Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

Günaydın kizlaaarr

Sabah kan tahliline gitmedim . Birazdan yolculuga çıkacağız. Esimdem farklı marka bir gebelik testi istedim. Veeee hemen ikinci çizgi cikti. Ve koyü bir sekilde cikti. Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmm.Rabb'inden hayirlisi. Birazdan yolculuga çıkacağız. Hepinizi öpüyorum.

hayırlı olsun bacım, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar hamileyimmmm :))))))))

yaaaaa iişşttteee buuuuuuu
çooookkk seviinndiiimmm caannıımmm beenniiimmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn......
bir de seni çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk öööözzllleeediiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
darısı basımıza inşallahh

heee hayalimmm kikiki ne dedikoducudur oooo kikiki
o napıyooo nasıl bu arada bercesteyide merak ediyom nasıllarrr bide deryaa tüp bebek olacak tııı ....:26:

tatlım ben dün yumoşları toplattım 14 yumoş toplandı haber bekliyorum bakalım kaçı tutacak..dün sancıdan hiçbir sey yapamadım nete de giremedim.diyarbakırda yapılıyor yumurta toplama ve transferim.transferde aklım yol sorun olmaz inşallah...:18::18::18::18::18::18:
çarsamba ya da persembe transferim olacak inşallah..

:119: :119: :119: :119: canımm gözün aydınnnn yolda dikkat et kendine youlma cokkk rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip eder inşallahhhhhhh :119: :119: :119: :119: haydiiii kızlar kutlamayyyyyaaaaaaaaaaaaaa buyrunnnnnnnnnnn bi horon cekkek haydinn eller havayaaaaaa

hayalim bu kaza sonucu olan çocukları çok merak ediyorum ben biz uğraşıyoz tık yok kazayla nasıl hamile kalınıyo hep öle hamile kalmak istemişimdir

sabah yine bizi takip etmekte zorlanicaklar perimm haftalardir ruh geziniyodu topikte adeta,, 1 sayfa valla saatler sonra atliyodu kikii

sallayalımmmmm topiği ozamannn hehehehe kikikiki

siziiiiii var yaaaaaaa döfücem okuyana kadar canım çıktı:111: çok gevezelik yapmışsınız

ohhh ohhh yandannnnnn :118::119::124: çok sevindim canım benim tebrik ederimmm seniiiiii darısı başımıza inşallah

ayyyyy masallah masallahhhh topik costuuuuuuuu tebrikkkkk ederriiimmmmmm lil li li li li

darisi bizlerin basina insallah ,,,allah saglikli kucagina almayida nasip etsin ,,,ayyy ne guzeeell 2 gundur topige girer girmez guzel haberler aliyorum

hayırlı olsunnnnnn

Son düzenleme:
haydi rast geleeeekayserii ihhh ihhkikiki

30 dk hatta 1 saat uzan beline yastik koy ve kalkip hemen yikanma ,,klasik islemler kikiki

yaptim kuzum yattmda ama bu aksam yine cunku dun silik cizgydi bugun daha yapmadm eve 4dince artik bu gunleri bos gecemem nasilda yogun ve yorgunum ah bu bebis arzusu ne hallere sokuyr bizi

cemremm iremneva ,nese77 herkez iyidir umarimm,,

ben aslinda cok kizgindimmm ,,esimin sperm sonuclari cikmis ,,,ariyorum sekreter hanim ayin 12 sinde randevuna gelince soyler doktorun dedi ,,,okadar beklemem diye tartistik biraz sonra ,,doktor meskul dedi mesaj birakacam 2 gun sonra seni arar dedi ,,deli oldumm

ama topige girip kahaorima nin gebis haberini alinca sinirim dagildi gitti ohhh

Son düzenleme:
hayalim keşke benim de öyle olsaydı görünmez kaza olsaydı ehehe bi baksaydım hamişmişim ne güsel olurdu şimdi böyle bekle dur :97:

yaptim kuzum yattmda ama bu aksam yine cunku dun silik cizgydi bugun daha yapmadm eve 4dince artik bu gunleri bos gecemem nasilda yogun ve yorgunum ah bu bebis arzusu ne hallere sokuyr bizi

mecburuz hayatim calismayana yok iste bebis mebis,,,,sen testi bugunde tekrarla cift koyu cizgiyi yakalamaya calis ve bugunlerde hergun carpis olurmu

hayalim keşke benim de öyle olsaydı görünmez kaza olsaydı ehehe bi baksaydım hamişmişim ne güsel olurdu şimdi böyle bekle dur :97:

al bendende okadar ,,keske buseferde planli olmasaydi diyorumm,,, 8 gunum kaldi batta ...hele bugunde oldugu gibi adet olucakmisim gibi karnim agridimi ,,yok yine olmadi diorum icimden hep

mecburuz hayatim calismayana yok iste bebis mebis,,,,sen testi bugunde tekrarla cift koyu cizgiyi yakalamaya calis ve bugunlerde hergun carpis olurmu

kasiklarmda agriyr catliyrm herhalde ama cok sevindm bu ay zamaninda yumurtlyrm strestn geciktryrdm bu ay yumurtama baktrmayada gitmcm druma tepkilym cska dr buldum buarada yumurulama icin agnubaston kullanyrm

al bendende okadar ,,keske buseferde planli olmasaydi diyorumm,,, 8 gunum kaldi batta ...hele bugunde oldugu gibi adet olucakmisim gibi karnim agridimi ,,yok yine olmadi diorum icimden hep

öyle umutsuzlanmak yok siz gene benden şanslısınız bu ay olmasa bi dahki ay çalışırsınız ama ben bu 2 ay içinde tutturmalıyım eğer olmazsa 3 ay ara vericez aama gene de takmıyorum kafaya hayırlısı olsun hakkımızda canım benim:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…