Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

deliii kikim napıyooo....
ay inşallah heberaber oluruz yaaa.....
sen naptın rümüş... nasıl gidiyooooo

kiki ne yapsın seni sora sora bi hal olduydu...calışmaları sonlandırdı bat 10 temmuzu bekliyrdu.
ben ne bildin gibi bat 12 13 temmuz incirleri yedimmm calışmaları yaptım sonuc bekliyruz
burdaki hamişlerle seviniyruzzz

ayyy kızzzz hadii bakalımmm inşallahhhhh.... az kalmış vallaaa...
inşallah olur heberaberr:)))))
hamiş duvası yapayım..... Allahımmm arkadaşlarımı güzel ve hayırlı evlatlar tez zamanda ver Yarabiimmmmm :))))))) aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar niye konuşmuyonuz yaffff ((( koçişimi yolladım sizle konuşacam diye oda şaşkın hemen gittii evde artık bir prenses var

perimmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayirli ugurlu olsun cnm bnm. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ins. sat kacti senin

perimmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayirli ugurlu olsun cnm bnm. Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ins. sat kacti senin

ayyyyy sweetim benim saol canım :))))))))))))))
amin daha yeni ya 3 haftalık dediler... inşallah bi sıkıntı olmaz yaaaa.....
benim 3 hazirandı son adet hatta bir gün önceden olmuştum......
29 hazirnda Bat ı ama bekledim ... erken oldum diyeee. 30 undada olmadım... adet dedim kesin geç olucam...vallla bugün gözüme test takıldı akşam üstüydu bi yapımm dedim... çıkmaz sabah mı yapsam aman boşver yapım dedimm..

cnm inan cok sevindim senin adina. kac cikti kan sonucun?ben de yarin vermeye gidicem ins

inşallah orkidem seninde az kalmışşşş.... inşallahh... amin yarabiimm...
yok valla bende taktıydım ya memiş sıkıyodum felan
çok tuhaffff hiç bişey yokkk hiççç.....)))))
aynen ya. an itibariyle memiş sıkmayı bıraktım
aile ziyareti işte orkidemmm... 3 dört gün kavin validem 3 4 günde babamda geçtii.. özlem giderdik... tam tatil olmadı ama.... olsun.... sen naptın nasılsın... gidicekmisin tatilee...

oh ne güzel ben de ailemi özledim. bayramda çıkıcam izne ben daha çalışıyorum yani

cnm inan cok sevindim senin adina. kac cikti kan sonucun?ben de yarin vermeye gidicem ins

beta hcg 643... küsür çıktı telde kız 3 haftalık dedi...
sence nasıll... arkadaşa sordum acil doktoru o... daha erken bi gebelikkk... bakalım ..... hemen kimseye sölmeyin dedi...
senceee ... ???? :26:

sence nasıll... arkadaşa sordum acil doktoru o... daha erken bi gebelikkk... bakalım ..... hemen kimseye sölmeyin dedi...

perim gayet iyi bir değer. Allah tamamına erdirsin

cnm bence yuksek baya. erken falan olsa cikmazki bu kadar. Allah tamamina erdirsin ins

5-6 güne keseyi de görürsün valla. öyle düşük falan değil değerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…