Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

kasiklarmda agriyr catliyrm herhalde ama cok sevindm bu ay zamaninda yumurtlyrm strestn geciktryrdm bu ay yumurtama baktrmayada gitmcm druma tepkilym cska dr buldum buarada yumurulama icin agnubaston kullanyrm

benimde o donem kasiklarim cook agrir ,,,bende klomenin baska bi cesidini kullaniyorum ,,,yumurtlama bozuklugum yok ama daha rahat yumurtliyabiliyim diye verildi,,

haydi sana rast gele

ohhhhhkutlamayı kaçırmadım gözün aydınnn, bu gün umudumuzu sen kıpraştırdın

benimde o donem kasiklarim cook agrir ,,,bende klomenin baska bi cesidini kullaniyorum ,,,yumurtlama bozuklugum yok ama daha rahat yumurtliyabiliyim diye verildi,,

haydi sana rast gele

bu ay sureklg, hamile haberi aliyoruz cok mutluyum onlar bizim ugurumuz umudumuz tebrikler kizlar

heee

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

cemremmm21,
hayalimsin1,
chlaak,
iremneva,
viole

aham da bu sefer yakaladım sizi güzel haberler gelmiş süper içime doğuyo bigün hatta çok yakın zamanlarda şu toppik hamile hatunlar topiği olcak
inşallaaaaahhh.....

kiz ne istiyoonnn halini hatrini bile sorduk cevap vermedinnn suc bizimmi simdi pehhhh kikiki

ayyyy hemen de utandırıyon. vallaaa okudum bişi görmeyince bende daldım ortalığa böyle. ben temmuzu bekleyenlerden oldum haziranda havamı aldım. şimdi bide enfeksiyonla mücadele başladı ilaçlarım bitmek üzere ama tık yok hala işkencedeyim. sizler nasılsınız bakiim...

merhaba kızlar, size birşey danışacağım
2-3 güne diş ameliyatı olacağım 1 haftadır istifra ediyorum dün akşam acile gittim
ve idrarda gebelik testine baktılar negatif çıktı
bu kesin sonuçmudur çünkü antibiyotiğe başlamam gerek

tatlım adettin yakın mı? bi de hamilelik varsa bile erken dönemde idrar testi yanıltıcı oluyor. ameliyat acilse kanda da baktır derim. geçmiş olsun

kes.hnlikle ben buna inaniyrm hamisler bizdn uzaklasmayn ayni grupla azmetti sabreuik oldu topigi acicz

kikikii adami boyle utandirtirlar istee ,,Hayatim bende haziranda havami aldim batimi bekliyorum 8 gun var dahaaa olme esegim yaz gelsin puffff

canim senin adetlerin gunu gectimi ?? ve nekadar gun gecti ??

KAHORIHAMA
canim tebrik ederim ALLAH sag salim gondersin 2 bebisini insallah

aaaaa meşhur perim gelmiş... ben burda yeniyken bi peri efsanesi dönüyodu burda şimdi hatırladımmm ayyyyyyyyyy sen de hamiştin dimi ayyyy kuzuuuu hattaaaa nohuuuuuuttt tebriklerrr

kes.hnlikle ben buna inaniyrm hamisler bizdn uzaklasmayn ayni grupla azmetti sabreuik oldu topigi acicz

ayyy chlaak kiz seni anlamakta zorlaniyorum haa nasil beceriyorsun boyle yazmayi kiz ,,nece konusuyorsun sen kikiki cok tatlisin yafff
hamileler bizden uzaklasmiyacak hep beraber ne topigi acacaaazz orasini anlamadim iste

Son düzenleme:

ayyyyyyy ne güzellllll tebrik ederimmm.... ALLAH kucagına almayı nasip etsinn

teşekürlerrrrrrrrrrrr deryoşummmmm :)))))))))))))))))))
darısı sana inşallah tezzzzzzzzzzzzzzzzzz zamanda yarabbimmmmm aminnnnnn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

çarşanba ve perşembe mi ayyyyyyyy :112: hadi bakalımmmm ay çok heycanlandım deryoşum.....
inşallahhhh çok kısa zamanda müjdeli haberi alırsınnnn kuzum benimmmm.... Alahım yardım etsinnnn.....
nazar:

aaaaa meşhur perim gelmiş... ben burda yeniyken bi peri efsanesi dönüyodu burda şimdi hatırladımmm ayyyyyyyyyy sen de hamiştin dimi ayyyy kuzuuuu hattaaaa nohuuuuuuttt tebriklerrr

bakma sen cemremm o meshur degildide iste benim sayemde kikikiki ayyyyyy nohuuuttt a meshur olduuu kikiki teyzesi yesin o nohutuu oy oy

allloooooooooo adapazarı bir iki bir iki sesim geliyur mu... iyisiniz inşallahhhh ... yaaa ben iyi değilimmm aslında akıntım vardı. doktora gittim hem iltahap hem mantar offf yaaaa nasıl olur. o kadar dikkat et sonrada ama bu sefer eşimede kullandırıyomömrümde şikayetim olmadı ama evlendikten sonra bi ayağım doktorda kızlar kurtulmanın başka yolu yok mu? antibiyotiklerim bitti ama ayıptır demesi hallaaa kıpkırmızı

kizim cepten dokunmatk yaziyorum garip te yavaslik var z6r yaziliyor gormeden topigin adina gelince Azmettik sabrettik gayret ettik HALLETTIK

selam cemremmm peri mi dediler cadımı kıs doğruyu söleee
hayalimdeki haydar kiki kesin cadı demiştir...

teşekkür ederimmmmmmmm...... evettt dün ögrendim hemide :)))))))))))
darısı başına canımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…