Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

salı günü kan testini tekrarla, haftaya pazartesi git doktora keseyi de görürsün. folik asit kullanmıyorsan hemen başla.

tamam salı günü tekrar kan testi ok:)))
pazartesi gidimmm hftaya o zaman...
folik asit 6 aydır kullanıyomm
b12 de 2 aydır.
son bir aydır demir kullanıyorumm.
demir ilacım dün bitti...

kız rümüş görüntün var kendin yoksun. hamiş kalasın emi sözünü dinlemiyom diye gittin mi

hıhıhıııı
yakalandım görüyon mu sayfayı :)))))))))))))

senin dedikodunu bennnnnnn mı yapacammm pefffff :)))))))

evet artık son sayfayı görüyorum ama 1159 hala açılmıyor. pis sayfa
tabii sen dedikodumu yapmazsın. yapsa yapsa hayalim yapar şaka şaka o da yapmaz.

evet artık son sayfayı görüyorum ama 1159 hala açılmıyor. pis sayfa
tabii sen dedikodumu yapmazsın. yapsa yapsa hayalim yapar şaka şaka o da yapmaz.

heee hayalimmm kikiki ne dedikoducudur oooo kikiki
o napıyooo nasıl bu arada bercesteyide merak ediyom nasıllarrr bide deryaa tüp bebek olacak tııı ....:26:

heee hayalimmm kikiki ne dedikoducudur oooo kikiki
o napıyooo nasıl bu arada bercesteyide merak ediyom nasıllarrr bide deryaa tüp bebek olacak tııı ....:26:

hayalim iyidir. bu ay kocasını bi rahat bırakmadı. gün sayıyor şimdi. bercestemden çok umutluyduk ama o da bir kaç gün önce kırmızıları gördü. yeni evin işleri ile uğraşıyor. kaç gündür gelmiyor topiğe deryaaa tüp bebek tedavisine başladı. her şey yolunda gidiyormuş. daha transferi yapılmadı. dr'u 2 tane embriyo koyacakmış. inşallah ikiz yeğenlerimiz olacak
bartek adete 3 gün kala idrar testi negatif çıktığı için bizi bir süreliğine terk etti

slm kızlarrr nasılsınız .. ben çok kötüyüm bugün ağlamaktan ve baş ağrısından öldüm sabaha kadarda sürcek sanırım.. benim silik çizgi yalan oldu bugün pembe bi kanama geldi biraz sanırım devamıda adeta çevirecek.. bikez daha böle bişi olmuştu kimyasal gebelikmiş yine aynı sanırım kimyasal gebelik ..mafoldum ağlamaktan üstüne bide herifle tartıştık. bu ara sanırım kocamın adı herif olarak kalcak çünkü aşırı kırgınım kendisine.. durumu anlattım bide paparayı yedim dr muymuşum ben ne biliomuşum vıdı vıdı bundan sonra korunmadan olmaz. sanki ne bilim ne bebek bana mükafatta sana zulümmü be adammm .ayhh çok kızgınım içimi kustum bianda kusura bakmayın. inşallah sizlerin yüzünüz güler bebişiniz gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…