Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

selamlarrr topiğimizin orkidesi nasılsın,,,daha dökülmedi mi bizim kizlar bende dantel yapıyorum bi bakam dedim gecmişi okuyrum birazcı
selam rümüşvalla ne mutlu oldum biri geldi.
slm hanımlar allah herkesin gönlüne göre versin allahım tez zamanda kucagınızı doldursun inşlhh

amin canım. sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

sende hoşgeldinn güzel bayann sen napıyon hamiş misin hamile kalmakicin mi ugraşıysn biraz kendinden bahsetsene

h.b tatlım ben 24 haftalık hamişim kızım olacak tatlım

bu topige geldim çünkü bir zamanlar bende çoooooooooooooooooooooooookkkk yazıyordum buralara

5 senelik evliyim ve ilk bebeğim allahım kısmet ederse ekimde kucagıma alıcam inşlhh

allahım herkese nasip eglesin inşlhh,

bir hamiş bulmuşken soralım di mi belirtilerin nelerdi? yani belirti var mıydı? göğüs ağrın sızın oldu mu adetten önce?

oy oyy oyyyyy maşallah maşallah nazar değmesinn hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah :112:

bir hamiş bulmuşken soralım di mi belirtilerin nelerdi? yani belirti var mıydı? göğüs ağrın sızın oldu mu adetten önce?

sen sorma boşver şimdi yazcak belirtileri sonra kendinde arıycan samanlıkta igne arar gibi düşünüp durcan bende var mı yok mu diye belki sende hic belirti vermeden anlıcan oldugnu

sen sorma boşver şimdi yazcak belirtileri sonra kendinde arıycan samanlıkta igne arar gibi düşünüp durcan bende var mı yok mu diye belki sende hic belirti vermeden anlıcan oldugnu

ne kadar doğru yazmışsın ne duysam bende kendimde arıyorum yoksa da kendiliğinden çıkıyo :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…