- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ne yapiyim ilk aydi.desene bu is kocsin isine yariycak.kiz uyanir uykum var basim agriyor laflari artik mazide kaldi.
kızlar ben şimdi rahim filmine taktım dr rahim filmi çektir dedi ekonomik yer arıyrm birde dr çok yoğun çalştğıma astanem dışında bir dr a gidemyrm hastanemdekide kötü başka bir yerde ki hekim hsg istedi iyi bir hekimde çok pahalı aman yaa ne sıkıcı zor işler millet uğraşmayı bırak olmasn die uğraşr ben ameliythane hemşiresym bugun kürtajj yaptk her kürtajda ben diyorum allahım nedir bu nasıl iştir anlamıyrm
Ben tembellik etmedim:26:ama tutturamadik
kizlar benim tuaf tuaf bas donmem yine basladi :26: tansiyonumu dustu ne ,,ufffff
kizlar benim tuaf tuaf bas donmem yine basladi :26: tansiyonumu dustu ne ,,ufffff
kacik sensin pis kiki.kiz sen ne anlarsin muzikden muzik bizim isimiz
senin işte terzi kendi sökügünü dikemez olayına benziyr
kizdirttimmikizdirttimmi boooooooo kikikiii sensin sensiinn sensinn
Canım tatli sulu bişeyler iç. Kan sekerin düşüyordum belki. Hem tatli tansiyonu dengeler diye biliyorum.
ilk ayda tutmasi.cok az ihtimalmis zaten.bu ay olur insallah.ama belkide sende vardir zaten insallah oyledir
tuzlu ayran icccc
biri tatli dedi biri tuzluu:26: hangisini iceyim simdi ben :44:
biri tatli dedi biri tuzluu:26: hangisini iceyim simdi ben :44:
Su ağrılar olmasa ümitlenirim ama. Aha geldi gelecek
bir koca bardagi al.yarisi ondan yarisi bundan karitir kasikla ic.iyyyyyyyyyyyyyyy:120::120::120::120::120:
de getayyy pissss pisss,, vala ciddi ciddi basim donuyo arada bi yazilarda bulanik oluyo sankim kikikiki
de getayyy pissss pisss,, vala ciddi ciddi basim donuyo arada bi yazilarda bulanik oluyo sankim kikikiki
tansiyon aleti varsa olcseneeeeeeeeeeeee
ozamn şöyle anlatayım benim nedensiz olarak taniyonum 6 ya düştü hastahanede serum yedim eve geldim başdönmem devam ediyrdu 112 aradım sordum evde ne yapabilirm diye tuzlu ayran icin dedi tansyn aletin varsa bi ölc mide bulantnda varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?