Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

benden de bu akşamlık bu kadar allah inşallah bu ay sizinde bebişi nizi verir sizde burda bana hepiniz müjdeyi verirsiniz hadi hayırlı geceler tatlı uykular

Günaydın kizlaaaaarr

Bu sabah test yaptım. İkinci çizgi silik bir sekilde cikti. Hala inanamıyorum. Yogun bir adet ağrısında çekiyorum . Her an gelecek gibi. Ya test yanlış yada hamileyim

Günaydın kizlaaaaarr

Bu sabah test yaptım. İkinci çizgi silik bir sekilde cikti. Hala inanamıyorum. Yogun bir adet ağrısında çekiyorum . Her an gelecek gibi. Ya test yanlış yada hamileyim

günaydın canım inşallah hamileliktendir o. hayırlısı olsun.

ılk belırtılerın neydı canım bat tan once bı yaz bakalım,, mınıcıgım benım,,????

benden de bu akşamlık bu kadar allah inşallah bu ay sizinde bebişi nizi verir sizde burda bana hepiniz müjdeyi verirsiniz hadi hayırlı geceler tatlı uykular

benim ilk belirtim gaz ve göğüs ucları hasaslaştı

jiyaaaaaa şu yazdıklarından hamile olduğunu anlıyorum.canım tebrik ederim. kız akşam niye söylemedinsen ne zaman haber verdin bulamadım onu Allah tamamına erdirsin kuzum. darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…