- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
ılk belırtılerın neydı canım bat tan once bı yaz bakalım,, mınıcıgım benım,,????
benden de bu akşamlık bu kadar allah inşallah bu ay sizinde bebişi nizi verir sizde burda bana hepiniz müjdeyi verirsiniz hadi hayırlı geceler tatlı uykular
kiz sana bi soru sormustumnereye cevap yaz sonra git barii pehhh
ay evet jiyaaaa diye bagirdim hatta
benim ilk belirtim gaz ve göğüs ucları hasaslaştı
tesekurederim canim,,simdi yatabilirsinkiki iyi geceler canim sana ve oglusuna
pardon canım yaa dikkat etmedim kusura bakma şimdi sor canım ne istersen
tamam canım ilaç falan içme belki güzel bi haber verirsin inşallah .IYI .GECELER CANIMyok hayatim baska sorum sadece ilk belirtilerini merak ettim okadar,,,sen yorgunsun benimde hala basim donuyo yatsak iyi olucak ,,hadi iyi geceler
Günaydın kizlaaaaarr
Bu sabah test yaptım. İkinci çizgi silik bir sekilde cikti. Hala inanamıyorum. Yogun bir adet ağrısında çekiyorum . Her an gelecek gibi. Ya test yanlış yada hamileyim
ılk belırtılerın neydı canım bat tan once bı yaz bakalım,, mınıcıgım benım,,????
benden de bu akşamlık bu kadar allah inşallah bu ay sizinde bebişi nizi verir sizde burda bana hepiniz müjdeyi verirsiniz hadi hayırlı geceler tatlı uykular
benim ilk belirtim gaz ve göğüs ucları hasaslaştı
günaydın canım inşallah hamileliktendir o. hayırlısı olsun.
daha yeni bir hamilelik ise sabah ilk idrarda yapman daha uygun olurcanım.Canım testi biraz önce tekrarladım. Bu sefer ikinci çizgi neredeyse gözükmüyordu.anlamadim.
daha yeni bir hamilelik ise sabah ilk idrarda yapman daha uygun olurcanım.
Günaydın kizlaaaaarr
Bu sabah test yaptım. İkinci çizgi silik bir sekilde cikti. Hala inanamıyorum. Yogun bir adet ağrısında çekiyorum . Her an gelecek gibi. Ya test yanlış yada hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?