bende kaçımmm koçiş gelecek bişeyler hazırlıcam yavru kuşlarrrr öpüldünüzz.....
deme kıssss
koçiş kaçırmak istememiş desene seniiuyanıkkk:))))))))))))
sen yien 1 ay kalmışnben bi hafta sonra nikah dairesine gittiydim
sen mi kaçırdın :))))))))))
bence uzun bi yol seçmişşş ..... farketmemiş amaa:))))))))))
aman zaten ben nişanlılık sevmiyom kaynana kayın görümce mutlaka bişey çıkar o dönem iyi olmuş boşş verrrr :))))
ben kacırdım kız kocişimiya ayrılcaktı yada nişan yapcaktı o kısa yolu secti nikah dairesine götürdü
hadi git git kocana yemek hazırılcan daha sonra konuşuruz
violecim benim sinirlendiğim de çok dikkat etmeme rağmen tekrar ediyo ya daha doğrusu doğru dürüst geçmeden hoooo yiinee. ay deli olcamsende de kızarma ve idrar da pıhtı varmıydı canım? senin şikayetler neydi? doktor benden şeker tahlili istedi. bi manii olmazsa yarın gidecem. sanırım benim baya ilerledi çünkü 5-6 aydır hep devam etti ilaç kullandım olmadı bitmiyo. ya aslında doktorlar da bişi anlamıyo bence...
Elabebbbbbbbbbbbbbbbbekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :119: Bebişinnnnnnnnnnnn nasıllllllllllllllll
tatlım ben dün yumoşları toplattım 14 yumoş toplandı haber bekliyorum bakalım kaçı tutacak..dün sancıdan hiçbir sey yapamadım nete de giremedim.diyarbakırda yapılıyor yumurta toplama ve transferim.transferde aklım yol sorun olmaz inşallah...:18::18::18::18::18::18:
çarsamba ya da persembe transferim olacak inşallah..
Günaydın kizlaaarr
Sabah kan tahliline gitmedim . Birazdan yolculuga çıkacağız. Esimdem farklı marka bir gebelik testi istedim. Veeee hemen ikinci çizgi cikti. Ve koyü bir sekilde cikti. Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmm.Rabb'inden hayirlisi. Birazdan yolculuga çıkacağız. Hepinizi öpüyorum.
Günaydın kizlaaarr
Sabah kan tahliline gitmedim . Birazdan yolculuga çıkacağız. Esimdem farklı marka bir gebelik testi istedim. Veeee hemen ikinci çizgi cikti. Ve koyü bir sekilde cikti. Hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmm.Rabb'inden hayirlisi. Birazdan yolculuga çıkacağız. Hepinizi öpüyorum.
teşekürlerrrrrrrrrrrr deryoşummmmm :)))))))))))))))))))
darısı sana inşallah tezzzzzzzzzzzzzzzzzz zamanda yarabbimmmmm aminnnnnn :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
çarşanba ve perşembe mi ayyyyyyyy :112:hadi bakalımmmm ay çok heycanlandım deryoşum.....
inşallahhhh çok kısa zamanda müjdeli haberi alırsınnnn kuzum benimmmm....Alahım yardım etsinnnn.....
nazar:
Allah yar ve yardimcin olsun cnmhersey guzel olacak hic merak etme sen
Bende evde test yaptım ikinci çizgi açık pembe çıktı :)))Yarın sabah kan testi yaptırmaya gidecem....
Allahımm hepimizin gönlüne göre, hayırlı zamanlarda, sağlıkla bebişlerimizi nasip etsinn.....
amiinnn canımm en zor anları atlattım transferi de geçirdim mi tamamdır:128::128::128::128:
gün saymaya baslarım artık
ay ne guzel yaaa. Hayirli olsun cnm.her gun bir hamile haberi aliyoruz. topik coztuuuuuuuu
hogşeldinnnnn :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119: hadi hayırlısıyla inşallah kan testinde pozitif cıkarda birlikte göbek atarızBende evde test yaptım ikinci çizgi açık pembe çıktı :)))Yarın sabah kan testi yaptırmaya gidecem....
Allahımm hepimizin gönlüne göre, hayırlı zamanlarda, sağlıkla bebişlerimizi nasip etsinn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?