yarın tekrarla. Benimde bat dündü bende adet olmadım. Ağrılarım var. Hadi hakkimizda hayirlisi
Selam tatlım. Bak bu topukta buluştuk
selam kizlar
biraz daha bekle idrar testini yenile derim maddi imkanın varsa direk kanda baktır derim ama bikac gun daha bekle istersen daynablrsen yanlışhatırlamrsam hortensia kan testi yaptırmş sonuc 0 cıkmıştı sonra tekrar baktırmş ve hamiş olduunu öğrenmişti az sabır derim
bende onları okuduğum için umutlandım zaten :) adetimde düzenlidir ne bilim hala adet olcakmışım havası yok bende normalde anlarım bigün önceden ama sadece bazı belirtiler var kafam allak bullak olduuu
biraz daha bekle idrar testini yenile derim maddi imkanın varsa direk kanda baktır derim ama bikac gun daha bekle istersen daynablrsen yanlışhatırlamrsam hortensia kan testi yaptırmş sonuc 0 cıkmıştı sonra tekrar baktırmş ve hamiş olduunu öğrenmişti az sabır derim
selammmmm nazlimammmhosgeldinn
Yok tatlım ben kanda baktirmadim. Ona cesaretim yok. İdrarda çıkmayınca. Beklemeyeyim sekerim.
Senin gunüne varmı canım?
selammmmm nazlimammmhosgeldinn
Yok tatlım ben kanda baktirmadim. Ona cesaretim yok. İdrarda çıkmayınca. Beklemeyeyim sekerim.
Senin gunüne varmı canım?
benim 10 temuz ,10 gun varolme esegim yaz gelsinn ohoo kikikiki
canim benim bildigim ve duydugum idrar testinde 1ilk 15 dakika gecerli sonrasi yanilticiymis felan ,,heleki araya 1 saat girerse,,,,
peki sen herhangi bi hormon ilaci kullandinmi klomen gibi ??:26: onlarda bazen gecikme yapabiliyormus ,,klomen bende gecen ay 3 gun gecikme yapmisti ,
sabah bi test daha yap bakalim ,,insallah bebisin seninledir
Kizlar aksam namazim kaciyy kosup yakalamam lazim donc ben size hemen. Kismecikler. Bir yere ayrilmasin 
evet canim.nasilsim.gecikmissin qaliba.insallah hamilelige bagli gecikmedir.surmelide hamile,qaliba ogulbalida.insallah hamis haberleri cogalir canim
benim 10 temuz ,10 gun varolme esegim yaz gelsinn ohoo kikikiki
Sagol iyim tatlım. Hamile olmayı umuyorum ama .bu ağrılardan sonrada adet olacakmışım gibi geliyor. İdrar testindede bisey çıkmıyor . Diğer kizlar adına sevindim.
Ooo cok var tatlım . Yani ben stresten kaylarım. Bence biseylerle meşgul ol. Bak bana 1 gun bile geçmiyor. Günde 3 tane test yapıyordum
benimde 13 gunnhey gidim heyyyyyyyyyyyyyyyy tey teyy gecermi kız bu vakitler
valla ne bileeemmmm:18: bana 10 sene gibi geliyo be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?