Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Perim hayirli ugurlu olsun allAh tamamina erdirsin insallah. Cok sevindim gercekten birbirimizi tanimiyor olsak bile ayni seyleri yasayip hissediyoruz ve sevincleri paylasiyoruz. Hergun boyle guzel haber almak super. Darisi siradaki arkadaslarin basina insallah

hayırlısı böyleymiş diyelim kuzum. erkekler üzüldüklerinde ya da endişelendiklerinde ya da hazır olmadıklarında bizim gibi olamıyorlar. onların tepkileri biraz sert ve öfkeli oluyor. o yüzden sen onu takma. güzelce uyu, dinlen

hayalimmm hıhıhıh yazık adama neler yapmıştır kim bilirrr....
bercestemmm off yaaaa.... inşalllah Allahım onada en yakın zamanda bebişin yollardaa.. amin... evle uğraşması iyi olur valla...
ben bu ay biliyon ya orkidem ne ateş ne ovulasyon testi salıcqam dedim. testi bile 2 gün sanra yaptım kesin hava değişikliği olucam ben dedim bide.. takmamak lazım galiba yaa((
bartek miii yaaaaa((( özledimde onuuu..
deryaaaaa off canım yaaaaa :))))))) herşey yolunda gittiğine sevindim inşallahhhhhhhhhhhhhhhh ikizi olurrrrrrrrrrrrrr........... ayyyyy inşallah ALLAHIM YAAAAAAA

AYYY tebrik ederim senide canım girince ilk sayfaya baktım zatennnn... Allah kucagına almayı nasip etisnnnnnnnn :))))))))))))))
EVET DARISI güzellll arkadaşlarımıza canımm.........

Uzulme canim benim her serde vardir bi hayir. Aglayipta yipratma kendini. Bizim elimizde degil ne yapabilirizki sadece guclu olmak gerek ve kendine iyi bakman lazim. Dinlen biraz kendinize gelince guzel guzel konusursunuz. 💋

evet canım ya rahat olmak en önemlisi sanırım. bakalım ben de sadece ateşimi ölçtüm. pco nedeniyle ne zaman yumurtladığımı bilmiyorum çünkü. adetlerim düzensiz diye de ilaç başladık düzelmesi için. hem gebeliğe de engel değil. ben de bayram ve tatil sonrasına kadar herhangi birşey yapmayacağım. olmazsa o zaman tekrar dr'a gideceğim.

Son düzenleme:

inşallahhh bu ay son olur orkidem ya 5 temmuz son olurrr... senle başladık ya beraber... batlarımız yakın hep... çok istiyom yaaaa... seninnn hamiş haberini almayı.... ben sende hep olacak az kaldı hissediyorum niyeyse hissiyatım o yönde....

iyi geçti. eşimin doğum günüydü. sabahtan çıktık dışarı gezdik geldik. ev işi falan derken akşam oldu. sen nasılsın, ne durumdasın canım?

Ne guzel beraber nice mutlu huzurlu saglikli omur gecirmibiz dilegiyle. Benimde yarin misafirlerim var. Esimin arkadaslari tam bes tanecikte tatli guzel sirineler gelicek evimize. Sarma sardim su boregi yaptim dun dondurucuya koydum lahmacunda var yarinda sunger tatlisi yaparim elmali kurabiyede yapip attim dondurucuya. Yarin burasi bayagi curcunali gecicek simdi girdim tataga dinleniyorum yarin icin enerji toplamam lazim

Son düzenleme:
inşallah perim inşallah.
kız sen ne becerikli kadınsın böyle maşallah
orkidemmmmm öpüyom seni çokkkkkkk güzel rüyalarrrrrrrrrrrrrr

tatli perim benimm

Benim bat 20ibdeydi canim. Kan testi yaptirmadik bayiliyorum cunku gecen ay cok fena oldum. Ama persembe gunu ultrasyona girdim keseyi gorduk. Haftaya pazarteside kalp atisi icin gidicez allah kismet ederse.

ayyyyy ne güzellllll gördün müüü:))))))) ben görmeden inanmıcam galibaaa :))))))))
ayyy çok güzellllll .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…