Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

teşekkür ederimmm chlaaaakkkkk :))))))))))))))
aminn inşallahhhhhhhhhhhh darısı başınızaaaaaaaa
hamiş duvası yapıyom size tez zamanda.... inşallah hamiş olursunuzzzzzzzzzzzzz ........... aminnnnnnnnnnnnnnn

amin canım inşallah temmuz son olur bu ızdraba

amanda amannnn benim kikim benimimerak etmişşş :)))))
Allah sanada birtane daha nasip eder inşallahhhhh....
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ((((((((((((((((((( ağlarım bakkkkkkkkkkk (((((
valla kız giremedimmm... az önce bekledim seni ama koçiş kolunu yaktııı çıkmak zorunda kaldım...
yaaa lüfen küsme.... (((((((((((8

kolunumu yaktiii ayyy gecmis olsunn.....

istersen agla hiiiiiccccc umrumda degil artik pehhh yok yok aglama bebis uzulur sonra dua et kiz varyaaa,,teyzesi kiyamaz o nohuta

hayırlı ugurlu olsun cnm allah eline almayı nasip etsin

seni tanımıyorum fakat bebiişin olcakmış çok sevindim iyi geceler tatlı

hemşeriymişiz bu arada m.o. eşin askermi polismi bitlisteymişsin ya o yüzden sordum

evet canim bende okumustum bi cok sayfada oyleymis,,,baksana kizlar ordada sabirli ve dayanikli kikiiki tabi nekadar dogru bilinmezde ,,yaww:44: sen ne yapacan x ini y sini ,,sen kacirma su gunleri ,,git carpis kiz bekliyoruz hadi,,,,,kikikiki

:) canım sayende güldüm valla allah sana en hayırlısından en kısa sürede bi bebiş versin inşalllahhh:)

kızlar ben ovulasyon testi alıp bu ay onu denicemçift çizgi görünce atlıcam adamın üstüne çok kötü emellerime alet etcem kirletcem onu :):) gerçi test nasıl kullanılır falan hiç bilgim yok ama atla deve değil ya gebelik testi yapa yapa test bağımlısı oldum galiba bide ovulasyon deniyim şansı arttırıomuş diğer topiklerde kullandığı ay hamile olanlar var heves yaptım. bu sefer kendimede daha dikkat etcek bi kadın douma uğrayıp ben adamı kirletip kullancam önden yapmam dikkat etmem gerekenleri kontrolleri falan bi hallet dicem..bidaha bi kimyasal gebelik kaldırmaz bu bünye allahım güç gelmesin isyan değil sen hayırlı zamanda hayırlısını ver hepimize aminnnnnnn

evet bizim sakar dogru durust pozisyon bilmeyen perimde hamis kaldiysa ,,,,ohooooo,,bizde kaliriz yaa artik hic suphem kalmadi kiiiiiiii kikikikk kiki ki ki ki

hadi lennn
pozisyon bilmiyomuşş..........
detttttt .... delüüüü.......
evimde herşeyim sağlam çok şükürr.......

kızlar ben kocişimi kaldırayım yavaş yavaş mağlum ovulasyon testi 2. çizgi silikte olsa çıktı çarpışma zamanıııııııııııııııııııı öptm sizi görüşrüzz

kolunumu yaktiii ayyy gecmis olsunn.....

istersen agla hiiiiiccccc umrumda degil artik pehhh yok yok aglama bebis uzulur sonra dua et kiz varyaaa,,teyzesi kiyamaz o nohuta

he yavvv yaktı safff ...biraz keyifliydi arkadaşlarıyla çıktı.. eve geldi.. biraz... kafa iyiii... kahve yaptım.... ness..cafe koluna döktüüü... sarılı uuyo şimdi.....
çok canı yandı.....
ayyyy kıyamadın demi banaaa :))))) ve nohutuma :))) .1:

Aminnnnnn canim benimm

sayfa 1113 te bi liste paylastim oraya bak istersen ,,,ovu testine hangi gunlerde baslaman gerektigiyle ilgili ,,,adet dongunu biliyorsan bak oray abi
ben kullaniyorum ovu daha ayri bilgi istersen sorarsin sonra

çok teşekür ederimm pis 7li... çok saollllllll :))))))) Allah tüm isteyenlere nasip etsinnn... hoş geldin bu arada sende aramızaa.....
bende memnun oldum... eşim doktor.. o yüzden 6aydır burdayız...

haydi rast geleeeekayserii ihhh ihhkikiki

30 dk hatta 1 saat uzan beline yastik koy ve kalkip hemen yikanma ,,klasik islemler kikiki

hadiii bakalımmm kıvılcım çıkartmayı unutlmayın çarpışırken...
inşallahhhhh olurrrrrr... canımmm bebişşş gelirrrrrrr :)))))))))))))))

baktım canım listene pek zor görünmüo yaff benim 31 gün zaten bu işide bi deniyim . sorumolursa sorarım canım saol.

hatta ilk sorum üstte yazan arkadaş gibi ovulasyon testinde çizgiyi görünce bu saattemi kaldırcas adamı yaff görev gibi buda saat geldi kalk çarpışıos ilk 24 saat önemli sanırsam testle denersek

bu arada perim bebişin hayırlı olsun dememişim ben sana baktımda çok ayıp etmişim bugün moralim bozuktu. allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah canım

hadiii bakalımmm kıvılcım çıkartmayı unutlmayın çarpışırken...
inşallahhhhh olurrrrrr... canımmm bebişşş gelirrrrrrr :)))))))))))))))

kiz ne kivilcimiii nasil cikiyor oo kiz sirri buyduda bizemi soylemedin sen hee kivilcimlami oldu seninki ,,hani nerde nasil oluyo cabuk anlaaaattt

kizlarrrr benim herifin dollerinin sonucu cikacak yarin biraz endiseliyim yaww

ayyy inşalllahhh iyidir.... sonuçlarr...
kız 2 hafta mı sürüyo bu sonuçççç.... geçen kap yetiştiricem sabah diyodun... ne zaman verdin...
bu arada kaynanoş napıyooo gitti miii:....????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…