kızlar hamileyimmmm :))))))))
kızlar hamileyimmmm :))))))))
periiiim canım ciğerim hayırlı olsunkız nerdesin sen. meraktan öldük. canım ne desem bilmiyorum çoook sevindim ya hamile kalmış kadar inan
ne kadar doğru yazmışsın ne duysam bende kendimde arıyorum yoksa da kendiliğinden çıkıyo :)))))))))))
yani kendimden biliyrumkız senin derdin neydi yazdında benmi okumadım ilac falan mi kullanıyn bat nezman benim bat 12 bekliyruz bakalım hayırlısyla.bende yumurtalık tembellği var
ayyy orkidem yaaa inşallah darısı başına güzel orkidem
bugün öğrendim.. dahaaa.. adet 2 gün geçti tesadüf takmıyodum ya bennn... bi test yapayım dedim . silik çizgi çıktı... hemen kan testi yaptırdık.... pozitifff... hada yeni bakalım ne olcak bilmiyorum..... :))))))))))))
yokkk kız vallla süprizz oldu vallaa bugünnn..... ben pek beklemiyodum bu ayyy.. ankara ya gitmeden çalışmayı son kez bitirmiştikheopaaaaaaaaaaaaaa maşallah maşaahhhh o yüzden mi yoktun kac ğun dür tabi mutluluk sarhoşu oldunnn senin adına cok sevindikkk hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahh
hayırlı olsunn:) darısı bizee inşallah
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. rümüş kızıyor ama ben sorayım. belirtiler neler şu anda. göğüs ağrı sızın var mı?benim bu ay çok gazlı olmam dışında hiç belirtim yok
valla orkidem sıfır belirtiii..... valla ne gögüs ne kasık ağrısı.... adet olacakmışım gibi bi arı oldu 2.3 gün önce... aha adet olacam dedimmm.. hiç bişey yok... hatta hamile değil gibiyim... bile çok şaşkınız.... daha yeni yaaa... inşallah devam eder..
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. rümüş kızıyor ama ben sorayım. belirtiler neler şu anda. göğüs ağrı sızın var mı?benim bu ay çok gazlı olmam dışında hiç belirtim yok
elini kolunu bağlıcam en sonunda sorma diyrum kız sana
ay ne çoook sevindim yaw. kız hep bu belirtisi olanlar yazıyo kafamızı karıştırıyorlar. bak hiç belirtin yokmuş. hala kendimden umutlu olabilirim o halde. devam eder inşallah yaa
bende bi sorun yok dr sadece ultrason la baktı da başka test falan yapmadık.ilaç falan da kullanmıyom benm bat ta 11 temmuz bende dörtgöz le bekliomm
perim tatilin nasıl geçti?
kız bak fena mı oldu hiç belirti olmadan hamiş olanları da duyuyoruz. bundan böyle ben belirti melirti aramam
hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah
kız bak fena mı oldu hiç belirti olmadan hamiş olanları da duyuyoruz. bundan böyle ben belirti melirti aramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?