Haziran'da Bize Güle Oynaya Bebişim Gelsin Diyorsanız Hadi Buraya

slm kızlar,

var mı hamileler?? son durum nedir??????

bende b12 eksikliği anemisi çıktı iğne olacağım. ama denemelere devam ediyoruz. ilk defa bu ay kanamam erken gelmedi. bugun 12.gün inşallah da gelmez. öpüyorum hepinizi

Darısı da senin başına canım benimmm :))))))

saolasin cnm ben de hamileyim ins

inşallah bizde hamiş haberleri verebilirükk sizlereeeeeeeeeeeeeeee
Ya Rabbim rumeysa kuluna en yakin zamanda ruhen bedenen saglikli annesine babasina buyugune saygili, kucugune sahip cikan, Sana layik kul, Efendimiz (SAV) e layik ummet, anne babasina layik evlat olucak imanli kuranli, Senin rizan icin kosturan hayirli evlatlar nasip et. AMINNNNNNNNN

Bende evde test yaptım ikinci çizgi açık pembe çıktı :)))Yarın sabah kan testi yaptırmaya gidecem....
Allahımm hepimizin gönlüne göre, hayırlı zamanlarda, sağlıkla bebişlerimizi nasip etsinn.....

hayırlı olsun canıımmm
yaa içim o kadar umut doluyorkii hamiş haberleri geldikçe inşallah bizler de hamilleyyyiimm diye haykırabiliriizzz
hayırlısıyla kucağına alırsın inşşaalllaahh canım beniimm

cnm yaa bnm aklima hic kotu bisey gelmiyor inan. o gunleri beraber sayicaz Allahin izniyle sonrada hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazcaksin bize ins

canımmssıınn yaa çok sağoll hepinizi çok çok seviyorum içim huzur doldu bugün hamiş haberlerimiizzllee bana desteğinizllee iyiyki varsınız hepinizzzz:13::13::13::13::13::13:

bende isteremmmm buu dualardaaannnnnn

amin aminn....canım böyle bi dua ettğin için allah razı olsun icim bi hoş oldu allah senden razı olsun

canımm gecmiş olsunn...hamiş haberleri mübarek yağmur gibi geliyorrrr inşallah rabbim gönlüne göre nasip eder inşallah

canım cok gecmiş olsun..yüce rabbim gönlüne göre nasip eder inşallah calışmalarınız sonucunu verir nur topu söyle erkek bi bebiş

canım cok gecmiş olsun..yüce rabbim gönlüne göre nasip eder inşallah calışmalarınız sonucunu verir nur topu söyle erkek bi bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…