bakma sen cemremm o meshur degildide iste benim sayemde kikikikiayyyyyy nohuuuttt a meshur olduuu kikiki teyzesi yesin o nohutuu oy oy
ayyy chlaak kiz seni anlamakta zorlaniyorum haanasil beceriyorsun boyle yazmayi kiz ,,nece konusuyorsun sen kikiki cok tatlisin yafff
hamileler bizden uzaklasmiyacak hep beraber ne topigi acacaaazz orasini anlamadim iste
kizim cepten dokunmatk yaziyorum garip te yavaslik var z6r yaziliyor gormeden topigin adina gelince Azmettik sabrettik gayret ettik HALLETTIK
nazlimam calismalar ne asamada yavrum ?? nasilsin ??? wie gehts ler gut mu anam ??
canm ben 27 mayısta oldum ama 24 haziranda 1 gün adet gördüm
olsa çıkardı diye düşünüyorum
danke schon kizlar iyiyimarada size bakiyom arada cadiya ben daha calismalara baslamadim.ayin 7 sabah erkenden insallah simdilik incir yiyorum. bartek nerde acaba.her incir yediyim zaman onu hatirliyorum.
sen benim sayemde asıl
yeme kıs nohutumu gaz yaparrr
napıyn bu arada merek ettim sonuçlarııı... vermemişler deyüsler...
canm ben 27 mayısta oldum ama 24 haziranda 1 gün adet gördüm
olsa çıkardı diye düşünüyorum
allloooooooooo adapazarı bir iki bir iki sesim geliyur mu... iyisiniz inşallahhhh ... yaaa ben iyi değilimmm aslındaakıntım vardı. doktora gittim hem iltahap hem mantar offf yaaaa nasıl olur. o kadar dikkat et sonrada ama bu sefer eşimede kullandırıyom ömrümde şikayetim olmadı ama evlendikten sonra bi ayağım doktorda kızlar kurtulmanın başka yolu yok mu? antibiyotiklerim bitti ama ayıptır demesi hallaaa kıpkırmızı
selam cemremmm peri mi dediler cadımı kıs doğruyu söleee
hayalimdeki haydar kiki kesin cadı demiştir...
teşekkür ederimmmmmmmm...... evettt dün ögrendim hemide:)))))))))))
darısı başına canımmmmm
BARTEK topikten ayrıldı tahlil neğatif cıkmıştı o gün girip ben artık girmiycem demişti
bacım içimize doğuyo hepimiz hamiş kalacaz dedik, chlaak da o zaman hamiş topiği açarız dediiyi olmaz mı
Amaniinnnnnnnnnnnnnnnn herkes burdayımşşşşşşşşşşşş :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
sağol canım çookkk dua et bize tamam mıkııı benım hafıza biraz sakat valla bi yerde cadıııyı da okudum ama
gel anam gel hosgeldinn hepisini kacirdin senn nerde kaldin ???
insallah hemen hamis kalirda gelib bize onun haberini verirsen nasilsin canim..calisiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?