Günaydın kizlaaaaarr
Bu sabah test yaptım. İkinci çizgi silik bir sekilde cikti. Hala inanamıyorum. Yogun bir adet ağrısında çekiyorum . Her an gelecek gibi. Ya test yanlış yada hamileyim
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ozmannnnnnnnnnnnnn tebriklllerrrr canım allah hayırlısıyla kucağına almak nasip eder inşallahh
senin heyecanini cok iyi anliyorum canimm,,gecen ay bende ilk sefer 3 gun gecikme yasayinca yerimde duramiyordum,,,,ama benim klomenden oldu sanirim ilk kullanisimdi bakalim bu ay ne olucak,,,, gelsin 10 temuzz gelsinnn
birazcik daha sabir sabah ilk idrarla yap tekrar bizede haber ver meraklanmiyalim simdi
Gercekten cok zor anliyorum seni.
caınım inşallah hamişsindirrrr böyle koca göbüşlü olursunnhayırlı haberlerini bekliyruzz kantesti yaptırsana
KAHORIHAMA
canim ne yaptin.................:26::26:
Sanırım bosuna ümitleniyorum . Bu arada ben laboquick diye gebelik testi aldım. G.gidiyordan 20 tanesi 20 tl ye .onlari kullandım. Acaba yanlış mı. Genelde hep. C koyü t ise beyaz gibi cikti benim.yada bazen hiç çizgi bile çıkmadı. Bende böyle diye test yaptım da yaptım. Bitti sayılır
tam sersem gibi oldum :26:
uyumaktan gözlerim şişti hele birde arabayla bir yere gidip gelirsem başı dönüyor, midem bulanıyor iyi ki tatil oldu okullar
sizler nasılsınız?
tam sersem gibi oldum :26:
uyumaktan gözlerim şişti hele birde arabayla bir yere gidip gelirsem başı dönüyor, midem bulanıyor iyi ki tatil oldu okullar
sizler nasılsınız?
sweetcim sen nasılsın?
iyidir canım ne olsun. kendimi uykuya ve ev işine verdim son günler geçmiyor. bat 5 temmuz. önceki adetlere göre pek belirtim yok. ama allahtan ümit kesilmez di mi
Hayirlisiyla ins gelir. beklemek zor gercekten ama duaetmekten baska elden de bisey gelmiyorya bende bebiş istiyorummm.inşallah bu ay olur 9 aydır yolunu gözlüorum.bu arada ara ara belime ve karnıma adet olcakmışım gbi ağrı giriyo zaman zaman midem karışıo.inşallah gelir benm kuzum da bu ay
yumurtlama gununu biliyormusun?
Hayirlisiyla ins gelir. beklemek zor gercekten ama duaetmekten baska elden de bisey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?