Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

günaydınnnnnn nabersiniz canlar kaç gündür sizi ihmal ediyorum misafirlerim vardı cumadan beri yatılı hem de ondan size pek bakamadım canlar

jiyaaaaaa şu yazdıklarından hamile olduğunu anlıyorum.canım tebrik ederim. kız akşam niye söylemedinsen ne zaman haber verdin bulamadım onu Allah tamamına erdirsin kuzum. darısı başımıza

kikikikiki ohoo cinseyitimiz bile belli yaa pasamiz gelecek,,,,,,

Son düzenleme:
he kız darısı başınıza inşallah canlarım çok duygulandım nerdeyse ağlayacam iyiki sizin gibi arkadaşlarım var sizi seviyorum

Aminnn canim ya,,,bizlerde senii cok seviyoruz 20 yasindaydin dimi sen?? ayy minigim benimm,,genc anne olucakk,,

jiyaaaaaa şu yazdıklarından hamile olduğunu anlıyorum.canım tebrik ederim. kız akşam niye söylemedinsen ne zaman haber verdin bulamadım onu Allah tamamına erdirsin kuzum. darısı başımıza
aminnnnnnnnnnnnnn
inşallah canım benim rabbim sizde nasip eder inşallah

evet 20 yaşındayım allah nasip ederse anne olacam ve çok güzel bi duygu artık yavaş yavaş hareket ediyo :)

ayyy yavrummmm ,,teyzesi yesin onuu bende mavi bebek istiyorumm,,,,,,,ama tabi once saglik,,,kiz olsada benim kizim cok sevinir o kizdan yana

Kizlar yarın sabah gitmeye karar verdim.simdi oglumla markete gideceğiz. Öptüm sizleri. Beklemek cok zor . Benim gibi sabırsız icin.

senin heyecanini cok iyi anliyorum canimm,,gecen ay bende ilk sefer 3 gun gecikme yasayinca yerimde duramiyordum,,,,ama benim klomenden oldu sanirim ilk kullanisimdi bakalim bu ay ne olucak,,,, gelsin 10 temuzz gelsinnn

birazcik daha sabir sabah ilk idrarla yap tekrar bizede haber ver meraklanmiyalim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…