Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ask olsun cemreeee sendemi sendemii pisssssss :120::120: gicikkkkk ,,o beni gel zorla kasi demisti bikerem

kızzz dur galiba haklısın tam sana yzıyodum hatta takılacaktım kiiiiii Allahın sopası internetten şuutlandım anaaaa bi baktımm aaaaa şimdi tekrar geldim. öylee sevinme hemen ben doğurmayana kadar kurtulamazın anladınnn dimiiii

kizlarrrr ben kaciyorumm carsiya inmem gerek alisveris icin ,,,kendinize iyi bakinn hepinizi cok seviyorrumm gulu guluuu

bisi anlamadim ben nereye gittinde geldin neyii gordunn aaa diye ?? ben neye sevindimm??? I DONT NOWW

KURTULMAYIDA DUSUNMUYORUM ZATEN BERABER HAMIS KALACAZ BIZ

bisi anlamadim ben nereye gittinde geldin neyii gordunn aaa diye ?? ben neye sevindimm??? I DONT NOWW

KURTULMAYIDA DUSUNMUYORUM ZATEN BERABER HAMIS KALACAZ BIZ

amaniiinnnn tatlım sen erken bunadın sana bi tercüman lazımmmm... kız tam sana takılıp sinir edecekken internet bağlantım gittii ve yazdığım mesaj hebaaa oldu... sen şimdi bunu da açıkla anlamadım de de iki tane patlatayım sana hangi çarşıya gidiyonsa gelir bulur öper dönerimmm valaaaa

ya kızlar bu çocuk yapcaz diye sevişmeler çok sıkıcı oluyor bu yüzden bu epimediumu istiyorum keyfi versinde rutin miş gibi olmasın die o yüzden feci taktım

hoş geldiinnnnn ... neden yanlış anlayayımki doğru söze ne denirki haklısın. ya şu çocuk mevzusu başladığından beri hiççç geçmedi bu. başka türlü olsa korunduğum için kolay kolay geçmiyodu. ama neyse eşim de şimdi ilaç kullanıyo aynısından umarım bu sefer son olur. bu arada taziye benim değil tatlım ilksev diye bir arkadaş vardı onun adeti 1 gün sürmüş ben de sebebi üzüntüdür diyordum çünkü adet olduğu gün arkadaşını kaybetmiş biliyorsun adetler stresten çok etkileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…