- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
baktım canım listene pek zor görünmüo yaff benim 31 gün zaten bu işide bi deniyim . sorumolursa sorarım canım saol.
hatta ilk sorum üstte yazan arkadaş gibi ovulasyon testinde çizgiyi görünce bu saattemi kaldırcas adamı yaffgörev gibi buda saat geldi kalk çarpışıos ilk 24 saat önemli sanırsam testle denersek
bu arada perim bebişin hayırlı olsun dememişim ben sana baktımda çok ayıp etmişim bugün moralim bozuktu. allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah canım
kiz ne kivilcimiiinasil cikiyor oo kiz sirri buyduda bizemi soylemedin sen hee kivilcimlami oldu seninki ,,hani nerde nasil oluyo cabuk anlaaaattt
ayyy inşalllahhh iyidir.... sonuçlarr...
kız 2 hafta mı sürüyo bu sonuçççç.... geçen kap yetiştiricem sabah diyodun... ne zaman verdin...
bu arada kaynanoş napıyooo gitti miii:....????????????
endişelenme canımm sen bugün beni güldürdün sana çok dua ettim herşey güsel olcak:) bu ay bilmem ama içimden sen ağustosta hamiş olcan die geçti..nasip allah gönlüne göre versin canım inşallah
baktım canım listene pek zor görünmüo yaff benim 31 gün zaten bu işide bi deniyim . sorumolursa sorarım canım saol.
hatta ilk sorum üstte yazan arkadaş gibi ovulasyon testinde çizgiyi görünce bu saattemi kaldırcas adamı yaffgörev gibi buda saat geldi kalk çarpışıos ilk 24 saat önemli sanırsam testle denersek
bu arada perim bebişin hayırlı olsun dememişim ben sana baktımda çok ayıp etmişim bugün moralim bozuktu. allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı sağlıklı bi evlat olsun inşallah canım
nasıl mı çıkıyooo... bak şimdiii...
çok hızlı ve sürekli çarpışmalarda .... sürtünme kuvetinden dolayıı yani yanmakta olan bir maddeninden sıçrar
bende çok alevliymişim.... ben yolculuga çıkacaktımya çok hızlı oldu o gece sanırım o zaman oldu
sende o usteki arkadas gibi gece yarisi yapma canim testii ,,zaten saat oglen 12 -1 gibi daha uygun bu testler icin ,,positifi yakaladiin anda 36--saat ila48 saat arasinda yumurtlaman gerceklesicek demektir ,,hergun carpis cift cizgi kayb olna kadar anlicagin
kaynonos cadolozu gittii arkasindan bi guzel halayda cektimsonra 3 gun topige girmedim evi disariya tasiyip temizledim kikiki kokusuda gitti cadinin
evet sise evdeydi ama bize randevu cok gec verildi ayin 28 deydi iste sonucta yarin doktoruma gonderilecekmis ,,,
ayyy alemsin haaa.... kadın gider gitmezzzz hehehe allah kavuştursun canımmm
hadi inşallahh herşey yolundadırr... 8 gün kaldızaten inşallahhh hamişsindirr........:)))))) yarında merak etme içini ferah tut
hımm anladım hocam:) yaf kendimi cahill cüheylaaa falan hissettim:) hakkaten burda öğrencek çok şeyim var daha :) çarpışmalar kıvılcımlar...gerçi gecede farketmez benim adama uykusunda bile yanaşıp dürtmeye çalışıo bazen sapıkmı uykusunda neler yapıo rüyasında kimi görüo die oturuom başına bazenuykuluyken aslında daha çok işime yarar yaff ben bunu bi taktik olarak kullnayım beyimiz korkuyo ya henüz hazır değil koca dana :) uykusunda rüyada niyetine kirletir sonra bi yastık bele yatıveririm
muhahahahha hahah ayyyyyy kikikikikideli yaaa sapiiikkk kik ki ki ki
kaynonos cadolozu gittii arkasindan bi guzel halayda cektimsonra 3 gun topige girmedim evi disariya tasiyip temizledim kikiki kokusuda gitti cadinin
evet sise evdeydi ama bize randevu cok gec verildi ayin 28 deydi iste sonucta yarin doktoruma gonderilecekmis ,,,
saol canim dua larin icinehh bende boyle bi deliyim iste ,,cenemi hayata tutamam kikiki
kiz ne agustosuuuubatim 10 temuzzzz,,,daha beklemeye sabrim yok valla ,,hem bu ay kocisin canina okudum ,,kacirdigimiz butun aylarin acisini cikardim
ayyy alemsin haaa.... kadın gider gitmezzzz hehehe allah kavuştursun canımmm
hadi inşallahh herşey yolundadırr... 8 gün kaldızaten inşallahhh hamişsindirr........:)))))) yarında merak etme içini ferah tut
insallah canim yaaa :26:ama sen kivilcim dedin :26:ben onu eklemeyi unuttum ,,ya tutmazsaa
insallah canim yaaa :26:ama sen kivilcim dedin :26:ben onu eklemeyi unuttum ,,ya tutmazsaa
senin olduğun yerde kıvılcımı çıkmıcak pehhhh
sen farketmemişindir...... :124:
senin olduğun yerde kıvılcımı çıkmıcak pehhhh
sen farketmemişindir...... :124:
kocisin kivilcimini cikardimda bu ay ama oburu ciktimi pek bilmiyorum neysee
kiz perim senin oglun olucak oyle hissediyorummmmm
yaff aranızda yeni olduğumdan takipte zorlanıom :) bişi sorabilirmiiim kıslar ne kadarlık evlisiniz ne zamandır bebiş çalışmasındasınız aceba özel olmassa tabi
yaff aranızda yeni olduğumdan takipte zorlanıom :) bişi sorabilirmiiim kıslar ne kadarlık evlisiniz ne zamandır bebiş çalışmasındasınız aceba özel olmassa tabi
kocisin kivilcimini cikardimda bu ay ama oburu ciktimi pek bilmiyorum neysee
kiz perim senin oglun olucak oyle hissediyorummmmm
ahhh delii iste kızz içinemi doğduuu... ben kız istiyom yaaa Allahım ne olur gücü
ne gitmeeee yarabimmm sadece gönlümden geçtiiii......... neyse
oda olurrrr oğluşta olurrr... vercen mi kızınııı :))))))))))))))
sabah yine bizi takip etmekte zorlanicaklar perimmhaftalardir ruh geziniyodu topikte adeta,, 1 sayfa valla saatler sonra atliyodu kikii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?