Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

sağol canım çookkk dua et bize tamam mı kııı benım hafıza biraz sakat valla bi yerde cadıııyı da okudum ama

etmez miyimmmmmmmm......canımmmm hep duam sizinle arada liste başına bakıp isimlere bile dua ederim ben :))))))))))
yok yok bacım hafızan iyidri demişlerdir.... malum kişiler

10 dkya gelcem kaybolmayın biryere yoksa öperim sizi :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:
:119: :119: :119: :119: :119: :119:
:119: :119: :119: :119: :119: :119:

violecim benim sinirlendiğim de çok dikkat etmeme rağmen tekrar ediyo ya daha doğrusu doğru dürüst geçmeden hoooo yiinee. ay deli olcam sende de kızarma ve idrar da pıhtı varmıydı canım? senin şikayetler neydi? doktor benden şeker tahlili istedi. bi manii olmazsa yarın gidecem. sanırım benim baya ilerledi çünkü 5-6 aydır hep devam etti ilaç kullandım olmadı bitmiyo. ya aslında doktorlar da bişi anlamıyo bence...

etmez miyimmmmmmmm......canımmmm hep duam sizinle arada liste başına bakıp isimlere bile dua ederim ben :))))))))))
yok yok bacım hafızan iyidri demişlerdir.... malum kişiler

soylemedigim biseyi bana zorlaa soyletiriyorsun istee cadiii cadiiiii cadii pis cadii CAAADIIIII pacooozzz cadiii

soylemedigim biseyi bana zorlaa soyletiriyorsun istee cadiii cadiiiii cadii pis cadii CAAADIIIII pacooozzz cadiii

ahanda düştün işteee... atladın hemen işte sen olduğun nasıl çıktı
sensiz cadııııı.... cıngan seniiii.... bi yerinde duruyomu bak hele ....... topiğin dilberi senii...

özür dileyerek haddimi aşmak istemem ama senin dikkat ettiğin kadar eşinin de dikkat etmesi lazım diye düşünüyrum bu tür şeyler eşlerdende gecebiliyr diye biliyrum umarım yanlış anlamazsın beni dedin ya okadar dikkat ediyrum diye söyleyince insann aklına başka bişey gelimyir

canm ben 27 mayısta oldum ama 24 haziranda 1 gün adet gördüm
olsa çıkardı diye düşünüyorum

canım ben olsam işimi sansa bırakmam ama şöyle de düşünüyorum belirtim falan yoksa kısmette ne varsa o derim, çünkü benim teyzem kaç sene bebek bekledi tam tüp yapacaktı adet olamıyodu doktor söktürücü verdi yine olmadı sonra biz bir öğrendik ki hamileee şimdi oğlu kocamaaaann olduu

bende çok yanma vardı ve ilk günler bembeyazdı çok korkmuştum sonra doktor merhem verdi geçmedi tekrar gittim bu gynofiti verdi o zaman geçti aynı anda canesten adlı bi krem de kullanıyodum kısa sürede geçti canım düşünmemeye çalış düşündükçe artan bişey o

gece kimse olmuyr ben ceptykn yogunluk ben zorYAZYRM KIZLAR EPIMEDIUMU KONUSUYRDK BIGUN ALIP DENEYEN VARMI BEN HALA ALMADIM

ahanda düştün işteee... atladın hemen işte sen olduğun nasıl çıktı
sensiz cadııııı.... cıngan seniiii.... bi yerinde duruyomu bak hele ....... topiğin dilberi senii...

hadi ordan beaaa bulasiksin resmen bulasikkkk pehhhh kesin kiki demistir diyosun iftira atiyosun yok diyorum hala beni isaret ediyorsun ,,pisssss kenar dilberii senii pacozzz saff boooo :120::120::120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…