Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Kizlar bana musade yatsiyi kilip yatayim gozlerim kapaniyor cok uykum var 💤💤💤hepinize allah rahatlik versin 💋💋💋gorusmek uzere👋👋

kiz senin bu ilk denemen sanirim ,,bende ilk denemelerde oyl eolmustum ohooo simdi alistik 1 seneyi gectik cok takma akisina birak,,biz cok takmaktan uzatik zaten sureyi ,bari sen yapma,takinca olmuyomus cunki :44:

hadi yaaaaaaaaaaa... ben takmak ne kelime kafamda sürekli bunla yaşıyorum.. evet ilk gerçi kocam bu ay yanıma yaklaşırmı bilmem bende şaştım kendime töbe töbe herşey mübah bu güzel amaç için dedim içimden dışıma çok yansıtmışım

Kizlar bana musade yatsiyi kilip yatayim gozlerim kapaniyor cok uykum var hepinize allah rahatlik versin gorusmek uzere

gulu gulu.
bende birazdan cikicam

hoş bulduk canım iyiyim sizleri gördüm daha iyice oldum

hoşgeldin şekertanesi..ya bugn ne oldu azcıksize anlatayımm....bizim evde yavru kedimiz var yemektn sonra uzandım yatıyrdum yatağımda ilk önce ayağıımın ucuna geldi sna ayağımın diger taafına gecti sonra elimin yanına geldi öyle karşılıklı gine uyumuşukk kocamda o tatlı manzaray cekmiş ben bitatlı cıkmışım bi ttalı cıkmışımanlatamam yani okadar

selam kızlar nasılsınız? eve adımımı yeni attım bi bakayım dedim. birazdan çıkarım çook uykum var

kız niye yaklaşmıyo kocişin sana bu ay cokmu rahatsız ettin adamı

Son düzenleme:
teşekkürler canım artı yavru kediler çok tatlı sende tatlı çıkmışsan tadından yenmez şimdi hee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…