Kizlar musadenizle ben cikiyorum sabah erken kalkicam cok isim var vallahi. Hepinizi opuyorum sali anca gorusuruz insallah guzel haberler aliriz. Allaha amanet olun❤
kızlar hamileyimmmm :))))))))
kızlar merhaba ben geldim biraz ge. geldim ama nasılsın iyimisiniz bir haber varmı
kızlar ovulasyon testi yaptım bu akşam 2. çizgi silik çıktı akıntımda sümüksü ne yapsam bu gece yapsammmı yarın mı yapsam 12. gündeyim çünkü
kızlar merhaba ben geldim biraz ge. geldim ama nasılsın iyimisiniz bir haber varmı
kızlar ovulasyon testi yaptım bu akşam 2. çizgi silik çıktı akıntımda sümüksü ne yapsam bu gece yapsammmı yarın mı yapsam 12. gündeyim çünkü
iyi aksamlar ben geldimm yatmadan bi bakinayim dedim ,,misafirim vardi bugun gec gittiler,,,,
canim bende 5 ay dir ovu testi kullaniyorum cokta memnunum,,,,eger bugun test 2 cizgi silik ciktiysa hemen ise koyul...malum en fazla 2 gun cift gosteriyor hatta bazen sadece 1 gun bile olabiliyor,,basima gelmisti yani,,ve yumurtanin omru 24 saat unutmaa,,
saol şekerm silik milik ben bugun yapayım yarında yapayım ne kaybederim sperm kalitesi düşücek ama nasılsa ilk sperm bile 3 gün kalıcak yaa adama keçiboynuzu çakşır kökü dayadım bu ay hatırlısı topiğimiz çok hamile çıkarmayada başladııııııııııııı
evet canim darisi bizlerin basina ,,,artik,,,,,ya herkez sperm kalitesi felan diyorda benim doktorum cift cizgi ciktigi zaman yapabilirsen 2 gun boyunca bi sabah bi aksam yap diyor,,bence sende takma kaliteye ilaki bi usta yuzen vardir dimi onca milyonun arasinda kikikikiki
heee hayalimmm kikiki ne dedikoducudur oooo kikiki
o napıyooo nasıl bu arada bercesteyide merak ediyom nasıllarrr bide deryaa tüp bebek olacak tııı ....:26:
kızlar hamileyimmmm :))))))))
hayalim bercestem siz nerdesiniz yahu gelinperiiim gelmişşş
bencede şekerim günde 2 kere yapamayız iş mağlumda dediğin gibi bir usta var elbet hem dediğim gibi 3 gün kalıyr ilk gününkilerde kalır belki buarad bir topikte bişey okudum uzun süre yaşayanlar x genli spermlermiş yani kız y genler hızlı ölüyormuş yani orda bile kızlar gayretli kuvvetli
hayalimmmmmmmmmmmmmmmm napıyosun delim benimmmmm.... :54 :özledim kıss seni...: kızma ya... ankaradaydımmm sonra eve misafir geldi... yengem hamileydi yaa bi güzel temizlik yaptım... 2 hafta canım çıktı eve geldim bide misafirrr. ... küsmeee(((
evet canim bende okumustum bi cok sayfada oyleymis,,,baksana kizlar ordada sabirli ve dayaniklikikiiki tabi nekadar dogru bilinmezde ,,yaww:44: sen ne yapacan x ini y sini ,,sen kacirma su gunleri ,,git carpis kiz bekliyoruz hadi,,,,,kikikiki
bende ankaralıyımm :))))))ben ankaralıyım ama vanda ikamet ediyorum :)
canim benim guzel perim.cok mutlu oldum inankiinsallah saglikla kucagina almak nasib olur bebisini.........cok sevindim cokkkkkkkkkkkkk
bende ankaralıyımm :))))))
ayyyyyy nazlmaaa .)))))))))))) çooooooook teşekkürrredrimmmmmmmmmmmmm :)))))))))))))
çok saol yaaaa..... çok tatlısın............. Allah sanada bi tane daha bebiş versin tezzzzzzzzzzzzz zamanda........... aminnnnnnnnnnnnn..........
konusmuyorum senlen gittt uyuz piss dingil pehhh bat gunu bile hesap edip bekledim 2 gun once perimin kirmizilari geldimi acaba diye bile merak ettim taa oraya kadar yani ,,istersen bi ara gecmise bak inanmiyorsan ,,,,bartekte terk etti zaten ,,,pehhh sizin dostlugunuza
perim çok sevindim resmen uğur var ya hergün bir hamile haber eşimede bahsettim darısı başımıza
deli yaa bu gün çok geç kalktık kocam şuan film izlyr bende mağlum sizle çarpışıcam ama zaten bu ay olmazsa rahim filmi çektiricem mağlum tüplere baktırmak lazım son bu ay deneme inşallah olur diyorum ya topik çok uğurlu nerdeyse hergün bir hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?