Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ya bende bebiş istiyorummm.inşallah bu ay olur 9 aydır yolunu gözlüorum.bu arada ara ara belime ve karnıma adet olcakmışım gbi ağrı giriyo zaman zaman midem karışıo.inşallah gelir benm kuzum da bu ay

İnşallah çok beklemezsin ve beklemeyiz tez zamanda yavrularımız olur canım

Naber kizlar. Benden bikacaksiniz artık. Osn dakika haberi verir gibi haber veriyorum bugün yaptıgım testlerden bir tanesinde daha ince ikinci çizgi çıkmış . Sonradan tabi. Ayyyy cok heyecanlandim. Yarın sabahtan kan testi yaptırırım herhalde bu gidişle.

19 da yumurtlama olduysa senin bat 3 temmuza gelir. bugun 12. gunun varsa silik de olsa 11. gunden sonra cikiyor

geçen ay da ateş ölçtüm. luteal faz 15 gün sürdü 14 değil. yumurtlamadan sonraki günden itibaren 15 gün geçti ve 16. gün adet oldum. ona göre hesaplayınca 5 temmuz oluyor. fertility frendde adet günümü 5 temmuz gösteriyor

hadi hayirlisi ins

hmm anladim cnm.normalde bnmde 4-yada 5 temmuz gibi beklenen adet ama bnmde yumurtlama 17 yada 18 haziran gibiydi ve cuma gunu cikti testte

canım benim ne güzel hamilelik belirtilerin başlamış ben progestan kullandığımdan aynen senin gibiyim bu aralar. günde 3 kez uyusam uyurum yani. bende ütü yapıyorum. arada giriyorum kimse yok

canım başladı sanırım belirtiler ama olsun ben istedim '' bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım 9 ay belirti yaşayım '' falan demişliğim vardı benim

yatıp dinlendim kendime geldim valla benimdedağ gibi ütülenecek var ,yarına ütülü gömlek yok :26:

bana da ev kokuyor bugun yaaa. camlar falan acik. esim hic bisey yok sana ole geliyor diyo ama kokuyo evvvv. 6 haftalik mi oldun sen simdi

sanırım 6 haftalık oldum ama tam emin değilim net söyleyebilmem için ultrasonda iyice görülmesi gerekiyor ....

10 gün sonra kontrol var allah kısmet ederse

selam kizlar.nasilsiniz.luteal faz ne bu arada:26::26:

bosver utuyu falan dinlenmene bak sen
sanırım 6 haftalık oldum ama tam emin değilim net söyleyebilmem için ultrasonda iyice görülmesi gerekiyor ....

10 gün sonra kontrol var allah kısmet ederse

hadi hayirlisiyla gorursun ins

agrilarim var baya onun disinda iyi. yarin kan testi yaptircaz bakalim nasil olur

insallah her sey daha guzel olucakbende kizimda cok agrilar cekmisdim.daha 5 6 haftalik bile diyildi.ama agrilardan ayakda duramiyorum.o agri ile hamile kalacagimi hic dusunmezdim.ALLAH verince veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…