Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

slm kızlar çok kötüyüm acayip sancım var adetim sökülemedi henüz sabahtan beri açık kahve akıntım var ama nasıl adet sancısı anlatamam işteyim ama zor duruyorum ne bu ki şimdi zaten bugün 6 günü gecikmenin e şimdide kahve akıntı başladı kırmızıyı hala göremedim ya bu ilaçlardan kullanan yokmu aranızda klomen progestan crinone jel bu ilaçları kullanıp bunları yaşayan oldumu mahfoldum ben ya doktorda bişey anlatmıyo zaten sinir oldum bu ay başka doktora gitmeyi düşünüyorum bi geleydi şu kırmızılar

ya kızlar bu çocuk yapcaz diye sevişmeler çok sıkıcı oluyor bu yüzden bu epimediumu istiyorum keyfi versinde rutin miş gibi olmasın die o yüzden feci taktım

epimediumu nasıl alıyosun... bitkisel ilaç galiba şimdi baktım netten.... bence alma... ama ne bilimmm... ben dışardan gelen şeyleri pek sevmem...
de zaten hamiş kalınca... cinselll istek artıyomuşş... evliliğin bi kaç ayı rütin miş gibi olsa ne olurkiii... boşverrr... kasma benceee..... ama tam bilmiyom tabii
ilacı etkilerini zararlarını....

Son düzenleme:
ya kızlar bu çocuk yapcaz diye sevişmeler çok sıkıcı oluyor bu yüzden bu epimediumu istiyorum keyfi versinde rutin miş gibi olmasın die o yüzden feci taktım

tatlım bence bunlara hiççç gerek yok. zaten hormonlarımız şaşırmış bide biz karıştırmayalım. hergün bişi çıkıyo sonra arkasından kalp krizi felan. bana sorarsan eşimin hayatı daha önemli gebelik için bile ilaç kullanmaya korkuyorum. iyisimi sen yumurtlama günlerini takip et, sonra nadasa bırak eşiini bak bakalım bi hafta sonra üzerine atlıyo mu atlamıyo mu sen asıl o zaman gör heyecanı

bunu bizim ürolog anlatırken duydum herhangi zaararı yokmuş ya gerçekten zor oluyor benim içinde eşim içinde bunun çözümünü buldunuzmu nasıl normal miş gibi yapıyrsnz ya ben çok zorlanıyorum ve doğal olarakta keyfin k si yok

ayyy eşşmi kulanıyomuşşş.... bende cahilce iştee... :26:
doğru sölüyooooo bencede.....

ben daha çok kendim için istiyorum ben daralıyorum zoraki diye

yok ya sen alma.. ya ne bilimmm cemremm dediya zaten hormanlar tuhaff....
sen daralıyosan pek sorun yok.... bence.... bi kaç ay için tabiii.... bebiş gelene kadar...
beyinde bitiyo olayyy... bırak akışına zaten çocuk bakmaktan yanlız kalamıcanız..... değerlendir bu zamanlarıı gibi düşün :))))))))))))

Son düzenleme:

ya onun içinde geçerli çocuk için sevişicez fikri biraz garip oluyor pek istekli olmunmuyor bu arada epimedium sperm hareketliliği ve hızınıda arttırıyrmş ben orda araştırıken bulmuştum ama dediğibniz doğru almadımız şey kalmıyor bide o eksik kalsın

ben klomen kullandğım ay adet 1 gün adet olmuştum doktorum kiste dönüşmüş dediydi..hayalim klomen kullanğdında 3 gun gecikme yapmıştı yani klomen kulanan kişilerde buna benzer şikayetler sanırsam oluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…