Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ayyy chlaak kiz seni anlamakta zorlaniyorum haa nasil beceriyorsun boyle yazmayi kiz ,,nece konusuyorsun sen kikiki cok tatlisin yafff
hamileler bizden uzaklasmiyacak hep beraber ne topigi acacaaazz orasini anlamadim iste

bacım içimize doğuyo hepimiz hamiş kalacaz dedik, chlaak da o zaman hamiş topiği açarız dedi iyi olmaz mı

danke schon kizlar iyiyimarada size bakiyom arada cadiyaben daha calismalara baslamadim.ayin 7 sabah erkenden insallahsimdilik incir yiyorum.bartek nerde acaba.her incir yediyim zaman onu hatirliyorum.

sen benim sayemde asıl
yeme kıs nohutumu gaz yaparrr
napıyn bu arada merek ettim sonuçlarııı... vermemişler deyüsler...

evet vermedi deyuuslerrr sinir oldummm

canm ben 27 mayısta oldum ama 24 haziranda 1 gün adet gördüm
olsa çıkardı diye düşünüyorum

canim sadece 1 gun adetmi olunuyomus yaa tuaff ,,sen yinede bi kandada baktirtsaydin canim yaa,,,bilemedim simdi ne desem amileyat icin :26:

Son düzenleme:

canım o bende de vardı 3 sene önce sonra doktor bi fitil verdi gynofit ondan kullandım geçti bi daha olmadı canım bu ilacı devlet ödemiyo ama sen alıyosun eczaneden doktora yazdırmadan da alınıyodu o zamanlar bana çok iyi gelmişti hatta 1 paket kullanmıştım sonra arada yanmalarım olmuştu hemen 1 tane yapıyodum geçiyodu sonra tamamen geçti Allah'a şükür bi de stres de çok etkiliyo mantarı düşünmemeye çalış pamuklu çamaşır giy nemli kalmamasına dikkat et bunlarla geçer canım geçmiş olsun:94:

sağol canım çookkk dua et bize tamam mı kııı benım hafıza biraz sakat valla bi yerde cadıııyı da okudum ama

insallah hemen hamis kalirda gelib bize onun haberini verirsen nasilsin canim..calisiyormusun

iyyim şekerimm hadi cal bi şarkı dinleyekk...topikte hamilelik belirtisi olarak gaz da oluyr diye okumuştm o günden sonra bende gaz cıkarmaya başladım he kız calışyorum evde dantel yapyorummm :119: :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…