- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
gece kimse olmuyr ben ceptykn yogunluk ben zorYAZYRM KIZLAR EPIMEDIUMU KONUSUYRDK BIGUN ALIP DENEYEN VARMI BEN HALA ALMADIM
canım ben olsam işimi sansa bırakmam ama şöyle de düşünüyorum belirtim falan yoksa kısmette ne varsa o derim, çünkü benim teyzem kaç sene bebek bekledi tam tüp yapacaktı adet olamıyodu doktor söktürücü verdi yine olmadı sonra biz bir öğrendik kihamileee şimdi oğlu kocamaaaann olduu [/QUOTE
Allah bağışlasın canm
bende bir anlam veremedim narkoz alıcam ya bu yüzden korktum biraz
antibiyotik içmem gerekiyor içmedimde
ama 1 gün adet gördüğüm gün arkadaşım vefat ettiüzüntüdende kesilirmi bilmiyorum
en iyisi dr. gitmek sanırım
baak gördün müü demiştim ben işte
ask olsun cemreeee sendemi sendemii pisssssss :120::120: gicikkkkk ,,o beni gel zorla kasi demisti bikerem
kizlarrrr ben kaciyorumm carsiya inmem gerek alisveris icin ,,,kendinize iyi bakinn hepinizi cok seviyorrummgulu guluuu
canım ben olsam işimi sansa bırakmam ama şöyle de düşünüyorum belirtim falan yoksa kısmette ne varsa o derim, çünkü benim teyzem kaç sene bebek bekledi tam tüp yapacaktı adet olamıyodu doktor söktürücü verdi yine olmadı sonra biz bir öğrendik kihamileee şimdi oğlu kocamaaaann olduu [/QUOTE
Allah bağışlasın canm
ama 1 gün adet gördüğüm gün arkadaşım vefat ettiüzüntüdende kesilirmi bilmiyorum
tatlım başın sağolsun... üzüntü tabikiii etkiler ama böyle şeyler homonal olduğu için sen yine de doktora görün. hormonlar şakaya gelmiyor çünkü
kızzz dur galiba haklısın tam sana yzıyodum hatta takılacaktım kiiiiii Allahın sopası internetten şuutlandım anaaaa bi baktımm aaaaaşimdi tekrar geldim. öylee sevinme hemen ben doğurmayana kadar kurtulamazın anladınnn dimiiii
kizlarrrr ben kaciyorumm carsiya inmem gerek alisveris icin ,,,kendinize iyi bakinn hepinizi cok seviyorrummgulu guluuu
ben geldimmmmmmmmmmmmmm :119:
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnn
bisi anlamadim bennereye gittinde geldin neyii gordunn aaa diye ?? ben neye sevindimm??? I DONT NOWW
KURTULMAYIDA DUSUNMUYORUM ZATEN BERABER HAMIS KALACAZ BIZ
canım başın sağolsunn üzüntüden de kesilmiş olabilrsin üzüntüde etkiliyrmuş diye duymuştumm...canım ben olsam işimi sansa bırakmam ama şöyle de düşünüyorum belirtim falan yoksa kısmette ne varsa o derim, çünkü benim teyzem kaç sene bebek bekledi tam tüp yapacaktı adet olamıyodu doktor söktürücü verdi yine olmadı sonra biz bir öğrendik kihamileee şimdi oğlu kocamaaaann olduu [/QUOTE
Allah bağışlasın canm
bende topic sustu kızım olacak herhalde diye yazacak tım
hayalim gitti muhabbet bitti...
özür dileyerek haddimi aşmak istemem ama senin dikkat ettiğin kadar eşinin de dikkat etmesi lazım diye düşünüyrum bu tür şeyler eşlerdende gecebiliyr diye biliyrum umarım yanlış anlamazsın beni dedin ya okadar dikkat ediyrum diye söyleyince insann aklına başka bişey gelimyir
inşallllllllllllllllllahhhhhhhhhhhhhh madmazelimmmmmmmmmmmmmmmmmmm az ben cıkıyorum dantel yapayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?