ay ne guzel yaaa. Hayirli olsun cnm.her gun bir hamile haberi aliyoruz. topik coztuuuuuuuu
inşallah bizde hamiş haberleri verebilirükk sizlereeeeeeeeeeeeeeee
hemşommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm biricikkkkkkkk hemşommmmmmmmmm :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Darısı da senin başına canım benimmm :))))))
Ya Rabbim rumeysa kuluna en yakin zamanda ruhen bedenen saglikli annesine babasina buyugune saygili, kucugune sahip cikan, Sana layik kul, Efendimiz (SAV) e layik ummet, anne babasina layik evlat olucak imanli kuranli, Senin rizan icin kosturan hayirli evlatlar nasip et. AMINNNNNNNNNinşallah bizde hamiş haberleri verebilirükk sizlereeeeeeeeeeeeeeee
Bende evde test yaptım ikinci çizgi açık pembe çıktı :)))Yarın sabah kan testi yaptırmaya gidecem....
Allahımm hepimizin gönlüne göre, hayırlı zamanlarda, sağlıkla bebişlerimizi nasip etsinn.....
cnm yaa bnm aklima hic kotu bisey gelmiyor inan. o gunleri beraber sayicaz Allahin izniyle sonrada hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yazcaksin bize ins
saolasin cnm ben de hamileyim ins
Ya Rabbim rumeysa kuluna en yakin zamanda ruhen bedenen saglikli annesine babasina buyugune saygili, kucugune sahip cikan, Sana layik kul, Efendimiz (SAV) e layik ummet, anne babasina layik evlat olucak imanli kuranli, Senin rizan icin kosturan hayirli evlatlar nasip et. AMINNNNNNNNN
inşallah bizde hamiş haberleri verebilirükk sizlereeeeeeeeeeeeeeee
bende isteremmmm buu dualardaaannnnnn
saolasin cnm ben de hamileyim ins
Ya Rabbim rumeysa kuluna en yakin zamanda ruhen bedenen saglikli annesine babasina buyugune saygili, kucugune sahip cikan, Sana layik kul, Efendimiz (SAV) e layik ummet, anne babasina layik evlat olucak imanli kuranli, Senin rizan icin kosturan hayirli evlatlar nasip et. AMINNNNNNNNN
Ya Rabbim derya kardesimize de gonlunden gecen dualarini hayirlisiyla kabul buyur.Ellerini bos birakma. Tedavisinin meyvesini almayi nasip et ins
caannıımmmmm bbeeennniiimmm nabersin bakalıımmm
slm kızlar,
var mı hamileler?? son durum nedir??????
bende b12 eksikliği anemisi çıktı iğne olacağım. ama denemelere devam ediyoruz. ilk defa bu ay kanamam erken gelmedi. bugun 12.gün inşallah da gelmez. öpüyorum hepinizi
slm kızlar,
bende b12 eksikliği anemisi çıktı iğne olacağım. ama denemelere devam ediyoruz. ilk defa bu ay kanamam erken gelmedi. bugun 12.gün inşallah da gelmez. öpüyorum hepinizi
slm kızlar,
Ya Rabbim derya kardesimize de gonlunden gecen dualarini hayirlisiyla kabul buyur.Ellerini bos birakma. Tedavisinin meyvesini almayi nasip et ins
yok namaza gittiydim benim huyum bilirsin bi anda ceker giderimm bu huyumu sevmiyrum ama vazgecemiyrum da ama sizinle öğrencem cekip gitmemeyi
Allah kabul etsin canım merak ettim açık görünüyosun ya
bizim laptop mbarek tv gibi her an acık ya gir cık yapmayayım diye acık bırakıyorum gidiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?