ayyyyy ne güzellllllgördün müüü:))))))) ben görmeden inanmıcam galibaaa :))))))))
ayyy çok güzellllll .....
Bizde kalp atisini duyana kadar inanamiyacagiz. Cok tuhaf ya hem heycanli bekleyis hemde korku sanirsizlikla bekliyoruz.
inşallah perim inşallah.
kız sen ne becerikli kadınsın böyle maşallah
tatli perim benimm
viole hoş geldin. nasılsın?
Yurt disinda herseyi bulamiyorsun bulsan bile bayat olabiliyor. Buyuzden hepsini ogrendim buraya gelince koyu yapmam biseyi lezzetlidir ama cok superde degilim. Gorumcelerim sagolsun bayagi yardimci oldular kayinvalidemde oyle. Baya bisey kaptim onlardan.
valla ben çok şaşkınım daha bügün saat :19 itibariyle öğrendim
yani 4 saat felan oldu :)))))halaaa acaba mı diyorum... yanlışlık varmı ki felan.... bu ay pek umudum yoktu...
bende ne hissetiğimi bilmiyom korkuda ?heycanda? :))) yanı bi hissizlik varrr sanırım daha yeni ondan :))))))))))
canım hoşbuldum iyiyim sen nasılsın ben geçmişi okuyana kadar sen yatmışsın tatlı rüyalar orkidem
perimmmmmm tebrik ederim canım ne güzel bir haber son günlerde topiğimiz pek bi enerjik hamilelik haberleri arkası arkasıya patlıyo inşallah biz de güzel haberler alırız yalında..senin adına ççokkkkkkkkkkk sevindim canım inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını da duyarsın
bende içli köfte yaptım bugün ilk defaa
çok güzel olduuu. netten baktımmm.... 36 tane yapmışım.. nasıl çoştuysammbirazını kullandık lüppppp
birazınıda buzluga atımmm....:))))
sen nerdesinnnn :)))))))
teşekkürrrrrrrrrrrrrrrrrrr ederimmmm Violeeeeeeeeeee:))))))))))))
aminnnnnnnn inşallah duyarımmm
darısıııı sanaaaa inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))))))
sen nasılsın en son konuştugumuzda moral kötüydüüü... iyi misinnnnn?????????????
İcli koftede cok lezzetlidir. Adiyet olsun yarasin bbebisinede sıkıcana tutunsun annecigine. Ben hollanda da yasiyorum uc sene oldu geleli.
saol tatlım iyyim evime kavuştum 2 ay burdayım şu anda stressiz güzel geçiyo günlerim her gün geziyoruz kocişle:82: inşallah bebiş haberlerini de alırız yakında o zaman tadından yenmez oyyyyyyyyyy yirim ben onu
hıhıhı yarasın
holladada mı ayyy pek uzakmış yavvvv....
Evet uzaklardayim sen nerdesin?
bir hamiş bulmuşken soralım di mibelirtilerin nelerdi? yani belirti var mıydı? göğüs ağrın sızın oldu mu adetten önce?
oy oyy oyyyyy maşallah maşallah nazar değmesinn hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah:112:
sen sorma boşver şimdi yazcak belirtileri sonra kendinde arıycan samanlıkta igne arar gibi düşünüp durcan bende var mı yok mu diye belki sende hic belirti vermeden anlıcanoldugnu
bende türkiyeee.......nin bii ucuuuu bitlisss :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?