Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sende o usteki arkadas gibi gece yarisi yapma canim testii ,,zaten saat oglen 12 -1 gibi daha uygun bu testler icin ,,positifi yakaladiin anda 36--saat ila48 saat arasinda yumurtlaman gerceklesicek demektir ,,hergun carpis cift cizgi kayb olna kadar anlicagin

kiz ne kivilcimiii nasil cikiyor oo kiz sirri buyduda bizemi soylemedin sen hee kivilcimlami oldu seninki ,,hani nerde nasil oluyo cabuk anlaaaattt

nasıl mı çıkıyooo... bak şimdiii...
çok hızlı ve sürekli çarpışmalarda .... sürtünme kuvetinden dolayıı yani yanmakta olan bir maddeninden sıçrar
bende çok alevliymişim.... ben yolculuga çıkacaktımya çok hızlı oldu o gece sanırım o zaman oldu

Son düzenleme:
ayyy inşalllahhh iyidir.... sonuçlarr...
kız 2 hafta mı sürüyo bu sonuçççç.... geçen kap yetiştiricem sabah diyodun... ne zaman verdin...
bu arada kaynanoş napıyooo gitti miii:....????????????

kaynonos cadolozu gittii arkasindan bi guzel halayda cektim sonra 3 gun topige girmedim evi disariya tasiyip temizledim kikiki kokusuda gitti cadinin
evet sise evdeydi ama bize randevu cok gec verildi ayin 28 deydi iste sonucta yarin doktoruma gonderilecekmis ,,,

endişelenme canımm sen bugün beni güldürdün sana çok dua ettim herşey güsel olcak:) bu ay bilmem ama içimden sen ağustosta hamiş olcan die geçti..nasip allah gönlüne göre versin canım inşallah

saol canim dua larin icin ehh bende boyle bi deliyim iste ,,cenemi hayata tutamam kikiki

kiz ne agustosuuuu batim 10 temuzzzz,,,daha beklemeye sabrim yok valla ,,hem bu ay kocisin canina okudum ,,kacirdigimiz butun aylarin acisini cikardim

Son düzenleme:

teşekkürrr ederimmmmmm... canımmmm :))))))))))))))) çok saolllllllll Allahım tüm isteyenlere nasippp etsinnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn :))))))))))))9

muhahahahha hahah ayyyyyy kikikikiki deli yaaa sapiiikkk kik ki ki ki

hımm anladım hocam:) yaf kendimi cahill cüheylaaa falan hissettim:) hakkaten burda öğrencek çok şeyim var daha :) çarpışmalar kıvılcımlar...gerçi gecede farketmez benim adama uykusunda bile yanaşıp dürtmeye çalışıo bazen sapıkmı uykusunda neler yapıo rüyasında kimi görüo die oturuom başına bazen uykuluyken aslında daha çok işime yarar yaff ben bunu bi taktik olarak kullnayım beyimiz korkuyo ya henüz hazır değil koca dana :) uykusunda rüyada niyetine kirletir sonra bi yastık bele yatıveririm

cahilikle ne alaka canim yaa ,,bakma bizlerde bilmiyorduk baslarda ,,ee 1 seneyi gecince insan ustalasiyo iste ,,fazlada bilme zaten bildikce kendini dinliyorsun sonra sure uzayiippp gidiyor ,,

ah bu cadalos kaynanalar zaten benimkide geldi kaldı bu hafta neyse bu ara bi iyilik var üstünde ya hayırdır. tetikteyim bu kadar iyiliğin sonuda hayır olmayabilir:)

canım sen benim hislerime pek güvenme yaff boşver inşallah bu ay olsun tabiki iyide çalışmışsın emeğinin karşılığını görürsün inşallahhh:)

yaff aranızda yeni olduğumdan takipte zorlanıom :) bişi sorabilirmiiim kıslar ne kadarlık evlisiniz ne zamandır bebiş çalışmasındasınız aceba özel olmassa tabi

yaff aranızda yeni olduğumdan takipte zorlanıom :) bişi sorabilirmiiim kıslar ne kadarlık evlisiniz ne zamandır bebiş çalışmasındasınız aceba özel olmassa tabi

canim sen topigin gece vardiyasindan olan en cenebazlarina yakalandin ,,oburleri pek bi narin yavastirlar,,ama alisirsin zamanla

ben 8 yildir evliyim yurtdisinda yasiyorum 6bucuk yasinda kaza sonucu olan bir kizim var ve 1 senedir kardes istiyoruz inat etti gelmedi henuz,,,

sabah yine bizi takip etmekte zorlanicaklar perimm haftalardir ruh geziniyodu topikte adeta,, 1 sayfa valla saatler sonra atliyodu kikii

6senenin yanında ezildimmmm :) ben 13 aylık evliyim henüz ama kendimi bildim bileli çocuk istiom ne anaç bi insanım yaff tabi bi kerecik deneme yaptık henüz oda kocişin pek isteği olmadan olmadı zaten kimyasal gebelik oldu bu ay .. hepimiz için hayırlısı inşallah ne kadarlık hamişsin canım sen nasıl çok güsel bi duygu dimiii allah isteyen herkese hayalimsinle banada nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…