Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Bizde kalp atisini duyana kadar inanamiyacagiz. Cok tuhaf ya hem heycanli bekleyis hemde korku sanirsizlikla bekliyoruz.

valla ben çok şaşkınım daha bügün saat :19 itibariyle öğrendim
yani 4 saat felan oldu :)))))halaaa acaba mı diyorum... yanlışlık varmı ki felan.... bu ay pek umudum yoktu...
bende ne hissetiğimi bilmiyom korkuda ?heycanda? :))) yanı bi hissizlik varrr sanırım daha yeni ondan :))))))))))

inşallah perim inşallah.

kız sen ne becerikli kadınsın böyle maşallah

tatli perim benimm

Yurt disinda herseyi bulamiyorsun bulsan bile bayat olabiliyor. Buyuzden hepsini ogrendim buraya gelince koyu yapmam biseyi lezzetlidir ama cok superde degilim. Gorumcelerim sagolsun bayagi yardimci oldular kayinvalidemde oyle. Baya bisey kaptim onlardan.

viole hoş geldin. nasılsın?

canım hoşbuldum iyiyim sen nasılsın ben geçmişi okuyana kadar sen yatmışsın tatlı rüyalar orkidem

perimmmmmm tebrik ederim canım ne güzel bir haber son günlerde topiğimiz pek bi enerjik hamilelik haberleri arkası arkasıya patlıyo inşallah biz de güzel haberler alırız yalında.. senin adına ççokkkkkkkkkkk sevindim canım inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını da duyarsın

bende içli köfte yaptım bugün ilk defaa
çok güzel olduuu. netten baktımmm.... 36 tane yapmışım.. nasıl çoştuysamm birazını kullandık lüppppp
birazınıda buzluga atımmm....:))))
sen nerdesinnnn :)))))))

Ben ogrendigim gun korkudan uc gun kalkip is falan yapmadim. Baybetme korkusu vardi ya gene duserse diye. Ama icim rahat simdi bi kalp atisina duydukmu tutmayin bizi hayellere dalip dalip guleriz esimle gerci gecen de durmak yok diyor boy boy olsunlar yaramazlik yapsinlar aldi eline terligini prova yapti ay ne guldum ama tekne atiyor kuclarina vuruyormus gibi sinra onlara kaf soyluyor falan cok komikti

teşekkürrrrrrrrrrrrrrrrrrr ederimmmm Violeeeeeeeeeee:))))))))))))
aminnnnnnnn inşallah duyarımmm
darısıııı sanaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))))))
sen nasılsın en son konuştugumuzda moral kötüydüüü... iyi misinnnnn?????????????

İcli koftede cok lezzetlidir. Adiyet olsun yarasin bbebisinede sıkıcana tutunsun annecigine. Ben hollanda da yasiyorum uc sene oldu geleli.

saol tatlım iyyim evime kavuştum 2 ay burdayım şu anda stressiz güzel geçiyo günlerim her gün geziyoruz kocişle:82: inşallah bebiş haberlerini de alırız yakında o zaman tadından yenmez oyyyyyyyyyy yirim ben onu

ayyy hoşgeldin ozamannn kocişinin yanına... sorun olmadığına sevindimm....:))))))))
yenmez miiiii hemide çiğnemeden yutu verirsin ::))))))))))))
inşallah canımmm alırsınız güzel haberinizi... koçisin yanındaysan çok iyi olmuş buuuu :)))))))))))

bir hamiş bulmuşken soralım di mi belirtilerin nelerdi? yani belirti var mıydı? göğüs ağrın sızın oldu mu adetten önce?

cnm belirtim gögüslerim agrıyordu ve uçlarının rengi değişmişti adetimede daha 3yada 4 gün vardı

hafif migdem bulanıyordu ama üstüne ugratmadım adet olacagım zamanda bu tarz şeyler oluyordu

ayrıca çok yorgun ve uykusuzdum halim hiç yoktu sürekli gaz çıkarıyordum inanamazsınız

inşlhh en kısa zamanda allah sizede kısmet eder

sen sorma boşver şimdi yazcak belirtileri sonra kendinde arıycan samanlıkta igne arar gibi düşünüp durcan bende var mı yok mu diye belki sende hic belirti vermeden anlıcan oldugnu

cnm benim yaa orkideyi okadar iyi anlıyorum ki bende her girdiğimde sorar kendimde belirti arar dururdum

şimdi cnm benim ya umud ediyodur çok iyi anlıyorum onu ve sizi allahım şu hayır mübarek günlerde

kucagınızı doldursun aminnn

göğüs uçlarının rengi nasıl değişiyo bi de bi yerde duymuştum göğüs uçlarındaki damarlar belirginleşiyomuş duydunuz mu öyle bi şey?:26:

Kizlar musadenizle ben cikiyorum sabah erken kalkicam cok isim var vallahi. Hepinizi opuyorum sali anca gorusuruz insallah guzel haberler aliriz. Allaha amanet olun❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…