- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
kasiklarmda agriyr catliyrm herhalde ama cok sevindm bu ay zamaninda yumurtlyrm strestn geciktryrdm bu ay yumurtama baktrmayada gitmcm druma tepkilym cska dr buldum buarada yumurulama icin agnubaston kullanyrm
Günaydın kizlaaarr
Sabah kan tahliline gitmedim . Birazdan yolculuga çıkacağız. Esimdem farklı marka bir gebelik testi istedim. Veeee hemen ikinci çizgi cikti. Ve koyü bir sekilde cikti. Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmm.Rabb'inden hayirlisi. Birazdan yolculuga çıkacağız. Hepinizi öpüyorum.
benimde o donem kasiklarim cook agrir ,,,bende klomenin baska bi cesidini kullaniyorum ,,,yumurtlama bozuklugum yok ama daha rahat yumurtliyabiliyim diye verildi,,
haydi sana rast gele
yaaa dayaklıksınızben girerim kimse yok bi açarım ortalık coşmuş. sonra oku oku oku uykum geldi beee
kiz ne istiyoonnn halini hatrini bile sorduk cevap vermedinnn suc bizimmi simdi pehhhhkikiki
merhaba kızlar, size birşey danışacağım
2-3 güne diş ameliyatı olacağım 1 haftadır istifra ediyorum dün akşam acile gittim
ve idrarda gebelik testine baktılar negatif çıktı
bu kesin sonuçmudur çünkü antibiyotiğe başlamam gerek
kes.hnlikle ben buna inaniyrm hamisler bizdn uzaklasmayn ayni grupla azmetti sabreuik oldu topigi aciczheee
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
cemremmm21,
hayalimsin1,
chlaak,
iremneva,
viole
aham da bu sefer yakaladım sizigüzel haberler gelmiş süper içime doğuyo bigün hatta çok yakın zamanlarda şu toppik hamile hatunlar topiği olcak
inşallaaaaahhh.....
ayyyyhemen de utandırıyon. vallaaa okudum bişi görmeyince bende daldım ortalığa böyle. ben temmuzu bekleyenlerden oldum haziranda havamı aldım. şimdi bide enfeksiyonla mücadele başladı ilaçlarım bitmek üzere ama tık yok hala işkencedeyim. sizler nasılsınız bakiim...
merhaba kızlar, size birşey danışacağım
2-3 güne diş ameliyatı olacağım 1 haftadır istifra ediyorum dün akşam acile gittim
ve idrarda gebelik testine baktılar negatif çıktı
bu kesin sonuçmudur çünkü antibiyotiğe başlamam gerek
kes.hnlikle ben buna inaniyrm hamisler bizdn uzaklasmayn ayni grupla azmetti sabreuik oldu topigi acicz
Günaydın kizlaaarr
Sabah kan tahliline gitmedim . Birazdan yolculuga çıkacağız. Esimdem farklı marka bir gebelik testi istedim. Veeee hemen ikinci çizgi cikti. Ve koyü bir sekilde cikti. Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmm.Rabb'inden hayirlisi. Birazdan yolculuga çıkacağız. Hepinizi öpüyorum.
yaaaaa iişşttteee buuuuuuu
çooookkk seviinndiiimmm caannıımmm beenniiimmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinn......
bir de seni çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk öööözzllleeediiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
darısı basımıza inşallahh
tatlım ben dün yumoşları toplattım 14 yumoş toplandı haber bekliyorum bakalım kaçı tutacak..dün sancıdan hiçbir sey yapamadım nete de giremedim.diyarbakırda yapılıyor yumurta toplama ve transferim.transferde aklım yol sorun olmaz inşallah...:18::18::18::18::18::18:
çarsamba ya da persembe transferim olacak inşallah..
aaaaameşhur perim gelmiş... ben burda yeniyken bi peri efsanesi dönüyodu burda şimdi hatırladımmm ayyyyyyyyyy sen de hamiştin dimi ayyyy kuzuuuu hattaaaa nohuuuuuuttt tebriklerrr
aaaaameşhur perim gelmiş... ben burda yeniyken bi peri efsanesi dönüyodu burda şimdi hatırladımmm ayyyyyyyyyy sen de hamiştin dimi ayyyy kuzuuuu hattaaaa nohuuuuuuttt tebriklerrr
KAHORIHAMA
canim tebrik ederim ALLAH sag salim gondersin 2 bebisini insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?