ya kızlar bu çocuk yapcaz diye sevişmeler çok sıkıcı oluyor bu yüzden bu epimediumu istiyorum keyfi versinde rutin miş gibi olmasın die o yüzden feci taktım
ya kızlar bu çocuk yapcaz diye sevişmeler çok sıkıcı oluyor bu yüzden bu epimediumu istiyorum keyfi versinde rutin miş gibi olmasın die o yüzden feci taktım
epimediumu nasıl alıyosun... bitkisel ilaç galiba şimdi baktım netten.... bence alma... ama ne bilimmm... ben dışardan gelen şeyleri pek sevmem...
de zaten hamiş kalınca... cinselll istek artıyomuşş... evliliğin bi kaç ayı rütin miş gibi olsa ne olurkiii... boşverrr... kasma benceee..... ama tam bilmiyom tabii
ilacı etkilerini zararlarını....
tatlım bence bunlara hiççç gerek yok. zaten hormonlarımız şaşırmış bide biz karıştırmayalım. hergün bişi çıkıyo sonra arkasından kalp krizi felan. bana sorarsan eşimin hayatı daha önemli gebelik için bile ilaç kullanmaya korkuyorum. iyisimi sen yumurtlama günlerini takip et, sonra nadasa bırak eşiini bak bakalım bi hafta sonra üzerine atlıyo mu atlamıyo mu sen asıl o zaman gör heyecanı
ayyy eşşmi kulanıyomuşşş.... bende cahilce iştee... :26:
doğru sölüyooooo bencede.....
ben daha çok kendim için istiyorum ben daralıyorum zoraki diye
ayyy eşşmi kulanıyomuşşş.... bende cahilce iştee... :26:
doğru sölüyooooo bencede.....
estafurullah canım... tatlım ben kaçtımmmm öptüüümmmm
dantel mi yapıyorsunnnn.......
ne güzel ne yapıyosun pekii.... ????
dantel mi yapıyorsunnnn.......
ne güzel ne yapıyosun pekii.... ????
yok ya sen alma.. ya ne bilimmm cemremm dediya zaten hormanlar tuhaff....
sen daralıyosan pek sorun yok.... bence.... bi kaç ay için tabiii.... bebiş gelene kadar...
beyinde bitiyo olayyy... bırak akışına zaten çocuk bakmaktan yanlız kalamıcanız..... değerlendir bu zamanlarıı gibi düşün :))))))))))))
slm kızlar çok kötüyüm acayip sancım var adetim sökülemedi henüz sabahtan beri açık kahve akıntım var ama nasıl adet sancısı anlatamam işteyim ama zor duruyorum ne bu ki şimdi zaten bugün 6 günü gecikmenin e şimdide kahve akıntı başladı kırmızıyı hala göremedim ya bu ilaçlardan kullanan yokmu aranızda klomen progestan crinone jel bu ilaçları kullanıp bunları yaşayan oldumu mahfoldum ben ya doktorda bişey anlatmıyo zaten sinir oldum bu ay başka doktora gitmeyi düşünüyorum bi geleydi şu kırmızılar
Allah mesut etsinnnnn kardeşiniii... ne şanslı...
:)))))))))))))))))
mutfak pecetesi kızkardeşim nişanlı ona yapıyorum
senin gibi ablası olduğu için şanslı demek istemiştim:)))))))))))))
bende nişanlı olamadım pekkk 1 ay sonra düğündü oldu .....
NİŞANLI oldgu icin mi şanslı ve nişanıl oludgu icin şanslı ben nişanlı olamadıydım nişanlı olmak cookkk güzelmişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?