Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

ben kacırdım kız kocişimi ya ayrılcaktı yada nişan yapcaktı o kısa yolu secti nikah dairesine götürdü

sen mi kaçırdın :))))))))))
bence uzun bi yol seçmişşş ..... farketmemiş amaa:))))))))))
aman zaten ben nişanlılık sevmiyom kaynana kayın görümce mutlaka bişey çıkar o dönem iyi olmuş boşş verrrr :))))

kuzum ben o mantar sıkıntısını bekarken 3 sene falan çektim 3-4 ayda bir tekrarlıyordu hep de adetliyken başlıyordu...

ben o zaman 2 dozluk mantar ilaçları kullanıyordum hani 7 gün ara ile içilenlerden...

en son bir sene önce olmuştu... o zaman doktor 2farklı fitil ve hap verdi hapı eşim de içti birde ne zaman kaşımaya başlasam tek doz ilaç içtim bazı doktorlar öneriyor 3-4 ay boyunca 4 hafta aralıklarla tek doz hap ...

istersen bir de bunu sor doktoruna

Elabebbbbbbbbbbbbbbbbekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119: Bebişinnnnnnnnnnnn nasıllllllllllllllll

iyiyim canım ya çok acıkıyorum ama ne yiyeceğimi bilmiyorum yemekler midemi bulandırıyor az önce yoğurtlu üzüm yedim...

bebeşimin nasıl olduğunu bilmiyorum ki :18: doktor randevum 16sında o zamana kadar bekleyeceğim şu an sanırım 6 haftalık

bebek beklerken normal doğum yapmak istyen arkdaşlar size ufak bi tavsiye yerleri silerken vileda kulanmayın onun yerine cömelerek yer bezi ile silin bunu bi doktor yazısında okumuştum cömeldikce o bölgedeki kaslar gevşioyrmuş..düzenli spor yapan arkdaşlarda spordan hemen sonra banyo yapmayın gevşeyen kasların kaskatı kesilmesine sebep olurmuş aldğınz duş normal doğum yapmak istyenler icin bellkim lazım olur

Allah yar ve yardimcin olsun cnm hersey guzel olacak hic merak etme sen

gozun aydinnnn. Rabbim saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin ins

Bende evde test yaptım ikinci çizgi açık pembe çıktı :)))Yarın sabah kan testi yaptırmaya gidecem....
Allahımm hepimizin gönlüne göre, hayırlı zamanlarda, sağlıkla bebişlerimizi nasip etsinn.....

gözün aydın canımmm.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsiinnn

sağolasın perimm inşallah pozitif haberler veririm sizleree

Bende evde test yaptım ikinci çizgi açık pembe çıktı :)))Yarın sabah kan testi yaptırmaya gidecem....
Allahımm hepimizin gönlüne göre, hayırlı zamanlarda, sağlıkla bebişlerimizi nasip etsinn.....

ay ne guzel yaaa. Hayirli olsun cnm.her gun bir hamile haberi aliyoruz. topik coztuuuuuuuu

hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biricikkkkkkkk hemşommmmmmmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

amiinnn canımm en zor anları atlattım transferi de geçirdim mi tamamdır:128::128::128::128:
gün saymaya baslarım artık

cnm yaa bnm aklima hic kotu bisey gelmiyor inan. o gunleri beraber sayicaz Allahin izniyle sonrada hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazcaksin bize ins

hogşeldinnnnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: hadi hayırlısıyla inşallah kan testinde pozitif cıkarda birlikte göbek atarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…