Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selam canim.nasilsin.insallah bu ay sende tutar kiki.zira cok calistinben daha baslamdim calismara.ayin 7 sabah erkenden namazdan sonra basliycam insallah.gun asiri.umarim o zaman diliminde kizim misil misil uyur.[/QUOTE]

evet ya cok calistim insallah bos cikmaz ,,,neysem ben iyiyim ya nasil oliyim kos kos oturuyorum iste,,,,,ufff 26 gun daha cokmus be haydi rast gele SIKI CALIS busefer ona goreee kikikikikikikikii

yaa hakkaten çok zormuş bu hamilemiyim değilmiyim sorusunu yaşamakkkk........ sanki her bişeyden hamilelik belirtisi diyesim var..bide garip bi korku sıkıntı ya değilsem diye uffffffff..yaff şöle hiç düşünmeden birden hamiş olsaydıkta beklemeden aa gecikti diip hemen bi testle baksaydık hamişiz ..ne güsel olurduuuu.. töbe yarabbim sanki burnuma kan kokusu gelio benim kırmızılar aktı akçak die korkuom ya ben psikopata bağladım daha bikerede aman allahımmmmmmmmmm

evet ya cok calistim insallah bos cikmaz ,,,neysem ben iyiyim ya nasil oliyim kos kos oturuyorum iste,,,,,ufff 26 gun daha cokmus be haydi rast gele SIKI CALIS busefer ona goreee kikikikikikikikii

evet calisicam mecbur.gecen ay tembellik ettim.3 kere calisdim.bu sefer acigi kapatmam lazim

gittim baktım gelen giden yok ayyy ben saçmaladım iice bu kadar istekli olmakta korkutuo beni bişeyi fazla istersen sorun çıkarmış diolar hevesimi boğazıma diziolar yaff

gittim baktım gelen giden yok ayyy ben saçmaladım iice bu kadar istekli olmakta korkutuo beni bişeyi fazla istersen sorun çıkarmış diolar hevesimi boğazıma diziolar yaff

kiz senin bu ilk denemen sanirim ,,bende ilk denemelerde oyl eolmustum ohooo simdi alistik 1 seneyi gectik cok takma akisina birak,,biz cok takmaktan uzatik zaten sureyi ,bari sen yapma,takinca olmuyomus cunki :44:

kızlar ben şimdi rahim filmine taktım dr rahim filmi çektir dedi ekonomik yer arıyrm birde dr çok yoğun çalştğıma astanem dışında bir dr a gidemyrm hastanemdekide kötü başka bir yerde ki hekim hsg istedi iyi bir hekimde çok pahalı aman yaa ne sıkıcı zor işler millet uğraşmayı bırak olmasn die uğraşr ben ameliythane hemşiresym bugun kürtajj yaptk her kürtajda ben diyorum allahım nedir bu nasıl iştir anlamıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…