Hade hayirli olsun canim ya ne guzel allah tamamina erdirsin insallah.
jiyaaaaaa şu yazdıklarından hamile olduğunu anlıyorum.canım tebrik ederim. kız akşam niye söylemedin sen ne zaman haber verdin bulamadım onu Allah tamamına erdirsin kuzum. darısı başımıza
Canım ya testi tekrarladim negatif cikiyor. Sanırım yanlışlık oldu. Hemde sabahkinden sonra iki kez tekrarladim negatif.
Canım ya testi tekrarladim negatif cikiyor. Sanırım yanlışlık oldu. Hemde sabahkinden sonra iki kez tekrarladim negatif.
kac gun gecti adetin ??? testi sabah idrariyla yapman lazim daha iyi sonuc veriyor
Bende sasirdim simdi bir kac gun daha bekle yada kan testine gitsen Onda belli olur gunler gecmez yoksa.
kikikikiki cinseyitimiz bile belli yaa pasamiz gelecek,,,,,,
a's canım nbr :)Selaaaaammm tatlim
he kız darısı başınıza inşallah canlarım çok duygulandım nerdeyse ağlayacam iyiki sizin gibi arkadaşlarım var sizi seviyorum
aminnnnnnnnnnnnnnjiyaaaaaa şu yazdıklarından hamile olduğunu anlıyorum.canım tebrik ederim. kız akşam niye söylemedin sen ne zaman haber verdin bulamadım onu Allah tamamına erdirsin kuzum. darısı başımıza
Aminnn canim ya,,,bizlerde senii cok seviyoruz20 yasindaydin dimi sen?? ayy minigim benimm,,genc anne olucakk,,
evet 20 yaşındayım allah nasip ederse anne olacam ve çok güzel bi duygu artık yavaş yavaş hareket ediyo :)
Kizlar yarın sabah gitmeye karar verdim.simdi oglumla markete gideceğiz. Öptüm sizleri. Beklemek cok zor . Benim gibi sabırsız icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?