inşallah canım her ay ümitleniyorum ama bu ay gerçekleşir inşallah
selam rümüşselamlarrr topiğimizin orkidesi nasılsın,,,daha dökülmedi mi bizim kizlar bende dantel yapıyorum bi bakam dedim gecmişi okuyrum birazcı
slm hanımlar allah herkesin gönlüne göre versin allahım tez zamanda kucagınızı doldursun inşlhh
canım hoşgeldin seni ilkkkez görüyrmm umarım bu ayoldgnu öğrenirsin hadi hayrılısı[/Q
hoşbuldumm:) inşallah canım test yapmk istiyorum ama korkuyorum
slm hanımlar allah herkesin gönlüne göre versin allahım tez zamanda kucagınızı doldursun inşlhh
seni gördgüme bende sevinidimm kzlarr cay istyen var mıı :113:
selam rümüşvalla ne mutlu oldum biri geldi.
amin canım. sen de sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
sende hoşgeldinn güzel bayann sen napıyon hamiş misin hamile kalmakicin mi ugraşıysn biraz kendinden bahsetsene
h.b tatlım ben 24 haftalık hamişim kızım olacak tatlım
bu topige geldim çünkü bir zamanlar bende çoooooooooooooooooooooooookkkk yazıyordum buralara
5 senelik evliyim ve ilk bebeğim allahım kısmet ederse ekimde kucagıma alıcam inşlhh
allahım herkese nasip eglesin inşlhh,
h.b tatlım ben 24 haftalık hamişim kızım olacak tatlım
bu topige geldim çünkü bir zamanlar bende çoooooooooooooooooooooooookkkk yazıyordum buralara
5 senelik evliyim ve ilk bebeğim allahım kısmet ederse ekimde kucagıma alıcam inşlhh
allahım herkese nasip eglesin inşlhh,
bir hamiş bulmuşken soralım di mibelirtilerin nelerdi? yani belirti var mıydı? göğüs ağrın sızın oldu mu adetten önce?
sen sorma boşver şimdi yazcak belirtileri sonra kendinde arıycan samanlıkta igne arar gibi düşünüp durcan bende var mı yok mu diye belki sende hic belirti vermeden anlıcanoldugnu
ahaaaaaaaaaaaaaa periiimmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşş nerdesn kız sen hayalim seni sora sora bitap düştü
ahaaaaaaaaaaaaaa periiimmmmmmmmmm gelmişşşşşşşşş nerdesn kız sen hayalim seni sora sora bitap düştü
kızlar hamileyimmmm :))))))))
kızlar hamileyimmmm :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?