Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben mi bugün hamiş oldumu ögrendimmm heheh 3 haftalık mışşş bakalım yenii...

neden ezildinn anlamadım 13 sene istemediğin için mi... o kısım karıştı :26:

ben sana hocam demekle doru demişim o zaman :) allah kızını sana bağışlasın yanınada bi oğluş versin inşallah :) benim adama 3 çocuk diomda ben birden korkuom daha dio

bende yurtdışına gelin gitmiş gibi hissediom kendimi valla izmirden istanbula geldim dünyam karardı:) çalışırken iyiydide evdeyim şimdi hepten bebişle bozdum kafayı .. gerçi başımda kimlikte 30 ama asıl yaşı 15 falan olan genç irisi bi çocuk var ama :) bi tanede ben doğurayım yaf adama bakana kendi çocuğuma bakayım :)

yurtdışında nerdesin canım

ben mi bugün hamiş oldumu ögrendimmm heheh 3 haftalık mışşş bakalım yenii...

neden ezildinn anlamadım 13 sene istemediğin için mi... o kısım karıştı :26:

ayy 3 haftalık hakkat nohut:) allah sağlık versin..

yok canım esprisine 6 sene deyince ben daha 1 senelik evliyim ya ondan. çokmu erken davranıyorum diyerekten

gerçi ben bugün benim adamı öldürmesdiysem rahat bi 13 sene daha gideris yani

ben teeee danimarkaa kikik

kiz istanbul cok guzel bi sehir gecen sene agustosta tatile gitmistim cok begendim orayi benn

kim 30 yasinda kim 15 anlamadim :26:kusura bakma yaa

ok şimdi anladımm... bazet hassas oluyo insanlar .. pek net konuşamıyozzz.. ok anlaşılmıştırrrr....
ya erkren olup olmadığı kişiye göre değişiyoo..bence hazır hisetmekle... biz biraz istemedikk...
istiyosannn ooooo hemen yap vallaaaa:))))))))))

ben teeee danimarkaa kikik

kiz istanbul cok guzel bi sehir gecen sene agustosta tatile gitmistim cok begendim orayi benn

kim 30 yasinda kim 15 anlamadim :26:kusura bakma yaa

çok uzaklardaymışın yaff..

istanbul güzel bende seviyorum ama ben izmirliyim bütün yakınlarım orda annem babam buraya geldi benim yüzümden arada gdip geliolar izmire. o yüzden izmirde olsam daha mutlu olurdum ist a tatile gelsem yeter:)

eşim 30 yaşında . kimlikte 30 asıl yaşı 15 derken zekası beyni kıt demek istedim. bugün kızgınımda ona :)

ben biraz karışık yazıyorum sanırsam anlaşılmıyorum o yüzden. :) kusura bakmıyorum canımm kafam gibi yazılarda karışık olmuş gerçekten ..

doru diosun canım. ben hazır hissediyorumda eşim pek hissedemeyip korktuğundan ertelemeye çalışıyo . ona kalırsa 2 buçuk sene falan anca hazır olurmuş. ooooo ben yaşlanır çürür giderim o zamana :) cebren ve hileylen faydalanıyorum adamdan yani

ne guzel iste ailende yaninda ,,bosver geride kalan kaldi bende cok sehir ve devlet hatta degistirdim ,,alisirsin zamanla...

heee simcik anladimm zeka yasi 15 yanii e erkeklerin cogunun zeka yasi 15 gulum ,,takma bosver ,,evet okudum gecmiste canin sikkinmis ,,,salla gitsinnnn

moralini yuksek tut canimm,,,sana lazim olan calisma gunlerinde tepesine bi sekilde cikk,,lazim olmayan gunlerdede ayaginla tep gitsinn kikikii

faydalan faydalan suyunu çıkar herifin... mustahak onlaraa.. etinden sütünden
önemli olan senin hazır olman zaten..... :)))))))))))))

kizlarrrr vallaha benim gozler kapaniyo artik cok gec oldu ,,sabahta nasil kalkicam bilmiyorum doktor randevum var ,,,oglene verse olmazdi sanki ,,sabah sabah pehh

cikmicakmisiniz :26:

aynen öyle yapmayı düşünüyorum bende çalışma gününde gülüm balım:) çocukları çok sever aslında kucağına alsa dünyayı unutcakta arnavut inadı var adamda...

alışmasına alıştım canım aslında seviyorum burayı ama geçmişte olanlar burada yazanla sınırlı kalmıyo korkuyorum açıkçası burda onun ailesiyle kalmaktan cadı kaynana kaynata kayınço anam bende hepsi fena hadlerini bildirdim ama yinede burdan gitsem evliliğim için daha hayırlı olcak sanki. hayırlısı zaman ne göstercek bakalım. ben bebişime kavuşayımda topu sülalesi gelsin vız gelirr:)

sizide tuttum kusura bakmayın kıslar..sabahın köründede annem gelcek bende yatsam iyi olur

size iyi uykular tanıştığıma çok sevindim

bosver canimm her ailede sorunlar oluyoo ,,,insallah bebisin tez zamanda tutunur annecigine ve geriye kalanlar icinde sana viizzzzzzzz gelirrr hepsi tez zamanda ,,,ay pisss kaynanalar pehhh:120::120::120::120: kaka :120: kikiki

valla sen benden çok yaşıyocaksınnn... çıkalım kikimmmm :))))))

ohhhh ben daha cok yasicam kikiki ,,alllah hepinize uzun saglikli omurler versinn kucaklarinizi bebislerle doldursun insallah ,,

HAYDIN IYIGECELER PERIMIM --YDBUGEM--bide nohutum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…