slm kızlarrr nasılsınız .. ben çok kötüyüm bugün ağlamaktan ve baş ağrısından öldüm sabaha kadarda sürcek sanırım.. benim silik çizgi yalan oldu bugün pembe bi kanama geldi biraz sanırım devamıda adeta çevirecek.. bikez daha böle bişi olmuştu kimyasal gebelikmiş yine aynı sanırım kimyasal gebelik ..mafoldum ağlamaktan üstüne bide herifle tartıştık. bu ara sanırım kocamın adı herif olarak kalcak çünkü aşırı kırgınım kendisine.. durumu anlattım bide paparayı yedim dr muymuşum ben ne biliomuşum vıdı vıdı bundan sonra korunmadan olmaz. sanki ne bilim ne bebek bana mükafatta sana zulümmü be adammm .ayhh çok kızgınım içimi kustum bianda kusura bakmayın. inşallah sizlerin yüzünüz güler bebişiniz gelir
hortensia, ydbuge hoş geldiniz
hayalim iyidir. bu ay kocasını bi rahat bırakmadı.gün sayıyor şimdi. bercestemden çok umutluyduk ama o da bir kaç gün önce kırmızıları gördü. yeni evin işleri ile uğraşıyor. kaç gündür gelmiyor topiğe deryaaa tüp bebek tedavisine başladı. her şey yolunda gidiyormuş. daha transferi yapılmadı. dr'u 2 tane embriyo koyacakmış. inşallah ikiz yeğenlerimiz olacak
bartek adete 3 gün kala idrar testi negatif çıktığı için bizi bir süreliğine terk etti
Hosbulduk canim. Nasilsiniz bakim gunujuz naasil gecti?
Perim hayirli ugurlu olsun allAh tamamina erdirsin insallah. Cok sevindim gercekten birbirimizi tanimiyor olsak bile ayni seyleri yasayip hissediyoruz ve sevincleri paylasiyoruz. Hergun boyle guzel haber almak super. Darisi siradaki arkadaslarin basina insallah
slm kızlarrr nasılsınız .. ben çok kötüyüm bugün ağlamaktan ve baş ağrısından öldüm sabaha kadarda sürcek sanırım.. benim silik çizgi yalan oldu bugün pembe bi kanama geldi biraz sanırım devamıda adeta çevirecek.. bikez daha böle bişi olmuştu kimyasal gebelikmiş yine aynı sanırım kimyasal gebelik ..mafoldum ağlamaktan üstüne bide herifle tartıştık. bu ara sanırım kocamın adı herif olarak kalcak çünkü aşırı kırgınım kendisine.. durumu anlattım bide paparayı yedim dr muymuşum ben ne biliomuşum vıdı vıdı bundan sonra korunmadan olmaz. sanki ne bilim ne bebek bana mükafatta sana zulümmü be adammm .ayhh çok kızgınım içimi kustum bianda kusura bakmayın. inşallah sizlerin yüzünüz güler bebişiniz gelir
hayalimmm hıhıhıhyazık adama neler yapmıştır kim bilirrr....
bercestemmm off yaaaa.... inşalllah Allahım onada en yakın zamanda bebişin yollardaa.. amin... evle uğraşması iyi olur valla...
ben bu ay biliyon ya orkidem ne ateş ne ovulasyon testi salıcqam dedim. testi bile 2 gün sanra yaptım kesin hava değişikliği olucam ben dedim bide.. takmamak lazım galiba yaa((
bartek miii yaaaaa((( özledimde onuuu..
deryaaaaa off canım yaaaaa :))))))) herşey yolunda gittiğine sevindim inşallahhhhhhhhhhhhhhhh ikizi olurrrrrrrrrrrrrr........... ayyyyy inşallah ALLAHIM YAAAAAAA
AYYY tebrik ederim senide canım girince ilk sayfaya baktım zatennnn... Allah kucagına almayı nasip etisnnnnnnnn:))))))))))))))
EVET DARISI güzellll arkadaşlarımıza canımm.........
evet canım ya rahat olmak en önemlisi sanırım. bakalım ben de sadece ateşimi ölçtüm. pco nedeniyle ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum çünkü. adetlerim düzensiz diye de ilaç başladık düzelmesi için. hem gebeliğe de engel değil. ben de bayram ve tatil sonrasına kadar herhangi birşey yapmayacağım. olmazsa o zaman tekrar dr'a gideceğim.
Sagolasin canim amin insallah o gunleride hep beraber goruruz. 
iyi geçti. eşimin doğum günüydü. sabahtan çıktık dışarı gezdik geldik. ev işi falan derken akşam oldu. sen nasılsın, ne durumdasın canım?
canlarım ben kaçıyorum. uyuyayım artık. yarın erken kalkarım
senin bat ne zaman di :)))))) kan testi yaptırdın mıı???
inşallah perim inşallah.inşallahhh bu ay son olur orkidem ya 5 temmuz son olurrr... senle başladık ya beraber... batlarımız yakın hep... çok istiyom yaaaa... seninnn hamiş haberini almayı.... ben sende hep olacak az kaldı hissediyorum niyeyse hissiyatım o yönde....
kız sen ne becerikli kadınsın böyle maşallahNe guzel beraber nice mutlu huzurlu saglikli omur gecirmibiz dilegiyle. Benimde yarin misafirlerim var. Esimin arkadaslari tam bes tanecikte tatli guzel sirineler gelicek evimize. Sarma sardim su boregi yaptim dun dondurucuya koydum lahmacunda var yarinda sunger tatlisi yaparim elmali kurabiyede yapip attim dondurucuya. Yarin burasi bayagi curcunali gecicek simdi girdim tataga dinleniyorum yarin icin enerji toplamam lazim
orkidemmmmm öpüyom seni çokkkkkkkgüzel rüyalarrrrrrrrrrrrrr
Benim bat 20ibdeydi canim. Kan testi yaptirmadik bayiliyorum cunku gecen ay cok fena oldum. Ama persembe gunu ultrasyona girdim keseyi gorduk. Haftaya pazarteside kalp atisi icin gidicez allah kismet ederse.
Kizlar bes dakkaya burdayim bir yere ayrilmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?