doğru ya bide nohut vardı dimiiii:) hayalimsin perim ve özellikle nohutcuğa iyi uykularrr
Günaydın kizlaaarr
Sabah kan tahliline gitmedim . Birazdan yolculuga çıkacağız. Esimdem farklı marka bir gebelik testi istedim. Veeee hemen ikinci çizgi cikti. Ve koyü bir sekilde cikti. Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmm.Rabb'inden hayirlisi. Birazdan yolculuga çıkacağız. Hepinizi öpüyorum.
kızlar hamileyimmmm :))))))))
heee hayalimmm kikiki ne dedikoducudur oooo kikiki
o napıyooo nasıl bu arada bercesteyide merak ediyom nasıllarrr bide deryaa tüp bebek olacak tııı ....:26:
:119: :119: :119: :119: canımm gözün aydınnnn yolda dikkat et kendine youlma cokkk rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip eder inşallahhhhhhh :119: :119: :119: :119: haydiiii kızlar kutlamayyyyyaaaaaaaaaaaaaa buyrunnnnnnnnnnn bi horon cekkek haydinn eller havayaaaaaaGünaydın kizlaaarr
Sabah kan tahliline gitmedim . Birazdan yolculuga çıkacağız. Esimdem farklı marka bir gebelik testi istedim. Veeee hemen ikinci çizgi cikti. Ve koyü bir sekilde cikti. Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmm.Rabb'inden hayirlisi. Birazdan yolculuga çıkacağız. Hepinizi öpüyorum.
canim sen topigin gece vardiyasindan olan en cenebazlarina yakalandin ,,oburleri pek bi narin yavastirlar,,ama alisirsin zamanla
ben 8 yildir evliyim yurtdisinda yasiyorum 6bucuk yasinda kaza sonucu olan bir kizim varve 1 senedir kardes istiyoruz inat etti gelmedi henuz,,,
sabah yine bizi takip etmekte zorlanicaklar perimmhaftalardir ruh geziniyodu topikte adeta,, 1 sayfa valla saatler sonra atliyodu kikii
sallayalımmmmm topiği ozamannn hehehehe kikikiki
Günaydın kizlaaarr
Günaydın kizlaaarr
Günaydın kizlaaarr
hayalim bu kaza sonucu olan çocukları çok merak ediyorum ben biz uğraşıyoz tık yokkazayla nasıl hamile kalınıyo hep öle hamile kalmak istemişimdir
siziiiiii var yaaaaaaa döfücem okuyana kadar canım çıktı:111: çok gevezelik yapmışsınız
hayatim tarif su aslinda kaza derken esim bilerek yapip banada kaza diye yutturdu 2 sene boyunca,,,kocan bilicek sen bilmicen ,,boylece sadece o gun kizip geciyorsun ve fazla kafaya takip kendini dinlemiyorsun hatta o gunun yasandigini bile unutuyorsun ,,,bi bakmissin hop gelivermis bebis
esime diyorum keske buseferkide planli olmasaydida sen beni yine oyuna getirseydinbukadar beklemezdik en azindan
haydi rast geleeeekayserii ihhh ihh kikiki
30 dk hatta 1 saat uzan beline yastik koy ve kalkip hemen yikanma ,,klasik islemlerkikiki
nasil gecti aksamki maratonnkikiki
ovu testini bugun tekrarladinmi hala cift koyumu ??
yaptim kuzum yattmda ama bu aksam yine cunku dun silik cizgydi bugun daha yapmadm eve 4dince artik bu gunleri bos gecemem nasilda yogun ve yorgunum ah bu bebis arzusu ne hallere sokuyr bizi
hayalim keşke benim de öyle olsaydı görünmez kaza olsaydı ehehe bi baksaydım hamişmişim ne güsel olurdu şimdi böyle bekle dur :97:
mecburuz hayatim calismayana yok iste bebis mebis,,,,sen testi bugunde tekrarla cift koyu cizgiyi yakalamaya calis ve bugunlerde hergun carpis olurmu
al bendende okadar ,,keske buseferde planli olmasaydi diyorumm,,,8 gunum kaldi batta ...hele bugunde oldugu gibi adet olucakmisim gibi karnim agridimi ,,yok yine olmadi diorum icimden hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?