ortam kalabalık muhabbet güzel olmasa bende cıkcam benimde uyukum var ama cıkamyırumnn hşgeldin topiğiiizin ciceği
uykusunu gelir gelmez yazdibende sasirmistim zaten bu saate gelmiiiss orkidem diye kikikiki
kız niye yaklaşmıyo kocişin sana bu ay cokmu rahatsız ettin adamı
Hadi herkese iyi geceleeeerrrr. Bol calicmalaaaaarrrr
selam kızlar nasılsınız? eve adımımı yeni attım bi bakayım dedim. birazdan çıkarım çook uykum var
öyle oldu galibaben gün aşırıyı yanlış anladım heralde zaten benim kociş korkuyo bebekten koca adam pek gönüllü değil geri çekmeye çalışıo bende çektirmemeye zor yani benim durum adam bi kerecik tam bıraksa belki kapcamhemen ama ben daha nerelerdeyim ohooooo
ayranimi ictim geldim ,,,,,sweett --vole --jiya.--iyisiniz insallah ,,hosgeldiniz
orkide hosgeldin canim.
ben kacdim duramiyorum artikuykum dokuluyor optum kizlar hepinizi tek tekkkkkkk
hoş bulduk canım kız varya gözü kapalı yazıyorum vallaa's hoş geldin canım ve gitme şimdi yaa
orkide hosgeldin canim.
ben kacdim duramiyorum artikuykum dokuluyor optum kizlar hepinizi tek tekkkkkkk
hayalimsin canım başın dönüyomuş ya nasılsın? bi de tuzlu ayran ve uzanmak tansiyon düşüklüğü varsa iyi geliyor.
iyiyim canim ayranimi ictim ,,kizlar saolsun onlar dedi,,simdi yataktayim zaten uzanmis vaziyette bakalim gecer ins,,,,,neyse sen nasilsin iyimisin ??? varmi belirti felan ???
berceste de gelmedi bugun hic,,,,,,perim hala yok ,bu kizdan bi haber alan yokmu ya ,,bat 29 du onun ne oldu acaba
hoş bulduk canım kız varya gözü kapalı yazıyorum valla
hoş buldukgüle güle
günaşıryı yanlış anladım ı derken her saat başı rahatsz etmedin adamı dimi bebişin neyinden korkuyr tam anlayamadım
hadi bana müsade kendinize iyi davranın yüce rabbim gönlünüze göere verir inşalllah
gazmiiigazman seniii kikkii,,canim gogus isi daha oncede dedigim gibi ilk siralarda olmayan bir belirti genelde adet tarihi gectikten sonra baslar diye biliyorum ben ,,
yok msn felan acmadi,,,geneldede acmazdi girmezdi zaten,,ben yinede mesaj atim ordan acar insallahta okur
neyse sen cik uyu canim beniiimmklomen doktoruumm benimm
belirtiden sayılırsa bir dolu gaz varbaşka da bişey yok. bu ay göğüslerimde sızı bile yok. yumuşacıklar maşallah önceki aylarda yanlardan bastırınca ağrırdı o da gitti. neyse ya bu göğüs ağrısının bir standardı yok sanırım. sen de durumlar nasıl?
bercestem ev işiyle uğraşıyordur heralde ama perimi bilmiyorum. çok merak ediyorum. msn açmıyor mu?:26:
hadi bana müsade kendinize iyi davranın yüce rabbim gönlünüze göere verir inşalllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?