Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kız niye yaklaşmıyo kocişin sana bu ay cokmu rahatsız ettin adamı

öyle oldu galiba ben gün aşırıyı yanlış anladım heralde zaten benim kociş korkuyo bebekten koca adam pek gönüllü değil geri çekmeye çalışıo bende çektirmemeye zor yani benim durum adam bi kerecik tam bıraksa belki kapcamhemen ama ben daha nerelerdeyim ohooooo

hayalimsin canım başın dönüyomuş ya nasılsın? bi de tuzlu ayran ve uzanmak tansiyon düşüklüğü varsa iyi geliyor.

orkide hosgeldin canim.
ben kacdim duramiyorum artikuykum dokuluyoroptum kizlar hepinizi tek tekkkkkkk

ayranimi ictim geldim ,,,,,sweett --viole --jiya.--iyisiniz insallah ,,hosgeldiniz

Son düzenleme:

günaşıryı yanlış anladım ı derken her saat başı rahatsz etmedin adamı dimi bebişin neyinden korkuyr tam anlayamadım

hayalimsin canım başın dönüyomuş ya nasılsın? bi de tuzlu ayran ve uzanmak tansiyon düşüklüğü varsa iyi geliyor.

iyiyim canim ayranimi ictim ,,kizlar saolsun onlar dedi,,simdi yataktayim zaten uzanmis vaziyette bakalim gecer ins,,,,,neyse sen nasilsin iyimisin ??? varmi belirti felan ???

berceste de gelmedi bugun hic,,,,,,perim hala yok ,bu kizdan bi haber alan yokmu ya ,,bat 29 du onun ne oldu acaba

belirtiden sayılırsa bir dolu gaz varbaşka da bişey yok. bu ay göğüslerimde sızı bile yok. yumuşacıklar maşallahönceki aylarda yanlardan bastırınca ağrırdı o da gitti. neyse ya bu göğüs ağrısının bir standardı yok sanırım. sen de durumlar nasıl?
bercestem ev işiyle uğraşıyordur heralde ama perimi bilmiyorum. çok merak ediyorum. msn açmıyor mu?:26:

Son düzenleme:
günaşıryı yanlış anladım ı derken her saat başı rahatsz etmedin adamı dimi bebişin neyinden korkuyr tam anlayamadım

yok canım o kadarda diill... ya kafasında tam olarak baba olmaya hazırım diyemedi hala sanırım. nasıl bakarıs maddi açıdan çok masraf olcak , önce biraz birikim yapsak, geceleri ağlıcak sen bakabilcenmi uykuyu seviosun,vs vs ...bende çalışayım biraz daha iyi bi duruma gelelim biraz kenara atalım öle olsun dio hep ama aslında bi çocuğa bakmaktan korkuyo sanırım çok küçük olcak ben aylarca kucağıma alamam onu falan bisürü bana göre saçma bahaneler işte..aileside ben çalışmıom die dırdır edio bide yaff benim durum çok karışık.. ama sonuç olarak allaha şükür bi bebeğe bakamıcak durumda değilim ne maddine manevi tabiki çalışsam dahada iyi şartlarda bakarım o ayrı ama arıyorum aylardır iş yok yaş geçio anne olmak istiorum. öle işte karışık anlattım galiba

tamam o zaman amirimden izin aldıysam ben çıkayım. herkesi öpüyorum.

gazmiii gazman seniii kikkii,,canim gogus isi daha oncede dedigim gibi ilk siralarda olmayan bir belirti genelde adet tarihi gectikten sonra baslar diye biliyorum ben ,,

yok msn felan acmadi,,,geneldede acmazdi girmezdi zaten,,ben yinede mesaj atim ordan acar insallahta okur

neyse sen cik uyu canim beniiimmklomen doktoruumm benimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…