sağol canım çookkk dua et bize tamam mıkııı benım hafıza biraz sakat valla bi yerde cadıııyı da okudum ama
oooooo topik çok kalabalık bugün
canım o bende de vardı 3 sene önce sonra doktor bi fitil verdi gynofit ondan kullandım geçti bi daha olmadı canım bu ilacı devlet ödemiyo ama sen alıyosun eczaneden doktora yazdırmadan da alınıyodu o zamanlar bana çok iyi gelmişti hatta 1 paket kullanmıştım sonra arada yanmalarım olmuştu hemen 1 tane yapıyodum geçiyodu sonra tamamen geçti Allah'a şükür bi de stres de çok etkiliyo mantarı düşünmemeye çalış pamuklu çamaşır giy nemli kalmamasına dikkat et bunlarla geçer canım geçmiş olsun:94:
etmez miyimmmmmmmm......canımmmm hep duam sizinle arada liste başına bakıp isimlere bile dua ederim ben :))))))))))
yok yok bacım hafızan iyidri demişlerdir.... malum kişiler
soylemedigim biseyi bana zorlaa soyletiriyorsun istee cadiii cadiiiiicadii pis cadii CAAADIIIII pacooozzz cadiii
Kızlarrrr moralim bozukk. Yanii kırmızı kart gördüm. Listeye duyurulur, Temmuza kaldı umutlar.
violecim benim sinirlendiğim de çok dikkat etmeme rağmen tekrar ediyo ya daha doğrusu doğru dürüst geçmeden hoooo yiinee. ay deli olcamsende de kızarma ve idrar da pıhtı varmıydı canım? senin şikayetler neydi? doktor benden şeker tahlili istedi. bi manii olmazsa yarın gidecem. sanırım benim baya ilerledi çünkü 5-6 aydır hep devam etti ilaç kullandım olmadı bitmiyo. ya aslında doktorlar da bişi anlamıyo bence...
canm ben 27 mayısta oldum ama 24 haziranda 1 gün adet gördüm
olsa çıkardı diye düşünüyorum
violecim benim sinirlendiğim de çok dikkat etmeme rağmen tekrar ediyo ya daha doğrusu doğru dürüst geçmeden hoooo yiinee. ay deli olcamsende de kızarma ve idrar da pıhtı varmıydı canım? senin şikayetler neydi? doktor benden şeker tahlili istedi. bi manii olmazsa yarın gidecem. sanırım benim baya ilerledi çünkü 5-6 aydır hep devam etti ilaç kullandım olmadı bitmiyo. ya aslında doktorlar da bişi anlamıyo bence...
teşekkür ederim kızlar
Kızlarrrr moralim bozukk. Yanii kırmızı kart gördüm. Listeye duyurulur, Temmuza kaldı umutlar.
ahanda düştün işteee...atladın hemen işte sen olduğun nasıl çıktı
sensiz cadııııı.... cıngan seniiii.... bi yerinde duruyomu bak hele ....... topiğin dilberi senii...
ahanda düştün işteee...atladın hemen işte sen olduğun nasıl çıktı
sensiz cadııııı.... cıngan seniiii.... bi yerinde duruyomu bak hele ....... topiğin dilberi senii...
gece kimse olmuyr ben ceptykn yogunluk ben zorYAZYRM KIZLAR EPIMEDIUMU KONUSUYRDK BIGUN ALIP DENEYEN VARMI BEN HALA ALMADIM
gece kimse olmuyr ben ceptykn yogunluk ben zorYAZYRM KIZLAR EPIMEDIUMU KONUSUYRDK BIGUN ALIP DENEYEN VARMI BEN HALA ALMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?