Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Günaydın kizlaaaaarr

Bu sabah test yaptım. İkinci çizgi silik bir sekilde cikti. Hala inanamıyorum. Yogun bir adet ağrısında çekiyorum . Her an gelecek gibi. Ya test yanlış yada hamileyim

caınım inşallah hamişsindirrrr böyle koca göbüşlü olursunn hayırlı haberlerini bekliyruzz kantesti yaptırsana

Gercekten cok zor anliyorum seni.

caınım inşallah hamişsindirrrr böyle koca göbüşlü olursunn hayırlı haberlerini bekliyruzz kantesti yaptırsana

İlginize cok teşekkür ediyorum arkadaslar. Buradan heyecanıma ortak oluyorsunuz. Ben cok sresliyim. Sizlerle paylasinca daha da bi rahatliyorum.Adetlerimde onceden duzensizdi. Evlenince d.kontrol hapi kullandım zaten. Şimdide acaba diyorum. Adet mı olacağım. Bu Arda yarın canakkale yolcusuyum . Memleketime gidiyorum iki aylığına. 1 hafta sonrada akrabalara. Sanırım kan tahlili salı gunünde sarkabilir.hadi bakalım yarın sabah ne çıkacak idrar testinde. Ama bugün iki kez testi tekrarladim sabahtan sonra birşey cikmamamasi beni düşündürüyor iste.

Umarım bu topikteki herkes en kısa sürede hayirlisi ile hamis kalir

KAHORIHAMA
canim ne yaptin.................:26::26:

Sanırım bosuna ümitleniyorum . Bu arada ben laboquick diye gebelik testi aldım. G.gidiyordan 20 tanesi 20 tl ye .onlari kullandım. Acaba yanlış mı. Genelde hep. C koyü t ise beyaz gibi cikti benim.yada bazen hiç çizgi bile çıkmadı. Bende böyle diye test yaptım da yaptım. Bitti sayılır

canımcım inşallah hamilesindir bence kan testi yaptır onda kesin çıkar kendini tüketme hayırlısını iste canım inşallah bebişin seninledir haberlerini bekliyoruz :18:

evet geliyom kimse yok ben de geri çıkıyom. ben tam uykucu tosun oldum ya 2.5 saat uyumuşum. az önce uyandım.

tam sersem gibi oldum :26:
uyumaktan gözlerim şişti hele birde arabayla bir yere gidip gelirsem başı dönüyor, midem bulanıyor iyi ki tatil oldu okullar

sizler nasılsınız?

kahorihama

cnm idrarini tutmadan ust uste yaptiysan ondan digerleri cikmamis olabilir. 3-4 saat tut idrarini ole yap yada en garantisi kan ver. ins guzel haberlerini bekliyoruz

uyumaktan gözlerim şişti hele birde arabayla bir yere gidip gelirsem başı dönüyor, midem bulanıyor iyi ki tatil oldu okullar

sizler nasılsınız?

canım benim ne güzel hamilelik belirtilerin başlamış ben progestan kullandığımdan aynen senin gibiyim bu aralar. günde 3 kez uyusam uyurum yani. bende ütü yapıyorum. arada giriyorum kimse yok

sizler nasılsınız?

bana da ev kokuyor bugun yaaa. camlar falan acik. esim hic bisey yok sana ole geliyor diyo ama kokuyo evvvv. 6 haftalik mi oldun sen simdi

iyidir canım ne olsun. kendimi uykuya ve ev işine verdim son günler geçmiyor. bat 5 temmuz. önceki adetlere göre pek belirtim yok. ama allahtan ümit kesilmez di mi

Son düzenleme:
ya bende bebiş istiyorummm.inşallah bu ay olur 9 aydır yolunu gözlüorum.bu arada ara ara belime ve karnıma adet olcakmışım gbi ağrı giriyo zaman zaman midem karışıo.inşallah gelir benm kuzum da bu ay

iyidir canım ne olsun. kendimi uykuya ve ev işine verdim son günler geçmiyor. bat 5 temmuz. önceki adetlere göre pek belirtim yok. ama allahtan ümit kesilmez di mi

yumurtlama gununu biliyormusun?

ya bende bebiş istiyorummm.inşallah bu ay olur 9 aydır yolunu gözlüorum.bu arada ara ara belime ve karnıma adet olcakmışım gbi ağrı giriyo zaman zaman midem karışıo.inşallah gelir benm kuzum da bu ay
Hayirlisiyla ins gelir. beklemek zor gercekten ama duaetmekten baska elden de bisey gelmiyor

inşallah Allahım hayırlısını versin canım inşallah.geleceği zaman en hayırlı zaman olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…